Va place sa ii mirositi ...... pe soti?
Raspunsuri - Pagina 2
RaluD spune:
Daaa. Si mie imi place sa-l miros pe al meu.
Are un miros special. 
Si Emi miroase asa de frumos!
Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica
Ina82 spune:
O fi ceva ciudat cu mine ca eu nu il miros pe-al meu....imi adulmec puiul tot timpul si iubesc mirosul lui dar pe sot nici nu-mi amintesc sa il fi mirosit vreodata.Imi place parfumul pe care il foloseste dar nu imi bag nasul in gitul lui sa-l miros...poate sa instalat rutina dupa 3 ani de casnicie?
valentinag spune:
Hmmmm si dimineata dupa ce pleaca la munca imi place sa-mi bag nasul in perna lui,nus cum sa zic miroase a el![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
clauditzadennis spune:
Si mie imi place mult sa-l miros...il adulmelc, il pupacesc...mi-e drag...miroase a barbat!
Claudia,soacra frumoasei Oti
axia spune:
Hei ma alatur si eu acestui club. Mie imi place sa ma lipesc de pieptul lui mai ales dimineata. Dar asta e un lucru comun la noi, de fapt cred ca de la el am invatat.
Iar puiul miroase ..... a PUI, a mami si tati la un loc, a papusa.
Mi-s dragi amandoi si cel mai mult imi place cand ne imbratisam toti trei si ii simt langa mine.
Andreea, mama lu' Tiberiu
http://community.webshots.com/user/axia1
Spiritele mari discuta idei; oamenii normali discuta fapte;
spiritele meschine flecaresc pe seama celorlalti.
ralucami spune:
La inceput mi-a venit sa rad cand am vazut titlul subiectului, dar recunosc ca si noi ne....mirosim.
E un miros atat de special si daca m-ar intreba cineva cum miroase, nu as sti sa spun exact. La mine echivaleaza cu mirosul iubirii. Si inca o chestie faina: dupa ce facem dragoste imi place sa imi miros palmele. Am impresia ca i-am imprumutat mirosul.
Si culmea ca atunci e unul dintre momentele mele de fericire maxima. ![]()
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
andora spune:
Fetelor, sunteti niste dulcici
! Eu nici nu realizam pana acum cat imi place mirosul lui, e cateodata un miros barbatesc si alteori unul protector... la gat, pe piept, palmele... Si o sa ma credeti nebuna dar cateodata miroase asa ca atunci cand eram prieteni, atunci cred ca percepeam altfel mirosul.... Haha, zici ca e discutie intre
cateluse
Scuze,era o gluma nesarata, eu as fi oricum tot o catelandra cu pui super bun de mirosit ![]()

![]()
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
maimutica
(DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
riana spune:
Si eu...si eu....
.
Mie mirosul lui imi da un sentiment de siguranta. Iar cand e plecat, mi se intampla uneori sa-mi fie dor mai mult de mirosul lui decat de el
.
Si la fel, dorm pe perna lui.........
grenouille spune:
eu pot sa ii simt mirosul numai daca a trecut printr-o camera sau printr-un birou la servici(Acuma sa nu intelegeti ca nu s-a spalat de o saptamana
, e un miros pe care se pare ca numai eu il simt nu am mai auzit pe nimeni sa zica ). si imi pace sa simt mirosul lui pe perna... mai ales dimineata daca dorm mai mult decat el, ii simt mirosul impregnat pe perna, pe pijamaua mea.... 

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
Laura T spune:
Da, si pentru mine a avut intotdeauna importanta cum miroase persoana iubita... Conteaza mult...sa miroasa super...a EL!!!
M-am recunoscut in...mirositul palmelor...al pieptului, gatului...deci nu m-am tzacanit ![]()
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 3 luni) si Ramona (3 ani si 2 luni)
poze_cu_fetele_mele