South Beach - o dieta interesanta (5)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by ghibuadina

buna fetelor,am inceput si eu de ieri(8.10) south beach.am 1, 67 si 64 de kg.as vrea sa ajung la 58, desi si 60 ar fi k.ma intereseaza sa dau din zona taliei si soldului.eu respect regul;ile de baza, meniul zilnic mi-l fac eu, nu calc in strachini.spuneti-mi voi ati respectat meniul celor 14 zile sau doar acolo e un model???ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

bine ai venit in .meniurile sunt orientative..dc vrei sa ti exact asa e ok,dar e la fel d eok si dc respecti regulile de baza si iti faci retete proprii .
spor la slabit !mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

fetelor pe unde umblati?
sa va zik ce am mancat eu ieri: 2 felii de pizza .si azi am zis hai sa vad pe cantar ca sigur am pus la lok.am mai slabit cateva sute de grame ca o iau spre 58 kg...deci am ramas .sunt fff incantata ,ca deja se simte la blugi pe crac,nu mai crapa asa pe mine mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

se pare ca sunt singurika pe aici...mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Buna fetelor,'

Am slabit 2 kg cu dieta.Sunt in a 6-a zi.E k, insa spre ex aseara aveam o stare indefinita de oboseala si nervi.Parca simteam nevoia sa mananc ceva dulce, sau macar ceva buna, insa din lista neagra pt faza asta.N-am facut decat sa rad mai multe alune decat cele 20.A fost k, nu ma las continui.As mai vrea sa slabesc 4 kg, sa ajung la 58.Multa spor la slabit...

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput