puncte negre pe nas !!!!!!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 2
grenouille spune:
plasturi speciali de la Nivea.
No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...
catalynaa spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Ana Maria,mi-am amintit citind :Clerasil ai incercat ?Ala stiu ca e pentru cosuri ...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
am incercat eu cu Clerasil si m-am iritat

...nu mai imi trebuie.cata
anamariame spune:
Ana, nu am incercat, ma batea un gand, acum ca am citit de Catalynaa, ca nu i-au priit, parca nu ma mai tenteaza...Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
werro spune:
fetelor, eu sunt contra plasturilor.. e ca si cum te-ai epila pe nas. nu e par, dar un pufulet tot este pe acolo, iar cum suntem o gramada cu tendinte spre hirsutism, nu merita riscul. prefer puncte negre decat fire de par pe nas
dar asta-s eu
. Personal, le tratez cu gomajul cu malai (foarte fin ca zgarie si facem vinisoare); dar inainte sa incep frecusul stau la "aburit" cu ceai de musetel si tei(e tonic) ca sa mi se deschida porii. Iar pentru clatirea mamaligii de pe fata folosesc ceaiul de la infuzie (racit) si nu ma sterg (il las sa se usuce pe fata).
Multa bafta cu buburuzii! va pupic
ingerash spune:
eu "ma aburesc" si apoi le scot singurica, tin degetele infasurate in servetele ca am unghiile foarte lungi, fac asta sambbata seara si duminica sunt ruda cu Ronald McDonald
, dar dup'aia arata super vreo saptamana - doua
Malaiul il folosesc pt. exfoliere pe tot corpul dar nu are nici un efect pt. punctele negre.
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
NicoletaB spune:
quote:
Originally posted by anna
solutia la mine: un gel de curatat fata in profunzime,fara sapun, rezultat minune.Se numeste Keracnyl de la Ducray.
.
VOTEZ PT ACEST TRATAMENT
eu am folosit aceasta gama pt cosurile de pe spate
dupa 2 tubulete nici urma de asa ceva, de vreo 3 ani
inaioana spune:
Inafara de gelul asta ce folosesti? Adica..cu ce crema te dai dupa ce te speli cu el..etc...
Ca taare ma tenteaza si pe mine. Apropo e compatibil cu sarcina si alaptarea?
Ioana
27 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja