Deceptii in dragoste
Sunt noua pe aici asa ca va rog frumos sa nu dati cu rosii daca mai exista un subiect asemanator.
Eu nu sunt o mamica ci chiar o adolescenta de 16 ani.
Am si eu nevoie de un sfat si va rog sa ma ajutati.
Prietenul meu este plecat in spania de 5 luni de zile....de aproximativ 2 luni ma rog de el sa vina acasa dar el mereu zice ca vine si nici in ziua de azi nu e acasa......imi este foarte dor de el pt ca il iubesc mult si el zice ca ma iubeste dar nu poate sa vina ca nu are bani de intoarcere........ce sa fac sa-l cred ca ma iubeste si ca o sa se intoarca sau nu mai are rost sa-l mai astept...si sa-mi continui viata si sa uit de el.
<font color="red">Dragostea e frumoasa dar gelozia o poate ucide!</font id="red">
Raspunsuri
mihaela73 spune:
Buna D3lya! Cand eram adolescenta si eu am trecut printr-o situatie asemanatoare: prietenul meu a plecat in germania si mi-a spus ca o sa ma cheme si pe mine si ... eu asteptam, el nu ma chema si nici nu se intorcea. Asa ca eu, haiduca, am vrut sa plec dupa el si ..dupa o serie de peripetii (sunt f multe de povestit dar nu am timp ..ai rade cu lacrimi daca ti-as spune) m-am intors acasa fara sa fi ajuns la el. L-am mai asteptat cateva luni dupa care, in suferinta mea mi-am gasit altceva de facut:). Eu eram studenta in anul 1 atunci si a fost mai usor sa gasesc altceva de facut probabil la tine e mai greu dar cred ca poti sa incerci macar.
PS by the way...acum e prin Spania si e un ratat!!!
http://community.webshots.com/user/mihaela7373
Andreea_si_Doru spune:
Draga D3lya... eu sunt si mamica, dar si "recenta adolescenta" ca am 19 ani... si am trecut si eu prin ceea ce treci tu, numai ca invers. Eu statea in Canada, si Doru in Ro... si timp de 2 ani am facut tot posibilul sa-l aduc si pe el aici, daca ai timp, citeste "povestea noastra", din semnatura.
Sfatul meu... daca tu il iubesti asa mult... asteapta-l... vb cu el, chiar si prin messenger sau mirc... si lasa-l sa se coaca, sa faca bani... dar nu vrei sa incepeti o viata impreuna, fara bani, nu? Daca il tot fortezi si tragi de el... te va lua ca pe o prada usor de cucerit, si tu vei avea de suferit. Lasa-l pe el sa vina la tine, sa-i fie dor de tine. Tu numai convinge-l ca dragostea ta e adevarata... adica esti dispusa sa-l astepti, dar nu sa-i ierti orice! si lui va trebui sa-i fie dor de tine, sa faca tot posibilul sa stranga bani (ca doar de aia a plecat in Spania, nu???) si sa se intoarca.
Povestea mea s-a terminat cu bine, sper ca si a ta...
daca mai ai ceva de intrebat... poti sa ma adaugi pe messenger cu andreea_sirbu1
cam asta e... multa sanatate si Dumnezeu sa te lumineze.
Cand iubesti pe cineva lasa-l sa plece... daca se intoarce la tine, inseamna ca si el te iubeste, daca nu... inseamnaca ca nu a fost sa fie de la bun inceput. Aminteste-ti asta, si nu dispera, pentru ca in lume sunt numai 2 tipuri de oameni: baieti si fete... asa ca ai de unde alege, si mai ales sa fii aleasa de un adevarat OM.
Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra
LiliaToma spune:
Draga, D3lya, nu ca as fi cu tare mare experienta, dar crede-ma, daca vei citi peste citiva ani acest mesaj vei zimbi.
De ce? ptr ca ti se va parea o prostie ca te-ai framintat asa mult ptr asa ceva.
Nu, nu cred ca ti-e usor, toate trecem mai devreme sau mai tirziu prin framintari asemanatoare
Dar cred ca iti faci prea multe probleme din aproape nimic.
Cauta-ti de viata ta. NU muri asteptindu-l, da nici nu inseamna ca trebuie sa te arunci in bratele primului intilnit. Pursisimplu traieste viata, si lasa sa decida valurile unde te duc...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
D3lya spune:
Multumesc mult fetelor pt sfaturi....o sa le iau in consideratie.....acum ramane eu sa ma decid daca il mai astept sau nu.Dar la el e mai greu sa vina acasa deoarece nu are un loc de munca stabil.....azi,maine munceste undeva apoi sta acasa si tot asa......sper ca intr-o zi sa reuseasca sa stranga bani sa vina acasa chiar si in felul asta.
Dragostea e frumoasa dar gelozia o poate ucide!
D3lya spune:
Aveti dreptate fetelor.....o sa incerc sa-mi ocup timpul facand altceva....ceva pt mine...si sa il uit pt ca el sunt sigura ca nu o sa vina cat de curand acasa mai ales acum ca si-a gasit un loc de munca si ii iese banu....nu cred ca ar renunta cineva la un loc de munca in strinatate numai ca sa vina acasa sa fie alaturi de o fata si nu stie ce viitor are aici in tara!Asa ca acum ca sunt in vacanta ma distrez la maxim si o sa uit de el!
loreema24 spune:
Super tare ideea!
Nu mai sta in !
Sper sa nu te razgandesti! Ca te te vei !
Si in cazul asta te !
Pe cuvantul meu!
Sunt matusa ei si de aceea imi permit
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
ana_maria222 spune:
Cand iubesti pe cineva lasa-l sa plece... daca se intoarce la tine, inseamna ca si el te iubeste, daca nu... inseamnaca ca nu a fost sa fie de la bun inceput!
wow..nusht de ce dar zicala asta e ca un pumnal in inima..cel putin la mine asa se simte!!!
Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....
Ana-Maria21 spune:
Ma bucur ca ai hotarat sa iti vezi de viata ta.Daca e sa fiti destinati unul altuia poate va intalniti peste ani cine stie,dar deocamdata traieste-ti viata pentru ca doar o data ai 16 ani.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda