Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
roandre spune:
Salutare mamici si bebici!
Ne-am intors si noi ieri dupa masa in tara dar n-am avut timp sa scriu pana acum nimic.
Sper sa reusesc sa scriu ceva pana se trezeste bebelina.
Ce pot spune, dupa drum am fost si suntem super obositi desi am dormit destul de mult azi-noapte. Maine ne ducem la nunta...si suntem cica "fresh"...hihihi...dormim pe mese acolo.
E atat de bine acasa, nici nu va puteti imagina cum imi doream sa ajung s-o vad pe bebelina...care la prima impresie mi s-a parut mareeeee. Am luat cm s-o masor pt ca mie se parea lunga rau...hihihi, doar mi se pare! A crescut 2 cm si acum are 74 cm.
Cand ne-a vazut a inceput sa rada si a venit la noi in brate...asta la aeroport. Acasa cand am ajuns n-a mai vrut la mine...ii zicea "mamama" mamei mele si plangea dupa ea daca pleca din camera. Daca era la mama in brate si o ceream sa vina la mine, imi intorcea spatele si dadea din cap ca "nu" si apoi radea prinzandu-se de gatul mamei mele. E o hoata si jumatate! Oricum, nu ma deranjeaza deloc comportamentul ei...asta pt ca e vorba de mama, ca daca era soacra-mea, alta era situatia...hihihi.
Bebelina mea face prostii multe, mult mai multe ca inainte, merge foarte foarte bine tinuta doar de o mana, sta in picioare singura fara sa se tina de nimic doar daca are o jucarie in mana si uita ca nu se tine caci altfel imediat cauta un punct de sprijun. In carucior nu mai vrea mai deloc, ci numai pe jos sa mearga si sa impinga ea la carucior. In parc e topita dupa copii, dar ceilalti copii nu prea vor a-i dea jucariile ca le e teama sa nu le fure Alexia (hihihi). Ii place sa joace fotbal, s-o tii de-o mana si ea sa dea in mingie cu piciorul.
Apropo, ca imi spuneau unele fete sa am grija sa nu cada din tricicleta aia....pana la urma a cazut din ea pt ca bara aceea care se presupune c-o tine pe bebelina nu se fixeaza bine si fata a tras de ea si a cazut pe ciment...asa ca acum are o vanataie in frunte (de acum 2 sapt).
Aaa, pe fata are 3 mari cipituri de tantari care arata tare urat ca niste cosuri...ce sa-i fac sa treaca? Eu i-am zis mamei sa-i dea cu Fenistil gel si a zis ca nu i s-a parut bun deloc desi a dat-o cu el.
Poze n-am mai pus pe site pt ca am uitat cascatii de noi cablul de descarcat poze in America....asa ca asteptam sa ni-l trimita prin posta.
Ultimele 2 zile le-am petrecut in NY...tare frumos e orasul asta, atat ziua dar mai ales noaptea. Am colindat pe acolo de ma dor picioarele si acum.
S-a trezit maimutica...mai scriu mai tarziu.
Va pup!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 10 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
cristia spune:
Ellen sper sa fie bine si sa-i treaca de tt mucisorii juniorului la soare!
Andora stai linistita ca nu cred ca are legatura tusea gogosicii cu raceala Ioanei si a lui Alesio.Am auzit-o zicand ca e de la AC-ul din masina...
Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid
cristia spune:
Eliana ptr actualizarea listutei cu dintocii lu' Andreiu!
acu' am bagat de seama...
Cristiana si Andrei
http://community.webshots.com/user/crivaid
ellen spune:
Mihaela, bine ai revenit in tara. Alexiei ca sa ii treaca vanataia aia si sa ii treaca piscaturile de pe fata.
Eliana, hehe foarte draguta noua palarie a Elenei. Daca stau bine si ma gandesc, avem si noi
Offf, eu sunt putin racita si tare naspa ma mai simt. O sa incep in curand tratament ca p[arca as fi pe alta planeta acu. Sper sa nu raceasca si micuta mea de la mine.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
LiliaToma spune:
salut, fetelor
Am venit si noi de la spital.
vestea buna e ca cica mai schimbam ghipsul doar o data si gata... trecem la hamuri.
daca sincer mi-e frica sa ma bucur, sa nu se razgindeasca cumva Dumnezeu.
