Masina mirilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Poate va puteti inspira cu ceva de aici!Mie mi le-a facut cineva toate aranjamentele!Nu sunt din flori naturale insa pe majoritatea masinilor am pus si flori naturale!
Poate va ajuta pozele cu ceva!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu mi-am aranjat singura masina, iar poanta cea mare e ca aveam o funda mare visinie, si sotul a uitat sa o aduca de la mures.
La noi ploua asa tare, si am optat sa pun baloane crem si visini, ca invitatiile de la nunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Deci ideea cu pampoane si baloane e ok ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

BAFTA LA DECORAT SI MASINI SUPER-FRUMOASE VA DORESC!!!!!
Daca vreti sa cascati gura la niste tentative, uitati-va aici. Nu am vrut pampoane, adusesem altceva de acasa dar am primit ordine sa le pun... cam in 10 min... Eu am pus pe niste sarma, cablu subtire sau cum i-o zice - niste voal, pardon plasa de tantari si am incretit-o.. formele si grosimea sunt la alegere, problema ramane prinsul de masina care tot cu scotch a mers... insa la restaurant tb luate de pe masini... Am vrut sa punem si la portiere inimioare ceva, dar n-am avut timp... am pus doar in spatele masinii mirilor doua inimioare mici intrepatrunse . In fata inimile pot fi unite printr-o verigheta mare, depinde de imaginatie.
Pupici!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariana I. spune:

eu pana la urma imi voi aranja masina singura cu putin tule, cu vreo inimioara, cu vreun pampon, cum voi reusi. nu voi pune flori naturale pt ca perioada aia e Sf. Valentin si florile au niste preturi... mai degraba decat sa pun flori naturale pe masina le pun la restaurant pe mese.

fotohttp://it.pg.photos.yahoo.com/ph/marignatov/my_photos

Mergi la inceput