Impreuna, Timisoara! (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albi` spune:

Gabi, n-am mai dat Refresh si te-am vazt abia dupa ce am scris

Si deci asa... Lucas vrea sa iasa in lume acu', pe canicula si aproape de ziua Evei

A propos: sa nu nasti pana nu pui pozele de la ziua ei

hey.. I could be wrong ! ..but at least I'm breathing..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna Sera, Timisoara!

Ce dulce e magicianul care apare pe forum!!!
Starea mea psihica e mai buna, am facut pact cu astrele alea nebune...
Ines a stat azi toata dupa masa, in bazin, pana i s-a incretit pielea...
S-a bronzat gacica...e, pana aici frumos, nu?
Intr-o clipa de neatentie, ce credeti ca a facut?
A bagat-o pe Kitty (chihuahua noastra), in bazin si o spala in urechi...
Asta e... ce sa mai zic, dupa ce am venit sus cu ea, bineinteles dusul de seara, m-am apucat sa-i fac manichiura, bineinteles cu oja...
Operatiune terminata cu bine, nu mai plange, e domnisoara...
Pregatim cina, lipsim, normal...
A luat unghiera si i-a taiat unghiile lui Kitty, doar 2 a reusit, ca am ajuns la timp , auzind cateaua cum plange...
Dupa palma de rigoare pe care a primit-o, cauta cu tupeu pe langa mine pila de unghii...
Si atunci sa mai fiu normala???
Ok, asta e printesa mea si o iubesc cu bune si rele...

Giulia, credeam ca ai disparut...mi-e dor de tine, si de Ale!
Da Doamne sa termini cu apartamentul ala, ca deja io m-am saturat...
Ana, nu am ajuns azi, ca am stat cu Ines, de am tensiune acum , de la soare, ma doare capul ingrozitor.
Dar, tin sa-ti spun, ca am avut o noapte minunata...de vis...
Giova, trec poate joi, la tine la o cafa, normal ca-s prietena cu tanti de la poarta, doar am lucrat in aceea cladire mult timp...
Ce sa-ti spun, felicitari ptr. baietel, dar eu tot mai cred ca se inseala, oricum nu conteaza ce-i, sanatos sa fie...
Silvana iti doreasc sa stai cu cracii in sus, mult si bine, si sa te simti minunat...in concediu, sa-i tii cat de sus!
Danitin, ma bucur ca Lori e bine, cat despre consultatii , oricand , cu drag...
Sincer, nu te lua dupa ce vor sefii, blondul nu te avantajeaza, dupa cum zici si tu...
Ti-as recomanda, ca sa fii in ton cu noutatile din top, orice nuanta de la blond cenusiu, tutun, pana la castaniurile care sunt la mare cautare, acelea naturale...
Sau, un maro ciocolatiu, cu reflexe(nu suvite) aurii, e super...
Vorbim, daca nu te grabesti, din 10 august incep munca si chiar am nevoie de modele, asa ca fetele, care va oferiti, sa veniti pe post de modele, sa le arat elevilor, va astept!
Mihi, merci, ca ne-ai adus pe prima pagina...
Asa te vreau...
Te pup, si pe Octa, din partea lui Ines!
Gabi, e copt cozonacul...ce tare...
Nu te agita ca se anunta mari calduri, vine el atunci cand o vrea...
De abia astept!
Vrem poze!
Noapte buna!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Eu inca mai bantui ...
Albi', in momentul asta mi-e dor de Brasov de numa ... nu facem schimb cateva zile?
La ce calduri sunt aici, imi amintesc de serile racoroase de la vio si imi vine sa ma teleportez ...

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 37+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Doris, hai ca-i tare terorista ta mica ma mir ca bietu caine inca mai supravietuieste mai ales ca chihuahua sunt si mai slabi de inima saracii (la propriu, din cate stiu eu).

Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 38+ sapt.
POZE

Mergi la inceput

Gabi, vai de Kitty, saraca, cum mai rezista, si eu ma mir, dar ce bine ar fi fost daca in loc de inima ar fi avut baterii!

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Gabi, si io vreau sa facem schimb !
Pe bune, acum as da orice sa ma pot "teleporta" acolo...

Mergi la inceput

Doris, ti-am zis io... e fenomentala printesa ta
Da' las' ca stiu io ca, in ciuda palmutzei, te-ai amuzat si tu in sinea ta

la fetiliiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Hai salut fetili,
Eu tot dupa ce adorm crocodilii aia mici,ca altfel....nu se poate.Bey ,ma facurati curioasa cu Merlinu' ala...ca la mine nu aparea nici un Merlin vrajitor...E haios!Noroc ca am citit si eu sobectu' cu Merlin si o fata de colo zicea ca l-a gasit dupa ce a deschis explorelu'....Eu deschid netu' cu Opera....Hai ca-i haios mosulica!
Gabi,mama,tu ziceai de inceputul lui august,dar baieteii se lasa mai greu nu?Mai vreo saptamana si jumate ,zic eu si apare si Lucas....
Doris,noi te-am asteptat....Mi-am imaginat ca esti cu Ines,chiar Marius zicea asta...Bey,fii-ta ti-o ia pe urma cu stilismul...Biata catelusa!Pupam fata isteata ce e ea!No,ai vazut ca tot raul e spre bine?Sa nu te mai aud cu despartiri si alea-alea,ca te mananc!Si vezi mai ai grija cu statul la soare,acopera-ti-l cu o palariuta ceva,ca nu-i de gluma!Bey,vin si eu ca model la tine,daca ma primesti.E moca?!Stau cuminte sa imi faci ce vrei,numa' bine sa imi sada.Crezi ca poti face ceva cu parul meu?Te pup si mai vorbim!
Mey,gagici,hai ca vorbim maine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Timisoara!!!
In sf. merge si DC-ul asta!!!
Murim si azi de cald.Cel putin eu sigur.
Ne-a plecat seful, dar marti vin 2 sefi. se pare ca in fiecare sapt. va fi unul pe capul nostru.

GABI poate e liber de la cabinet, dar nasterile le rezolva.
Am vb. si eu pt. ianuarie, mi-a zis ca nu pleaca in concediu in perioada aia, dar mai este timp pana atunci, ca suntem numai la maneci scurte.Pana la haine groase mai avem.
dar dupa cum vad, ca toate cam nasc pe la 38 sapt. si ceva...presimt ca de Revelion voi fi la maternitatea Bega.doamne da sa mearga totul bine pana atunci.
Tin pumnii!!!

Mersi DORIS de mail.
ne vedem maine.Oricum Ines e totala!!!

poze
gio si bb 15+

Mergi la inceput

Uff,ce zapuseala...vreau concediu...
Am venit acum de la banca, fetelor e nebunie afara, nu iesiti decat daca e musai, si aveti grija cu copii, numai dupa masa, si
hidratati-i bine...
Ne auzim diseara...

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput