Vreau sa merg la Baile Felix

Vreau sa merg la Baile Felix | Autor: marrina

Link direct la acest mesaj

Salut fetelor
Vreau si eu o vacanta la Felix ca sa ma tratez de spate. Stie cineva vreun loc de cazare unde merita sa stai pe bani nu prea multi? Ultima oara am fost acum vreo 20 de ani si nici nu cred sa mai recunosc locurile? Stie cineva daca merita? Sau daca are vreun efect negativ tratamentul cu apa calda de acolo daca vreau
Astept orice detalii: pensiuni, cazare, nr. telefon. Stiti voi...

marrina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adya spune:

Eu am fost la Felix acum 2 ani si pot sa-ti spun ca s-a construit foarte mult. E plin de pensiuni si in Felix si in 1 Mai, iar preturile erau convenabile.
Efecte negative pt. nu cred ca exista.
Concediu placut si sa ne spui cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralcat spune:

Eu am fost la Felix aku 3 ani si am gasit foarte repede cazare, chiar daca nu aveam nimic rezervat de la inceput. Aproape fiecare casa e pensiune, depinde de tine ce alegi in functie de confortul dorit.
Cat despre efecte, eu iti recomand sa te uiti atenta la apa din bazinele in care vrei sa te balacesti, pentru ca eu am prins o perioada in care desi era foarte aglomerat, nu se goleau si curatau bazinele decat maxim o data pe saptamana. Si desi in majoritatea intra in permanenta apa proaspata, nu pot spune ca m-am simtit "atrasa" de vreo balaceala, cand vedeam mizeria care plutea la suprafata apei. Oricum sotul meu s-a ales cu o conjunctivita de toata frumusetea . . .
Dar cine stie, poate ai noroc sau poate le curata mai des aku.

Raluca, leoaica in asteptarea puiului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cateva imagini din statiune

Desi locuiesc aproape de Baile Felix, n-am mai fost acolo de anul trecut, ca nu s-a nimerit. Daca n-am masina la dispozitie, cu mijloacele de transport in comun e mai greu. Dar tot ajung si eu acolo intr-o zi. Poate cand voi avea concediu.
In general strandurile nu ma tenteaza fiindca nu imi place sa intru intr-un bazin unde a intrat tot felul de lume. Sunt mai rezervata de felul meu.
Prefer o plimbarica prin statiune sau un picnic la padure.

Simina
album foto1

album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am intors din concediul de la Baile Felix. Contrar asteptarilor mi-a placut foarte mult. Trecusera 20 de ani de la ultima vizita. Apa curata, gunoaie ioc, placinte super bune, pizza ca-n Italia, cazare de toate felurile... Mai multe amanunte la doritori.
Merita daca va place sa faceti baie in apa calda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Marrina , unde ai gasit cazare? si un pret please.

Mersi

Dana&bb Andy(20.02.2003)
http://community.webshots.com/user/danaiakob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Dana- In 1Mai, in conditii deosebit de modeste, o camera cu doua paturi: 350.000lei. In Felix camera la casa , langa strand: 700.000, la Hotel Termal(cred 4*) 2.550.000lei camera iar la Hotelul unde am stat noi(nou), in spatele strandului mare,la 10 minute de intrarea in strand: Hotel Monaco:1.200.000lei camera(3*) cu televizor, frigider,spatioasa,baie cu dus, prosoape schimbate la 3zile, lenjeria la 6 zile, balcon,curte cu gazon,parcare supravegheata.
Sunt sigura ca poti sa gasesti la fata locului exact pretul si conditiile care iti convin.
Iti doresc vacanta placuta.

marrina

Mergi la inceput