situatie delicata !!!!!!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana2005 spune:

mariagi draga ..merci pt urari.

cat despre pov violetei si eu am citit-o ,,,si am mai spus ...... nici nu seamana!

Nu pot sa arunc tot aici ..am spus ce am considerat ca este mai imp...nu astept neaparat ca cineva sa-mi zica "ooh saracuta .." dar prefer solutii ...
Nu spune ce vei face si ce nu...... omul reactioneaza ciudat in anumite situatii limita.
iti doresc sa ai parte de o viata linistita si fara complicatii

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elodie spune:

Mama-miacam nasol.Oare ce va fi in viitorEu cred ca cel mai bine ar trebui sa spui adevarul,si nu in primul rind dupa nasterea copilului sa faceti testul de paternitate sa vezi al cui e Nu va d alta solutie

Rody si puiul Elodie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

quote:
Originally posted by adriana2005

mariagi draga ..merci pt urari.

cat despre pov violetei si eu am citit-o ,,,si am mai spus ...... nici nu seamana!

Nu pot sa arunc tot aici ..am spus ce am considerat ca este mai imp...nu astept neaparat ca cineva sa-mi zica "ooh saracuta .." dar prefer solutii ...
Nu spune ce vei face si ce nu...... omul reactioneaza ciudat in anumite situatii limita.
iti doresc sa ai parte de o viata linistita si fara complicatii

adriana

Acum, Adriana, trebuie sa recunosti si tu ca aici nu se poate sa gasesti solutii. Aici fiecare isi da cu parearea si spune ce ar/n-ar face in situatia ta, sau eventual cum ca n-ar ajunge in ea (situatia) Solutia tot tu va trebui s-o gasesti.
Cred ca ti-ar putea fi utila o analiza a reactiilor primite ca fiind pareri din afara, total fara interes. Dand la o parte agresivitatea unora dintre postari, in esenta fiecare are o parere. Trage si tu linie si fa totalul.
Evident ca in viata "never say never" DAR sunt lucruri pe care un om poate sti sigur ca nu le-ar face niciodata. Iar gestul tau se inscrie printre cele pe care multe femei au curajul sa spuna ca nu l-ar face niciodata : eu sunt una dintre ele.
Alegerile tale sunt ale tale, iar eu am bunul obicei sa nu condamn pe nimeni, dar nu te supara daca altii au alt mod de a-si manifesta diferenta de opinii.
Fericirea, ca si complicatiile ti le faci singura.
Indiferent de cele de mai sus : nastere usoara.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Mai, fata, acum chiar ca nu mai inteleg: spui ca atitudinea sotului tau s-a schimbat in ultimii ani... Ce faceai tu cand ai observat ca s-a schimbat atitudinea lui? Te-ai uitat la el ca la TV sau te-ai folosit de asta ca sa iti gasesti pe altul? Una la mana...

A doua la mana... ACUM spui ca vrei sa iti continui casnicia cu sotul tau. Dar cand te culcai cu amantul la ce te gandeai?
Bun...vrei sa iti continui casnicia, dar fara minciuni DE ACUM INAINTE..., adica sa ii spui..."dragule, te-am inselat, am ramas si gravida, 9 luni habar nu am avut al cui e copilul, in final am aflat ca este al "...", dar eu vreau sa raman cu tine, sa ne continuam mariajul fara minciuni"...
Wow...tu visezi sau mi se pare mie? Indiferent al cui este copilul, daca ii spui de bunavoie si nesilita de nimeni sotului tau ca l-ai inselat...mare mi-ar fi mirarea sa nu ramai fara el. Sau sotul tau e un pampalau care ar accepta sa isi continue viata alaturi de o femeie care l-a inselat?

Nu stiu...e treaba ta, e problema ta in fond si la urma urmei, dar mie mi se pare ca esti un pic paralela cu realitatea...

Imi mai sta pe limba sa iti spun ceva...sa nu ma iei la rost...dar iti amintesti ca ti-am pus o intrebare la care mi-ai raspuns DA?
Sincer, eu am ramas SOCATA!!! Iti dau cuvantul meu de onoare si de om!
Daca nu ma intelegi de ce, iti explic cu draga inima, INSA... pentru mine acel DA inseamna mult mai mult decat un simplu DA, INDIFERENT de motivele tale (stii tu ce mi-ai raspuns...)

Mai zicea cineva...ca sotul te-a impins in bratele altuia...ceva de genul asta... Of, femeile astea...cred ca replica asta am auzit-o la TOTI cei care au calcat stramb!

O nelamurire: daca tot spui ca sotul e asa si pe dincolo, daca tot spui ca si el are vina lui pentru care tu te-ai culcat cu altul, daca tot ai fost si poate mai esti nemultumita de el, de ce mai vrei sa continui mariajul cu el?
Te-ai culcat cu altul si te-ai racorit? Ti-au trecut nemultumirile? Nu pricep, sincer... Sau amantul s-a dovedit a fi sub sotul tau?
In fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

Am evitat sa ma bag intr-un subiect delicat, am un talent extraordinar in a-mi atrage caramizi. Doar o vorba sa va spun s'apoi ma duc:

Fetelor (ma adresez celor care afirma ca - citez - "eu niciodata n-as face si n-as drege"), dragelor, am o veste pentru voi: nu poti sti NICIODATA ce vei face intr-o anumita situatie daca nu ti s-a mai intamplat ceva similar pana atunci. Pur si simplu nu stii. E ca un examen, pe care il treci sau nu-l treci, functie de cat esti de pregatit. In cazul in care sunteti toate premiante, bravo, nota 10 , coronita de lauri si . Numai ca asa cum stim bine, nu toti sunt premianti. Iar aratatul cu degetul si scosul in careu nu rezolva problema.

Nu aprob si n-o felicit pe adriana pentru ce-a facut. Dar o admir pentru curajul pe care il are de a face un copil fara sa stie daca e al sotului ei sau nu. Oricum, in momentul asta detaliul cu paternitatea este nesemnnificativ. Copilul exista, este dorit, este iubit, este asteptat. Si mai am o veste pentru voi. Tatal copilului este acela care il va creste alaturi de mama lui. Amprenta ADN nu confera automat calitatea de tata - social si moral vorbind.

Adriana, o sa-ti spun parerea mea sincera. Nu te mai sinchisi cu aspecte minore gen oare cine o fi tatal biologic. Nu asta conteaza. Ceea ce conteaza e sa fii tu sanatoasa, ca sa aduci pe lume un copil sanatos pentru ca tu si nimeni altcineva o sa fii raspunzatoare in primul rand de viata si sanatatea fizica si psihica a puiului de om. Si asta pentru multi ani de aici inainte. Sper si ma rog pentru voi ca sotul tau sa se schimbe si sa se dovedeasca un tata bun pentru copil, s-au mai vazut cazuri. Daca nu va fi asa... well, shit happens (excuse my French), n-o sa fii nici prima si nici ultima femeie divortata si cu copil.
Despre prieten, lasa-l in plata Domnului sa-si vada de familia lui. Se pare ca isi doreste asta, altfel pana acum ai fi stiut de eventuale intentii in ceea ce priveste mariajul lui.
Sanatate si intelepciune.

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

chiar ca delicata situatie, draga adriana.
am citit cu atentie ceea ce ai scris si tot stau si ma intreb de ce spui ca vrei sa privesti numai inainte, ca nu vrei sa te mai intorci in trecut.
eu cred ca o analiza a trecutului, mai ales in aceste momente ar elucida citeva necunoscute din situatia ta.
in primul rand, eu vad casnicia voastra intr-o minciuna de ambele parti, minciuna care dureaza demult, nu de cind l-ai intilnit pe prietenul tau. faptul ca dormiti separat de multa vreme, faptul ca nu primesti din partea sotului minim de consideratie si atentie tot de multa vreme, faptul ca voi nu mai comunicati in nici un fel, asta nu se numeste mariaj, va comportati practic ca niste colegi de camera si pretindeti ca sunteti casatoriti.
din punctul meu de vedere, sotul tau nu mai este de mult acolo, el foloseste acel apartament ca pe un loc de popas si atit. sincer, in aceasta situatie eu nu vad decit doua variante, ori sotul tau este intr-o alta relatie si in tot acest timp nu a facut decit sa se desprinda putin cite putin de tine si de casnicia voastra, ori e impotent(scuza-ma).
ai vrut sfaturi, sfatul meu ar fi sa fugi din aceasta casnicie indiferent al cui se va dovedi ca este copilul, pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot acolo vei ajunge. tu minti, el minte, va prefaceti amindoi ca sunteti casatoriti, dar jocul nu mai este al vostru acum, copilul ce va veni are nevoie de stabilitate. decizia prietenului conteaza mai putin acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Bruxinha, da-mi voie sa te contrazic.
"nu poti sti NICIODATA ce vei face intr-o anumita situatie daca nu ti s-a mai intamplat ceva similar pana atunci" - intr-o asemenea incurcatura pur si simplu nu ma bag. Nu e ceva ce i s-a intamplat Adrianei din senin, ea singura si-a creat aceasta problema. La 33 de ani nu mai e o tanara naiva.

"Dar o admir pentru curajul pe care il are de a face un copil fara sa stie daca e al sotului ei sau nu." Asta numesti tu curaj ? Eu as numi-o altfel dar mi-e jena. Seamana mai mult a lasitate decat a curaj. Curaj ar fi sa transeze situatia, nu sa se complaca in duplicitate. Nu stiu ce gasesti de admirat, zau.

"Nu te mai sinchisi cu aspecte minore gen oare cine o fi tatal biologic. Nu asta conteaza." Adica tatal e un aspect minor in viata unui copil ??? Inseamna ca puteam sa-mi fac copiii cu vecinul, cu seful de post sau cu oricine, nu conta atata timp cat ii serveam sotului meu drept copiii lui, asa-i ?

Daca Adriana ar fi avut 10 amanti, n-as fi spus nimic. Nu ma intereseaza nici soarta sotului ei, dupa cum spune nu e chiar cel mai bun sot. Dar cand la mijloc e un copil a carui paternitate e incerta, lucrurile devin foarte grave. Ce-i va spune copilului, ca nu stie cine e tatal ?

Maria

Mergi la inceput

Totusi conteaza cine e tatal....este important pt bb dar in rest cred ca ai dreptate bruxinha

Iar curaj.... ca am avut?!! mi-am dorit copilul acesta ...il am ....sa dea Dzeu sa fie sanatos.

Cat despre "eu niciodata nu as face " ...sa lasam pe seama viitorului !!! acum 1 an as fi raspuns probabil la fel desi sunt o fire mai maleabila .
Si cum am spus prefer solutii ...ca ma dau eu cu capul de pereti..o fac si singura fara sa ma mai impinga nimeni!

Ileana - nu am stat cu mainile in san ...am incercat sa fac cateceva.... nu pot intra aici in detalii.

adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Adriana, dincolo de orice opinie gen : as fi facut sau n-as fi facut, oare nu-i fortezi putin mana sotului tau ? Poate ca el nu-si dorea copil.
Va veni in curand momentul sa declare cineva copilu ala si mi se pare mie ca il vei lasa pe sotz sa faca asta. Atunci, la ce bun test de paternitate, discutie, sau orice ! Daca n-ai transat problema in timpul sarcinii, cum vezi tu lucrurile ?
Legal exista un termen de gratie in care tatal poate sa nu mai recunoasca copilul pe care il recunoscuse initial. Ok, dar pe urma ? Iubitul tau va recunoaste copilul daca e al lui ? Cu pretul casniciei lui?
Mi se pare ciudat ca nu ai discutat cu iubitul tau acest aspect pana in luna a 7-a (parca asa ziceai).
Ma rog. Ai ceva curaj !

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.

Mergi la inceput

axia draga ...nu am transat problema e drept..am vrut sa evit orice intalnire cu prietenul meu dar nu se poate se pare. As fi preferat sa rezolv problema singura insa iar nu se poate.Ma gandeam ca pana nu am testul adn...nu pot face nimic concret decat sa arunc problema asta si pe umerii altora.In plus daca ai urmarit cumva mesajele am spus ca prietenul meu are probleme medicale care au ca rezultat ca nu poata concepe un copil decat in anumite conditii.

In ce priveste daca i-am fortat mana sotului meu.... nu cred.
Am vrut copii..stia asta....l-am intrebat de mai multe ori...si in plus stie cati ani am si ca nu merita sa tot amanam.

adivio- situatia mea de acasa nu e atat de disperata. Ar fi usor sa fac din sotul meu un capcaun..dar nu... a fost neglijent si nu l-am simstit alaturi in unul din cele mai grele momente din viata mea.
peste asta pot sa trec...sa vedem el cum va trece ..daca va trece .

adriana

Mergi la inceput