South Beach - o dieta interesanta (5)
Raspunsuri - Pagina 19
andreea25 spune:
fetele io ieri am trisat ,rau 
.am fost pana la mama si ptr ca mi era f rau am mancat o banana si 2 biscuiti ![]()
.dar azi gata...
tre' sa ma duk la shopping k nu mai am nik prin frigider ![]()
va pupik si revin mai pe seara
ps: ieri nu am avut nici net..rau e fara net
mami si cu Ari(4 august 2006)
yashy spune:
Pupici!
Ieri am prins ceva timp sa intru pe DC, dar nu s-a putut...
Ce greu e fara...
Dar bine ca s-a rezolvat!!

Andreea, eu sapt asta nu cred ca dau jos nici 100g!! Nu am mancat paine sau orez... dar am bagat in mine multe chestii care nu-s tocmai permise!
Ceea ce ma supara pe mine tare mult e ca am slabit foarte mult la fata... Ma intreaba lumea daca sunt ok...![]()
Mereu am avut fata mai ascutita, dar acum pare sa fiu supta rau!!![]()
![]()
![]()
In rest nici macar nu se cunoaste!! Parca am dat jos 2kile doar de pe fata!!

Va pupic!! Sa auzim numai de bine!!

Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami
andreea25 spune:
salutare fetele!
nici io nush cat voi da jos ,ca am mai scapat cate o gura de suc de portocala,am mai rontait cateva seminte...da nu am papat paine ,cartofi si cele interzise dar nici strik nu am tinut.asa ca nu ma astept la rezultate spectaculoase.
singura chestie buna e ca nu prea mai mi e foame
.mananc f putin.
ieri am papat conopida cu smantana.si azi 2 bucatele de branza topita dietetika si rosii cu vinete.
yashy da e nasol asa,sa se vada doar la fatza
.eu sunt rotunda la fatza asa ca la mine nu se prea vede nik.ma simt io mai bine la burta,adika nu ma mai strang blugii
.dc dau 1 kg pe saptamana io ma declar multumita ![]()
pupici la fete
,si bafta la slabit in continuare
andreea25 spune:
fetelor ,mai sunteti pe baricade?
azi am papat ( mai nu prea):cafelutze(vreo 2),am ciugulit un triunghi de branza topita si seara o conserva de peste cu multa lamaie si cu rosie.
am avut treziri nocturne cu pitika mea si am fost chiauna toata ziua,probabil din cauza asta nici nu prea am avut pofta de mancare.
maine tre sa recuperez si o sa bag multtt piept de pui
.
pupici
bits spune:
neata si de la noi!
am mai continuat cu regimul si sapt asta si ieri am avut placuta surpriza sa-mi spuna prietena mea cu care nu ma vazusem de 1 sapt ca am slabit
,dar ca sa nu fie exact ca la carte astazi am scapat la salata de vinete si binenteles cu paine.nu m-am cantarit dar simt si eu ca am mai dat jos pt ca pantalonii stau altfel pe mine.
andreea25 spune:
hehe maine la raport 
nici nu stiu ce sa scriu ca am mancat
.in general ,de toate fara paine,cartofi,orez,paste,fructe,dulciuri.si vad ca ma simt bine.nu cred ca am mai dat jos kg dar cred ca am dat cm de la burta ca se vede la curea 
pupici
si va astept maine la strigare
yashy spune:
Salutare!!
Strig eu prima??
Saptamana asta am mancat foarte multe chestii nepermise!
Daaaaaaaar... cantarul a tinut oarecum cu mine!
Am ajuns la 68.7kg
! Poate faptul ca n-am mancat paine, orez, fainoase?... A inceput sa mi se cunoasca si mie la curea.
Dar tot cu fata supta raaau!!
De azi incerc sa ma pun din nou pe cura corecta!! Dimineata am mancat ou fiert cu o rosie; la pranz cred ca-mi fac o supica de legume si la cina... mai vedem
poate un piept la gratar cu salata.
Va pupic, astept strigarile voastre!!

Adina
& Luka
obraznicatura lu' mami
moana spune:
buna fetelor,
din experienta proprie....am tinut si eu SB - doar faza I acum vreo 2-3 ani. am slabit foarte frumos. nu foarte multe kg, dar s-au dus colaceii de pe burta si solduri si diferenta era chiar evidenta.
din pacate nu am tinut decat faza I. ingrasatul de de dupa....s-a intamplat si asta, dar foarte lent si dupa mult timp. si pentru ca am calcat in strachini rau de tot.
citind pe aici.....parca imi vine sa ma apuc din nou....desi, 2-3 saptamani fara fructe...a fost destul de greu.
andreea25 spune:
bravoo yashy !
si eu sunt fff incantata: azi dim ,tzup pe cantar ...surpriza: 59 kg
.deci -2kg in 2 sapt,in ideea in care am mancat nu foarte strict.eu inka 2 sapt o sa tin la fel,fara fainoase,dulciuri,fructe.dc as mai da inka 2-3 sunt multumita.
moana pai hai cu noi
.intradevar se slabeste lent dar frumos.si eu am dat 4kg in 2 sapt, acu' cativa ani,dar am tinut ff strict.aaa si vreo 4 cm in talie.si asa e,nu le pui repede inapoi .si mananci si bine.daia imi place mie SB ![]()
pupici fetele si sa o tinem tot ashea
ghibuadina spune:
buna fetelor,
am inceput si eu de ieri(8.10) south beach.am 1, 67 si 64 de kg.as vrea sa ajung la 58, desi si 60 ar fi k.ma intereseaza sa dau din zona taliei si soldului.eu respect regul;ile de baza, meniul zilnic mi-l fac eu, nu calc in strachini.spuneti-mi voi ati respectat meniul celor 14 zile sau doar acolo e un model???
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-