copii din 1997

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumaia spune:

Da,Lavinia nu merge la culcare fara pupicul de "noapte buna".Alina in schimb nu se omoara cu pupatul.Lavinia...ma sufoca...si ma bucura enorm lucrul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Si a mea a mai pastrat pupicul de noapte buna .Pe de alta parte are intotdeauna initiativa unei imbratisari (hai sa facem un sandvish iar eu sa fiu salamul!).E ata de dragalasa ,stiu ca are nevoie de afectiune si cateadata e cam geloasa pe noi cand ne imbratisam si vine si ea dar are si momente cand doreste sa fie singura cu ea

poze1
poza2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

of, nu m-am exprimat eu bine cu intrebarea... deci de ex. ii asteptati in fata scolii, ies si alti copii, se lasa pupati?
Pupicile de seara le mai toleram cumva... cred ca numai de gelozie, nu cumva s-o pup mai mult pe micuta

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Nu prea am ocazie sa o pup pe fiica mea in public ,de fapt nici eu nu sunt prea pupacioasa dar cred ca s-ar bucura sa o pup .Ii place sa mearga de mana cu mine , nu se smuceste si se bucura cand o imbratisez chiar pe strada .

poze1
poza2

Mergi la inceput

Nu,nu ne aratam afectiunea in public,desi nu cred ca le-ar deranja.Scoala este foarte aproape,eu nu au mers cu ele decat primele zile in clasa intai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

al meu e inca pupacios, si acasa si in public, chiar ii fac observatii si ii spun ca ne vad copii , si el imi raspunde : nu imi pasa esti mamica mea , ma tine de mana tot timpul , eu il consider f mamos si tot incec sa il detasez de mine putintel, are deja 9 ani jumatate si ar fi cazul sa devina mai independent ............ of seara daca nu stau putin langa el sa ne "giugiulim" spunem noi , e suparat foc

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani la implinirea celor 10 anisori pentru scumpul meu baietel.
Sa-mi traiesiti, sa fii sanatos, fericit si norocos.

mami, tati si fratiorul

Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Cine sa traiasca, cine sa traiasca, la multi ani!
Cata sa traiasca, cata sa traiasca,la multi ani!

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

La multi ani, un pupic si un tort virtual din partea noastra!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Multumim Gabi si te pupam

Mami de Sebi<18.07.2005> si Cătă<06.03.1997>
Foto cu noi A doua stelută

Mergi la inceput

La multi ani tuturor mamicilor si femeilor de pe forum!Sa aveti o primavara frumoasa si plina de soare si flori!

Mergi la inceput