Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nu s-a trezit nimeni pe-aici? ma'c la culcare sa nu pierd somnul de frumusete...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

He he he Andreea...m-am trezit cam de multicel ajuns mai devreme la scarbici si in loc sa stau in birou am fost la bar si am baut o gura de cafea
Haideti fetelor care se baga la o cafea?Dau si o tigara daca vreti ca azi e vineri,na,si m-am trezit bine dispusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatzaaaa
ce da obicei va apuca niste discutii noaptea..io chiar cred ca aveti chef de bericica! da io de ce sa nu vad pozele cu Andreea???? andreaaaa....hai pls, nu fii rea!
io m-am trezit cu o mindrete de durere de cap.....asta dupa ce ieri m-am destrabalt in ultimul hal, mi-am luat rochie misttooooo si am fost si la cosmetica!!! (cred ca constiinta ma doare)
ma duc sa mai fac o cafea si revin!
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza, neatza, neatzaaaaaaa !!!
Mei, da chiar ca le scrieti, fratele meu !! In ritmu asta o sa bateti recordul de anul trecut de unasuta capitole ! Nici nu am reusit sa tin pasul cu voi si sa citesc macar tot !!! Poate reusesc azi ...
O superzi sa avem !!!
Pupici multi !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Aliiiice!! welcome back!
bey am mai citi "din urma" ca sa zic asa si ma tavaleeeesc de ris!!!! Doamneee ce preocupari aveam.....
ce mai, m-am binedispus de dimineatza! si na, ca aproape mi-a trecut si durerea de cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Neata!

a inceput we,yupiii,ce bine,plecam la bunici dupa amiaza,uf,putina liniste si pentru mami,putin relas,de abia astept.
Suntem in preajma,pana plecam si cum spunea Roxa,ma duc sa prepar o cafeluta si ceva de papa pt pitica asta care se catara pe mine....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, multumesc !!! It's good to be back ... vorba unui clasic, hehehehe !!!
Bine ca ti-a trecut si durerea de cap, ca stiu cit de nashpa este sa te trezesti asa !
Da, si io am citit cite ceva din urma - chiar ca m-am distrat ! Ce de timp de povesti mai aveam !!!!
As vrea si eu in weekend, sa mai ma relaxez oleaca, da din pacate tati pleaca la treaba si miine si poimiine, asa ca raminem singurei acas, poate o pacalesc pe maica-mea sa ma mai inlocuiasca putin, dar cum nu prea mai are rabdare, banuiesc ca tot io o sa fiu number one pe firmamentu lu fii-miu ! Asa ca va invidiez pe cele are aveti tiiiiimp liiiiber ! Uuuuf, probabil ca am sa am si eu din asta cind o sa faca Andrei douaj de ani !!

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Buna dimineata.... Iaca ce se intampla noaptea cand nu sunt eu aici. Bere, mici... ufff ce frumos ar fi sa le facem live pe toate. Sa ne vedem cu tožii la un gratarel si o berica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Alice,bine ai revenit!

Roxa,cum te simti dupa cosmetica?

Gata,am hranit cupilu',sper sa ma lase sa-mi beau in tihna...io inca mai sper...
Neata,Andreea,chiar ar fi o treaba cu berica si cu mictiteii,live,cine stie,poate intr-o zi....

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

roxana de ce sa doara mey...nu le meritai?

Buna dimineata si de la mine..papadie ai lasat telefonu?

Mergi la inceput