Pepenele rosu si cel galben...sunt buni pt bebe?

Pepenele rosu si cel galben...sunt buni pt bebe? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

cam de la ce varsta ati dat voi puiutilor si sub ce forma, in ce combinatii ?
merci
Lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katik spune:

eu i-am dat la Krisztina pepene galben cind inca nu avea 1 an, in bucatele, le apuca frumos singura cu mina. era o adevarata distractie. cel rosu l-a gustat dar nu a fost prea incintata.cred ca nu i-a placut consistenta. nu s-a intimplat nimic dupa ce l-a mincat.

ca sa nu mai intru pe topicul cu dezinsectia iti trimit un mesaj cu firma de dezinsectie din Tms.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

Lia, fetita mea e nascuta in aceeasi zi cu Danut (mai citesc din cand in cand copilasi de iulie-august); eu i-am dat pepene galben de pe la 9 luni si un pic in combinatie cu alte fructe (piure): piersici, caise, ananas, mango....
totul a fost ok, chiar ii place f mult.
pepenele rosu a fost un total esec, nici nu vrea sa-l vada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

I-am dat de pe la 8 luni din cel galben, ii placea tare mult. Cel rosu nu prea i-a placut.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

Chiar azi i-am dat pt prima data pepene galben, piure, in combinatie cu piersica si caisa; i-a placut la nebunie, a ras tot-tot (nici n-avea cum sa nu-i placa, am gustat si era superbun). Pepene rosu n-am de gand sa-i dau anul asta.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Si noi am papat pepen galben si i-a placut atat de mult,incat statea calare pe mine sa-i mai dau.
A papat prima oara la 11 luni.Pepene rosu am in frigider,inca nu l-am taiat,dar cand o sa-l tai,iti spun reactiile.

Pupici.

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Noi i-am dat pepene galben si rosu , nici nu implinise 1 an.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

multumesc frumos ptr raspunsuri, o sa incercam cu cel galben intai, vad ca e de succes:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Noi inca nu i-am dat pepene, o sa-i dam cat de curand. Dar, pediatra mi-a atras atentia ca pepenele, desi pare a fi mai mult apa, este greu digerabil. Asa ca sa-i dau cate putin la inceput.
Lucrul asta mi l-a confirmat si soacra mea, m-a lasat masca, ma asteptam sa spuna ca e pediatra exagerata, pentru ca in general soacra ma tot preseaza sa-i dau copilului de toate.

Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

nici eu nu-i dau mult, nu prea ii dau simplu ci in combinatii cu alte fructe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_c spune:

salut! pepene galben i-am dat fetitei mele de la 6 luni, in crema de fructe. i-am amestecat cu mar si i-a placut. pepenele verde am incercat in multe combinatii, dar..nu ies asa reusite. asa ca ia-m curatit niste pepene verde, am pus in blender, si i-am dat ce a rezultat. ii dau si suc cu lingurita, cand mancam noi.
nu ii dau in fiecare zi, ii dau cand si cand, ea este fidela merelor, perelor, bananelor si portocalelor.

Mergi la inceput