Mamici de iulie-august (74)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicut spune:

emaaimee foarte frumoasa si emotionanta povestea ta. Va doresc multa sanatate tie si frumoasei Bibi. Sa cresteti frumoase si sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Emaimee povestea ta era exact ce aveam eu nevoie acuma. Am plans si am ras deopatriva. Sa-ti traiasca Bibi cea grabita.
Sa cresteti mari si sa vezi ce de bucurii o sa iti aduca.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Emaimee, am ras si-am plans la citirea povestii tale, wau ce rapid a fost totul!!!! Daca mai stateai putin sa astepti cum ti-ar fi spus la telefon nasteai acasa!!! Foarte frumoasa povestea, de-abea astept partea a 2-a, cea cu placenta!!! Ca de cand ne amagesti...

Cati, nastere usoara si asteptam vesti despre tine!!!!!!

Pisicut, nastere usoara si refacere rapida iti doresc!!!!

Pupici,

Irina si bebe 37 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Pisicut nastere usoara!
Sotul meu e din Bistrita de loc, si am o gramada de rude din partea lui si cunostinte pe acolo. Era sa ma mut si eu la un moment dat acolo dar nu aveam ce sa fac prea mult din punct de vedere profesional asa ca l-am adus pe sotul meu la Tg. Mures.

dede, Adi 4ani si Medeea (40 sapt) care vrea sa iasa din burtica da nu stie pe unde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

mamini-ma bucur ca ti-a placut,asa s-a intamplat!Nu am intentioant sa te fac sa plangi totusiPoate ca a fost presimtire nu stiu-uneori simt unele lucruri,dar nu am vrut sa va zic mai inainte sa nu ziceti ca sunt freak
Adriana-da,m-a schimbat mult faptul ca sunt mamica sunt mult mai responsabila si nu ma mai pe mine& pe sotul pe primul plan!Cel putin asa vreau sa cred!
Noi am luat cert de nastere al Oanei pe 15/07/05 si vom depune pt pasap irlandez sapt viit!Noi avem dreptul sa depunem actele pt cetatenie,dar nu ne trebuie.Plus ca ar trebui sa platim 700e si sa asteptam vreo 18 luni.Deja in aug ne luam rezidenta sper si nu mai avem nevoie de cetatenie.Pt Oana am nevoie de pasap sau travel document sa ies din tara.Pasap irlandez iese repede si costa o suma modica-asa ca ei ii scot-ca are dreptul!Asa ca si la noi osa fie ciudat ea irlandeza si noi nu-simbolul asta pare mai degraba a irish pt ca ei au trifoiul si verdele crud emblema nationala,beau mult-iar individul seamana leit cu un leperchaun-creatura din mitologia irlandeza care se vinde la souvenir shops aici!

frumoasei Bibi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/anca76nitu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Servus mamici si burtici,

noi am fost foarte ocupati. Galuscuta Anne-Sarah a facut doi ani pe 19, mi-au venit socrii din Canada. Ce mai casa plina si in plus maine avem party serios cu o groaza de galusti micute pentru a sarbatori cu prietenii ei . Deja decidem pe cine vrem si pe cine nu.
sper sa punem si noi in curand poze noi ca acus am preferat sa va scriu. Ca ne plac pozele bebelusilor... sunt grozaviii

Am mai cetit ce ati scris dar n-am apucat sa scriu si eu.

emaaimee FFF. FRUMOS. Mey sa tot nasti asa grabita! Hmmm cine se incumeta la inca un bebe dupa asa poveste frumoasa?

Simona si Letitzia Maria felicitari sa va creasca mari si frumosi si destepti puii si voua refacere usoara.

Cati si Pisicut nastere usoara
Anis trebuie sa simti bebelusha. Mai energic, mai putin energic... ceva acolo. Ca loc de nazdravanii nu prea mai are, dar un semn acolo trebuie sa dea. Aici pentru mamicile speriate se gasesc de cumparat aparate cu efect Doppler si asculti inimioara lui bebe.

Ioana noi folosim Pampers 1 Swadllers cam10-12 bucati pe zi si servetele Pampers sensitive. Pai cum se trezeste sa pape cum face macar un pisu si de doua ori din trei dupa ce-l hranesc face s-un kk. Astept putin dupa ce-l hranesc ca altfel risc sa-l prind in flagrant delict si obosita cum sunt risc sa curat nu doar fundutul lui ci siprin jur.
Legat de alaptat eu am niste bluzite de alaptat si am alaptat pe oriunde a cerut. E cald afara si se dezhidrateaza repede si atunci poate sa ceara de sete mai repede. Aici e ceva firesc si lumea zambeste vazand mogaldeata cuibarita in brate. Cu fetita am alaptat la fel. Sunt o lenesa s-am oroare de biberoane... in plus cum plange cum imi curg sanii si desi am pad-uri pentru sani le umplu repede si daca tot trebuie sa le schimb mai bine hranesc puiul.

Adriana brava pentru buricel. Ah si noi am facut bubite de caldura. Si le tratam . Si la galusca le-am tratat cu Aquaphor healing ointment. Ni l-a recomandat pediatrul. E un fel de glicerina (se da fara prescriptie) e grasa si unsuroasa si ii dau dupa baita si dupa trei zile bubitele s-au galbejit mai toate si sper sa dispara de tot. destul ca vor avea bubite la pubertate macar acus sa fie pielicica neteda.
Adriana ce repede v-au iesit actele pentru Aidan. Ne-a sosit si noua certificatul de nastere. In New York e o nebunie... al fetitei l-am avut dupa OPT saptamani!! Maine mergem sa facem poze de pasaport pentru brotacel. Vai ce am mai ras cand le-am facut pe ale galustii. Nu voia si pace. Radea, se stramba, inchidea ochii orice numa linistita nu.
Las ca ajungi tu cetatean american repejor. Noi n-o sa fim niciodata daca plecam si zau ca-mi pare rau. Da asta-i viata.

Andreea si galusca si brotacelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA ....

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53868" target="_blank">Mamici de iulie-august(75)

AniS si bebelina mea dulce 37+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput