Rugaciuni pentru diferite trebuinte

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU ÎNDREPTAREA UNUI COPIL

Sfinte Antoane, ocrotitorul meu plin de râvnă pentru mântuirea sufletelor, fie-ti milă de durerea unui tată (a unei mame) coplesit(ă) de nelinistea în care l-a aruncat (a aruncat-o) nepăsarea religioasă a propiului fiu (a propriei fiice).

Tu, care regăsesti lucrurile pierdute, fă ca fiul meu (fiica mea) să regăsească în sfârsit calea crestinească pe care a rătăcit-o. Flacăra credintei pare a fi stinsă în sufletul lui(ei). Pasiunile si indiferenta ce-l(o) împresoară i-au întunecat mintea si i-au slăbit vointa. Tu de atâtea ori ai înfrânt puterile iadului.

Luminează-i mintea si dezvăluie-i înselăciunea diavolului, ca să recunoască primejdia în care se află sufletul său, si - asemenea fiului rătăcit - să se reîntoarcă în bratele tatălui sau (mamei sale), spre bucuria Tatălui ceresc. Amin.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

SFÂNTUL ANTON:
RUGĂCIUNE PENTRU A AVEA COPII

Sfinte Antoane, mângâietorul sufletelor mâhnite, priveste cu îndurare si vezi cum trăiesc în întristare, pentru că Dumnezeu nu mi-a dat harul de a deveni si eu mamă, sau dacă devin, îmi curmă bucuria, luându-mi copilul de la sân. Copiii sânt legătura de iubire dintre soti: mijloceste, deci pentru mine la Domnul, ca El să ne mângâie cu un copil si să ni-l tină în viată.

Eu făgăduiesc că îl voi creste si educa în frica lui Dumnezeu. Sfinte Antoane, pentru dragostea pe care ai avut-o fată de Pruncul Isus, dobândeste-mi acest har. Iar dacă Dumnezeu a hotărât altfel, usurează-ne, mie si sotului meu traiul, cu haruri deosebite, ca să fim pururi resemnati în vointa lui Dumnezeu si să ne folosim de starea noastră pentru a spori faptele bune în folosul aproapelui. Amin.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Singurul lucru pe care poti sa-l ceri lui D-zeu este iertarea de pacate iar in rest sa ceri ce crede EL ca ai nevoie.Crezi ca stim noi mai bine decat EL ce avem nevoie?

alina

Mergi la inceput

Psalmul 50

Miluieste-ma, Dumnezeule, dupre mare mila Ta, si dupre multimea îndurarilor tale sterge faradelegea mea. Mai vârtos ma spala de faradelegea mea, si de pacatul meu ma curateste, ca faradelegea mea eu o cunosc, si pacatul meu înaintea mea este pururea. Tie unuia am gresit, si rau înaintea Ta am facut, ca sa te indreptatesti întru cuvintele Tale si sa biruiesti când te vei judeca tu. Ca iata întru faradelegi m-am zamislit, si în pacate m-a nascut maica mea. Ca iata adevarul ai iubit, cele nearatate si cele ascunse ale întelepciunii tale ai aratat mie. Stropi-ma-vei cu issop, si ma voiu curati; spala-ma-vei, si mai vârtos decât zapada ma voiu albi. Auzului meu vei da bucurie si veselie, bucura-se-vor oasele cele smerite. Întoarce fata ta de catre pacatele mele, si toate faradelegile mele sterge. Inima curata zideste întru mine, Dumnezeule, si Duh drept înnoieste întru cele dinlauntru ale mele. Nu ma lepada dela fata ta, si Duhul tau cel Sfânt nu lua dela mine. Da mie bucuria mantuirii tale, si cu duh stapânitor ma întareste. Învata-voi pre cei fara de lege caile tale, si cei necinstitori la tine se vor întoarce. Izbaveste-ma de sângiuri, Dumnezeule, Dumnezeul mântuirii mele; bucura-se-va limba mea de dreptatea ta. Doamne, buzele mele vei deschide, si gura mea va vesti lauda ta. Ca de-ai fi voit jertfa, as fi dat: arderi de tot nu vei binevoi. Jertfa lui Dumnezeu, duhul zdrobit; inima înfrânta si smerita Dumnezeu nu va urgisi. Fa bine, Doamne, întru bunavoirea Ta, Sionului, si sa se zideasca zidurile Ierusalimului. Atunci binevoi-vei jertfa dreptatii, prinosul si arderi de tot; atunci vor pune pre altarul tau vitei.

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Psalmul 56

Miluieste-ma, Dumnezeule, miluieste-ma, ca spre Tine a nadajduit sufletul meu. Si in umbra aripilor Tale voi nadajdui, pana ce va trece faradelegea. Striga-voi catre Dumnezeul Cel Preainalt, Dumnezeul Cel ce a facut bine mie. Trimitu-s-a din cer si m-a mantuit, dat-a spre ocara pe cei ce ma calca pe mine. Trimis-a Dumnezeu mila Sa si adevarul Sau si a izbavit sufletul meu din mijlocul puilor de lei. Adormit-am tulburat. Fii oamenilor, dintii lor - arme si sageti, si limba lor sabie ascutita. Inalta-Te peste ceruri, Dumnezeule, si peste tot pamantul slava Ta. Cursa au gatit sub picioarele mele si au impilat sufletul meu. Sapat-au inaintea mea fetei mele groapa si au cazut intr-insa. Gata este inima mea, Dumnezeule, gata este inima mea! Canta-voi si voi lauda intru Slava mea. Desteapta-te, Slava mea! Desteapta-te, psaltire si alauta! Destepta-ma-voi dimineata. Marturisi-ma-voi Tie intru noroade, Doamne, canta-voi Tie intru neamuri, Ca s-a marit pana la ceruri mila Ta, si pana la nori adevarul Tau. Inalta-te peste ceruri, Dumnezeule, si peste tot pamantul slava Ta!

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Psalmul 100

Mila si judecata voi canta Tie, Doamne.
Canta-voi si voi intelege, in cale fara prihana. Cand vei veni la mine.
Umblat-am intru nerautatea inimii mele, in mijlocul casei mele.
Nu am pus inaintea ochilor mei lucru faradelege; pe calcatorii de lege i-am urat.
Nu s-a lipit de mine inima mea indaratnica; pe cel ce se abate de mine, pe cel rau, nu l-am cunoscut.
Pe cel ce clevetea intru ascuns pe vecinul sau, pe acela l-am gonit.
Cu cel mandru cu ochiul si cu cel nesatios la inima, cu acesta nu am mancat.
Ochii mei - peste credinciosii pamantului, ca sa seada ei impreuna cu mine. Cel ce umbla in cale fara prihana, acela imi slujea.
Nu va locui in mijlocul casei mele cel ce face mandrie; cel ce graieste nedreptati nu s-a indreptat inaintea ochilor mei.
In dimineti am ucis pe toti pacatosii pamantului, ca sa pierd din cetatea Domnului pe toti cei ce lucreaza faradelegea.

DORIS siINES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

PSALMUL 6
Al lui David.

1. Doamne, nu cu mânia Ta să mă mustri pe mine, nici cu urgia Ta să mă certi.
2. Miluieste-mă, Doamne, că neputincios sunt; vindecă-mă, Doamne, că s-au tulburat oasele mele;
3. Si sufletul meu s-a tulburat foarte si Tu, Doamne, pană când?
4. Întoarce-Te, Doamne; izbăveste sufletul meu, mantuieste-mă, pentru mila Ta.
5. Că nu este întru moarte cel ce Te pomeneste pe Tine. Si în iad cine Te va lăuda pe Tine?
6. Ostenit-am intru suspinul meu, spăla-voi în fiecare noapte patul meu, cu lacrimile mele asternutul meu voi uda.
7. Tulburatu-s-a de supărare ochiul meu, îmbătrânit-am între toti vrăjmasii mei.
8. Depărtati-vă de la mine toti cei ce lucrati fărădelegea, că a auzit Domnul glasul plângerii mele.
9. Auzit-a Domnul cererea mea, Domnul rugăciunea mea a primit.
10. Să se rusineze si să se tulbure foarte toti vrăjmasii mei; să se întoarcă si să se rusineze foarte degrab.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

PSALMUL 8
Al lui David.

1. Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este numele Tau in tot pamantul! Ca s-a inaltat slava Ta, mai presus de ceruri.
2. Din gura pruncilor si a celor ce sug ai savarsit lauda, pentru vrajmasii Tai, ca sa amutesti pe vrajmas si pe razbunator.
3. Cand privesc cerurile, lucrul mainilor Tale, luna si stelele pe care Tu le-ai intemeiat, imi zic:
4. Ce este omul ca-ti amintesti de el? Sau fiul omului, ca-l cercetezi pe el?
5. Micsoratu-l-ai pe dansul cu putin fata de ingeri, cu marire si cu cinste l-ai incununat pe el.
6. Pusu-l-ai pe dansul peste lucrul mainilor Tale, toate le-ai supus sub picioarele lui.
7. Oile si boii, toate; inca si dobitoacele campului;
8. Pasarile cerului si pestii marii, cele ce strabat cararile marilor.
9. Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este numele Tau in tot pamantul!

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

PSALMUL 12
Al lui David.

l. Pana cand, Doamne, ma vei uita pana in sfarsit? Pana cand vei intoarce fata Ta de la mine?
2. Pana cand voi gramadi ganduri in sufletul meu, durere in inima mea ziua si noaptea?
3. Pana cand se va inalta vrajmasul meu impotriva mea?
4. Cauta, auzi-ma, Doamne, Dumnezeul meu, lumineaza ochii mei, ca nu cumva sa adorm intru moarte,
5. Ca nu cumva sa zica vrajmasul meu: "Intaritu-m-am asupra lui". Cei ce ma necajesc se vor bucura de ma voi clatina.
6. Iar eu spre mila Ta am nadajduit; bucura-se-va inima mea de mantuirea Ta; canta-voi Domnului, Celui ce mi-a facut bine si voi canta numele Domnului Celui Preainalt.

DORIS siINES

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by alinaxeni

Singurul lucru pe care poti sa-l ceri lui D-zeu este iertarea de pacate iar in rest sa ceri ce crede EL ca ai nevoie.Crezi ca stim noi mai bine decat EL ce avem nevoie?alina

Dumnezeu vrea sa venim la El cu inima deschisa si cu toate cererile noastre,chiar daca El stie ce avem nevoie.In logica asta,ca El stie totul,nici n-ar trebui sa ne mai rugam.Dar insusi Hristos,fiind pe pamant,S-a rugat pentru noi,Apostolii S-au rugat,Sfintii S-au rugat,si noi trebuie sa ne rugam pentru toate.Scriptura spune "6. Nu vă împovărați cu nici o grijă. Ci întru toate, prin închinăciune și prin rugă cu mulțumire, cererile voastre să fie arătate lui Dumnezeu.
7.Și pacea lui Dumnezeu, care covârșește orice minte, să păzească inimile voastre și cugetele voastre, întru Hristos Iisus."(Filipeni 4) Doris Alina,multumim pentru osteneala si te asteptam si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57174" target="_blank">aiciIrina si bb Ilinca(26apr04)
Traiesc in Romania si asta imi ocupa tot timpul
ILINCA
carti

Mergi la inceput