Din pacate dr-ul nu va fi aproape 2 luni, asa ca urmatorul ghips il va pune un alt doctor in care el cica are incredere, dar eu sunt sceptica. Nimeni nu stie mai bine ca doctorul care te supravegheaza de la inceput...
Am venit pe la 3 si Amelia doarme de atunci. Oricum mi se parea mie ciudat ca dupa anestezie s-a trezit imediat si nu a mai dormit nici un pic la spital, dar se vede ca seamana cu mine, nu se tine somnul de ea la spital.
Gata, are oroare de doctor. Numai l-a vazut cum a intrat in salon si a inceput sa urle, mama, mama.
Vreau sa va zic ca Amelia spune ft frumos : bebe, la copilas mic si la papusa ei. E tare scumpa cind face asa.
Mai vroiam sa va zic ceva de relizarile ei, dar am uitat.
Sanatate multa la toti bebelusii si mamicile lor.
Am vazut si eu o parte din poze de la voi, DANYCE, Alma e o scumpete si mi-a placut ft mult poza unde se vad numai ochisorii din cada si unde doarme pe umarul lui tati, desi si celelalte sunt ft interesante.
MIHAELA, bine ai revenit in tara :) Eu cred ca as fi fost geloasa daca mi-ar fi facut Amelia asa. Eu nu mi-am dat seama dar eu mi-s tare geloasa, nu cumva sa iubeasca Amelia pe cineva mai mult ca pe noi doi.
Asteptam cu nerabdare poze cu Alexia.
ADELA, nu stiu daca ma crezi, dar chiar ieri, ma uitam asa peste lista din prima pagina si ma gindeam sa scriu un mesaj si as intreb pe unde esti tu, TYYA, ANIELA, MADA si nu mai stiu cine. Voi scriati mai des inainte.
Ai un flacau frumos, frumos
ELIANA, TE INVIDIEZ( in sens pozitiv bineinteles), ce ai facut, draga de arati asa bine? Eu nu ma mai pot privi in oglinda, si desi ma mustra constiinta, inca nu am inceput gimnastica, iar azi dupa ce nu am mincat nimic de dimineata, am mincat in nestire cind am ajus. Ce ziceti? Si e asa frumoasa, Elena, scumpa scumpa! Si cu ce ochi se uita la pisica!!!!
ANAMARI, sa stii ca poza cu bezelele, e o intimplare, hihi. Nu vrea sa invete sa faca asa desi i-am aratat de citeva ori. Dar lasa ca invata ele...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Naty spune:
Elyannne frumoasa papusica ai ...
Da are si cu cine semana!
Cat despre Stefan al Anei ce sa mai zic ... tot timpul ma uit la pozele lui, e scump foc.
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
anne33 spune:
Scumpele,noi tot la tara,nu ne vedem capu de treaba .Azi am pus cateva pozici noi la albumu lu fii-mea,"cresc in fiecare zi".Revin cat de curand.
loreema24 spune:
Nu am timp acum sa citesc si sa raspund pt ca plange tati de foamedar recuperez.
Cristia cand pleci la mare si unde?
Nu stiu a cui a fost ideea cu povestile in listuta dar e SUPEEEEEEEEEEEEER !!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !
elyanne spune:
Multumim! O sa ne luam lumea-n cap dupa atatea complimente...
Mihaela bine ai revenit in tara... stiam eu ca trebuia sa ajungi de ieri... da' ma gandeam ca ati fugit 2 zile la mare ... daca n-ai dat nici un semn... Distractie placuta la nunta...
Lilia mare lucru n-am facut... foamea poate...
Iar legat de privirea Elenei... cred ca in mom. in care intra pisicu in raza de actiune face scheme peste scheme cum sa-l apuce de coada... cu dintii eventual...
Hai ca mai e un pic si scapati de ghips... pentru Amelia... cel mai cuminte si intelegator bebe.
Sanatate multa celor bolnavi! Bagati-va mintile-n cap... asta-i vreme sa raciti... numa' al meu sot raceste vara...
Eu am modificat lista... pana cum vad ca e de bine... astept comentarii...