Pretentiile nasilor
Raspunsuri - Pagina 2
olim spune:
Noi avem niste nasi super.Acim 4 ani si jumatate cand ne aventuram sa plecam si noi in occident, am cunoscut pe autocar o familie din botosani.Ne-am imprietenit cu ei, dar nu mai mult decat cu alte familii, iar domnul tot il striga pe al meu Marian si el e Marius.
I-am zic ca la noi in Maramures se zice ca daca iti pune numele nasul iti da o oaie( asa zic batranii??????), iar eu ii zicem ca l-a nasit pe al meu.Si nasu in sus, nasu in jos, ei nu au copii si le-am cazut cu tronc.Inainte sa plecam in Spnaia ne-au cumparat din Paris mancare si ne-au trimis la un nepot de-al lor aici.
Ne-am mai vazut dupa acea in Barcelona si in Palma de Mallorca, ne sunam saptamanal, iar cand le-am spus de nunta au fost foarte fericiti.
Ne-au ajutat cu tot la nunta, au acut ei invitatiile, marturiile, aranjatul salii, m-au ajutat mai mult decat soacra mea.
Oricum le multumim din suflet pentru tot ce fac pentru noi.
VA IUBIM! loveyou
olguttza spune:
Parerea mea: oamenii care au pretentzii sa li dea si sa li se faca una si ailalta nu sunt oameni!!! cu-atat mai putin i-as alege ca nashi! indiferent ca-mi pun mie mia de euro pe masa la nunta! io nu fac sluj pentru nimeni!! Repet: parerea mea!
Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Nunta noastra
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
ratusca1977 spune:
Noi am ramas fara nasi, dar am gasit pana la urma pe prietenii soacrei mele care ne-au spus din prima ca vor sa ne cunune, dar fara pretentii. Adica sa nu incepem cu plocoane, cadouri si obiceiuri din astea din trecut. Au zis ca singura lor dorinta este ca primul copil sa il boteze ei, bineinteles cu numele pe care il alegem noi. SUPER NASI!!!!!
http://compage.totalnet.ro/edy/
Raza de soare spune:
Fetelor, poate m-am exprimat eu gresit. Nasii nostri nu au pretentii, doar tatal nasului, care este nasul puiului meu de botez ( si care i-a cununat pe socrii mei ), ne da " sfaturi ".
Cat despre partea financiara... Nasii au bani, normal. Dar tatal nasului, pt. ca are o firma de constructii, deci e mare boss, vrea sa ne arate ce poate si va cotiza mai mult decat nasii, cred. Oricum, fiind fi-su, il va ajuta. Este prima data cand cununa, desi cereri au fost, a tinut neaparat sa ne cunune pe noi.
Cand am postat subiectul, ma gandeam ca mai sunt persoane care isi pun asemenea variante, ca si mine. Daca se ridica cineva cu pretentii ? Atat...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Raza, acum nu te-ai suparat pe mine, nu???
Doar, pana la urma, tu faci cum vrei, cum iti place, cum crezi ca e mai bine, cum impune situatia la fata locului!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
Pai de ce sa ma supar ? In nici un caz...
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
ralnied1 spune:
Raza, sa stii ca m-am linistit...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!