Gradinite particulare Iasi

Gradinite particulare Iasi | Autor: ghinetz

Link direct la acest mesaj

Unde gasesc o lista cu gradinitele particulare din Iasi? (oare ar fi trebuit sa intreb intai daca exista asa ceva in Iasi??? Nu de alta, dar am intrat recent pe site-ul cu gradinite si toate erau din Bucuresti. Care mai de care mai interesanta. Sa tot ai de unde alege...)
Noi mai avem un an pana la momentul gradinita. Si amanam atat tocmai penru ca nu ma incumet sa-l trimit la o gradinita cu inca 20 de copilasi, Stefan neavand inca 3 anisori si fiind si putin bolnavior - vesnice probleme cu amigdalele.

Si asta, oarecum off topic:
... problema mea cu Iasi-ul, "oras cultural". Da pe langa cultura mai vrei si o gradinita buna sau un after school (adica invatamant). Si unde mai pui ca nici locuri de "distractie" (iesencele de pe dc si care se pregatesc pentru maine, stiu ce vreau sa spun) nu se prea gasesc...Vorba unui "clasic in viata" - veve, pe tine te-am citat - "plafar cu program de seara", parac asa era, nu?
Si sa ma scuteasca si cu ce numesc ei cultura , ca n-am ami vazut un teatru bun...

Oana si Stefanel

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali2005 spune:

Gradinite particulare in Iasi sunt vreo cateva.Unele mai bune altele mai putin ,parerile sunt impartite! puteti incerca FEG,FUNNY ENGLISH,KINDERLAND,IOANA si inca vreo 5.Eu as recomanda sa incercati EUROED sunt mai scumpi dar copii sunt pregatiti si tratati asa cum trebuie.totul e sa va interesati din timp,deoarece inscrierile se fac si cu un an inainte si nu prea sunt locuri.Cat despre celelalte probleme mentionate..."cultura ..."inclin sa va dau dreptate ....Iasi-ul incepe sa se duca la vale.
Va doresc multa sanatate atat d-voasta cat si copilasului!

Mergi la inceput