Pachet pentru gradinita

Pachet pentru gradinita | Autor: Cristina_C

Link direct la acest mesaj

Ce si cat le dati copiilor din grupa mica (3 ani) sa manance in cursul diminetii la gradinita? Al meu va merge cu program scurt, la pranz il iau acasa. Dimineata, la prima ora, de obicei bea numai lapte, deci nu mananca destul de consistent. Dati-mi, va rog, niste idei. Ma gandesc sa-i dau o banana, un sandvis, altceva - ce?

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Poti sa ii pui o banana sau un mar sau un corn cu gen sau crema,sandwich,pufuleti.....
Cristina,poti sa ii pui la pachetel ceva ce ii place si sti ca mananca...Pe doamna educatoare ai intrebat-o ce ar fi bine sa ii pui la pachetel?
Te intreb asta ca atunci cand Alex a inceput clasa I doamna lui a spus din start cu ce sa vina la pachet fiecare,argumentand si motivul...

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

La noi la gradi nu se vine cu pachet, ci se asigura "snack-ul" de acolo ( ca sa nu aiba unu ceva ce altu n-are, samd..)
Dar iti pot spune ce o intereseaza pe fata mea: cornurile (croissante cu unt sau cu crema - nu mor de drag, ca mai au emulgatori, dar in ziua de azi... ce nu are emulgatori???), covrigei cu vanilie, biscuiti (ii iau din aia ca o tartina, cu crema - ii place ciocolata), mai sunt prajiturele ambalate, ca un check.
Alteori, daca am in casa facut cozonac sau pandispan, mananca cu drag. Doar ca fac rar. Nu o prea intereseaza seria Danone ( fie el - nette, - nino, etc...) + fructe - banana, piersica mai tare curatata si taiata felii, struguri boabe gata culese (asa nu smuceste ciorchinele sa le scuture...), cam asta....

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Multumesc pentru sugestii, o sa ma orientez, o s-o intreb si pe educatoare, si pe alti parinti care au copii la aceeasi gradinita. Cred c-o sa-i dau, pe langa fructe, si o placinta sau un corn pentru ca pot cumpara praspete la prima ora de la patiserie si pana plecam sa-i pun in pachet, sau o prajitura facuta in casa (dar asta de obicei nu ramane de pe o zi pe alta, o devoram imediat).

Cristina
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Robert, 14.12.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrianah spune:

si noi tot asa punem pachetel: o cutie de plastic in care pun sandvich ( de obicei piine neagra cu unt, wurst sau brinza feliata) si alta cutie mai mica in care ii pun mar feliat, capsuni, sau struguri.dar de obicei mar.
la gradinita la care a mers Nathan prima data, parintii prin roatie trebuiau sa aduca fructele pe anumite zile pentru toata grupa. alte variante am auzit cu mincarea ,in care iti vine rindul ca parinte o data la vreo 2 luni sa prepari micul dejun pentru toti copiii din grupa! :))asa ca cel mai bine e sa intrebi:)
succes si sa va placa la gradi! si sa nu va imbolnaviti rau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am lipsit la intalnirea cu parintii din iunie, eram in Romania atunci, poate s-a discutat si acolo printre altele, urmeaza sa iau legatura cu educatoarea sa-mi faca si mie un rezumat.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Eu ii pun intr-o cutie de plastic Cornflakes, iar la gradinitza le maninca cu lapte.
Sau am o cutie speciala cu "Winnie Pooh"(Rossman,Schlecker),cu doua compartimente in primul ii pun un sandwich cu brinzica topita si in al doilea ii pun castravete sau ardei gras taiat in felii.
Succes la gradi si pofta mare:-)

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Noua ni s-a recomandat sa nu le punem biscutiti, prajiturele sau alte dulciuri.Nici macar marmelada sau dulceata.De fapt, asa era la toate gradinitele unde am cautat eu loc pt Teodora si chiar si la Kinderbetreuung-ul la care a fost pana acuma.Ce se recomanda: sandwischuri cu Wurst, sunca , branza, unt . Cum fiica-mea nu e mare amatoare de sandwischuri i-am mai pus si cutiute cu cereale sau Brezel ( ii plac foarte mult si mananca sigur) si fructe.La Kinderbetreuung ii mai puneam si cate un iaurt Milupino de baut dar la gradinita vor primi lapte bio, ceaiuri si apa si nu mai este nevoie sa-i pun Milupino.

Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.

Mergi la inceput