Ati fost de curand la Slanic Prahova? Merita o minivacanta in zona? Am incercat sa gasesc oferte de cazare pe Internet dar sunt foarte putine.
O mini vacanta se poate .Am fost acum 2 sapatamini dar mi sa parut cam scump totul acolo in comparatie cu alte statiuni.Am dormit cu cortul in chempingul(cu strand) baia rosie 20 lei,pt masina 5 lei.O casuta era 40 lei.In spatele chempingului am gasit o pensiune foarte cocheta si curata in care o camera costa 50,60 lei in camere cu 2 -4 paturi,merita banii.Ca sa intri in strandul grota miresii costa 8 lei.Am fost la grota de sare unde se coboara cu un lift 200m care costa10 lei.In lift aveam impresia ca se rupe pt ca dadea niste socuri groaznice.E frumos in grota ,care e imensa,se poate juca fotbal,se inchiriaza ,mese de ping pong sau biliard,iar aerul e bun pt mai multe afectiuni.Asa ca poti alege si slanic prahova pt o minivacanta.
"in spatele chempingului am gasit o pensiune foarte cocheta si curata in care o camera costa 50,60 lei in camere cu 2 -4 paturi,merita banii"
cum se numea pensiunea?
Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)