Clubul celor tineri(sub 20 ani) :))
Raspunsuri - Pagina 3
symaco spune:
ohoo,chiar ma simt batranaaa aici se discuta probleme despre scoala si io ma gandeam ce marca de pampersi sa folosesc la urmatorul bebe!glumeam!
D3lya spune:
Ce ai patit EmmaT?Te-ai certat iar cu pretenu?Las k trece doar asa e in dragoste....te mai si certi k nici in casnici nu e tot timpul perfect.....asa ca mult curaj!Mai spuneti fetelor subiect de barfa!
EmmaT spune:
LA MULTI ANI
Fetelor.. certat..si certat a fost...chiar e unul intr-o parte si celalalt in cealalta parte... suntem pur si simpul 2 straini care daca se vad pe strada si sunt singur cred ca isi spun "buna"..daca sunt insotiti...nu-si spun nimic
Dupa 5 luni..a mai inceput sa-mi treaca...daca pot spune oare asta...m-am schimbat arat ca nu-mi pasa..insa nu eu simt..si cand raman singura de ma satur..
ingerash spune:
Hello, fetele! pacat nu ne tinem de scris
pai ce?
asa avem noi de gand sa tinem in viata subiectul asta? fiecare cand isi aduce aminte? ar trebui sa fim mai unite
fiecare spune ce o doare, si celelalte sar cu sfaturile, asa ca intre fete
incep eu: am invitat la ziua mea o prietena la care tineam f mult, am fost si colege de banca 2 ani, ne-am facut congidente, etc
cu o zi inainte am sunat-o si mi-a zis k nu stie 100% sigur daca vine sau nu. a trecut mai mult de o saptamana de la chef si n-am primit nici macar un mesaj de La multi ani de la ea.
sunt f dezamagita si uimita de naivitatea mea in acelasi timp pt ca am ajutat-o d fm ori si ea pe mine nu, m-a mintit si alte chestii...(deci trebuia sa ma astept la asa o figura + ca my best friend m-a avertizat)
intrebare: cum trebuie sa o ttratez cand ne intalnim? (luni la scoala)
p.s. oricum sunt decisa sa nu ii cer nici o explicatie, sa nu deschid subiectul chefului meu cu ea (asta daca mi se va mai adresa
va pup si sper sa va ganditi u pic si la mine ca sunt tare intoarsa pe dos cu faza asta
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
ingerash spune:
doamne ce aiurita sunt
am uitat sa va spun LA MULTI ANI!, un an mai bun cu multe impliniri,, note mari (unde e cazul), dragoste si multe chefuri
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!