Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau Ana-Maria, scuze ca nu ti-am mai scris dar eu sunt in a 12-a si am programul f incarcat.
cu prietena mea....(ma rog, fosta prietena acum)....am lasat-o balta, acum imi dau si eu seama si ma ca e prea superficiala, daca eu vorbesc ceva cu ea, pe o ureche ii intra si pe cealalta ii iasa.
daca vrei, daca ai chef si esti dispusa sa stai sa citesti carti in romaneste eu iti pot trimite in format electronic. am o gramada, eu cand am timp stau in fata calculatorului si citesc. am descarcat o gramada de pe net, daca vrei ma tragi de maneca, imi spui cam ce iti place si eu iti trimit pe mail.
sper ca ti-a mai trecut tristetea
te pup

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Sincer Ingerash mi-a mai trecut putin deoarece am inceput de ieri sa invat franceza de pe cartile pe care le am.Sper sa nu ma las.Invat cate putin la cafea dimineata iar despre oferta ta e buna si o sa tin minte poate o sa-ti cer cate o carte dar deocamdata ma axez pe cartea de franceza (nu vreau sa o las as repede)Multumesc ff mult si bafta la invatat eu am dat anul trecut bacul

Mergi la inceput

ceau fetelor!
An-Maria, ai dat anult trecut bacul? din ce l-ai dat? si cum a fost? ca mie mi-e o frica la mate de moooooooooorrrrrrrrr.
bine k mi s-a treminat perioada asta cu teze si lucrari k am zis k o iau razna.
Week-end placut!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Ingerash eu am facut meditatii la mate pt ca nu stiam nimic si la bac m-am descurcat bine la mate ,te inteleg ca ti-e frica dar daca ai invatat si inveti incontinuare crede-ma ca nu ai de ce sa-ti fie frica.Daca ai invatat o sa te descurci f bine bafta la invatat si sa nu iti fie ff frica(desi stiu ca o sa-ti fie)Aaa la ce dai la franceza sau la engleza?

Mergi la inceput

si eu iau meditatii la mate dar tot nu-mi place mate si tot frica mi-e
oricum inainte de bac am si atestatul deci o sa am o idee vaga de cum e examenul oral (prin cel scris am mai trecut la capacitate)
la limba straina o sa dau din engleza, sper sa imi pice un subiect unde sa am ce vorbi mult (ca eu am o imaginatie si pot sa vorbesc muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult)
tu ce mai faci?

Mergi la inceput

hai mai ca vad ca esti fata care invata si se tine de treaba o sa fie bine si iti spun sigur ca dupa ce o sa treaca o sa te gandesti ca nu e mare filozofie asa am facut eu.Ma tin de franceza la cafea invat dimineata ma bucur ca vb cu tine aici si mai stau pe dc.Ma amuz aici dar ma mai si enervez

Mergi la inceput

ceau Ana Maria, ce mai faci? eu pierd timpul pe forum, maine ma duc la scoala numai sa-mi incheie ultimele medii, mi-a iesit medie mare si sunt happy
sa nu mai fii suparata, gandeste-te ca te vei acomoda acolo si nici nu-ti va da prin cap sa te intorci la greutatile din Ro. si eu as pleca daca mi s-ar oferi sansa
mai intru eu maine
te pup

Mergi la inceput

Buna Ingerash ma bucur ca ai medii mari ma intrebam ce dai la bac?Istorie sau geografie,biologie?Vad ca numai noi mai scriem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

iuhuuu,fetele am bagat si eu un ochi pe aici!
apoi de bac ce sa va zic,ca eu l-am dat in 2002,a fost binisor desi am tras chiulul la greu!pe la mate sa putut misca ceva ca daca nu eram in cap si pe la unele am avut noroc ca mi-a picat ce am stiut!
emotiile sunt marii si cu invatate si fara...din fericire te linistesti imediat ce intri in sala si subiectele sunt impartite!atunci incep sa ti se clarifice mai multe prin capatana...ce stii si ce nu!
mi-e mi-ar place sa mai fiu odata in perioada bacului numai sa stiu de pe acuma ce si cum o sa fie!
va pupic fetele!profitati de anii de liceu si cei de dupa...o sa tanjiti dupa ei atunci cand veti avea familia voastra!

Mergi la inceput

Buna ma bucur ca a mai intrat cineva ca era cam singure pe aici doar eu si Ingerash(apropo vad xca te-ai tinut de cunavn si esti pe forum azi) va pup pe toate

Mergi la inceput