Bebelusi de nov-dec 2004 (65)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Fetele, eu acum fac bagajul, maine plec la Brasov, de fapt LANGA, la Codlea, unde bunicii mei au casa, curte, vita, balcon la etaj, ah, abia astept... Insa sunt cu emotiile cat casa : primul drum atat de lung cu Maria, prima deplasare in afara casei mai lunga de doua zile (o saptamana) ...
Avem scaun de masina, luam patut si carut, acu stau sa ma gandesc daca ii iau premergatorul (de doua zile a descoperit mersul cu spatele si daca o si aplauzi... nu-i mai ajunge casa ) sau scaunul de masuta, cu care e "la inaltime" ...
Vreau sa o tin afara toata ziua, sa stea sub vita, sa o plimb pe dealuri, sa ii tin ligheanul cu apa la soare , ehe... Vreme buna sa am!
Va pupic si promit sa ajung in Bv la un net sa va povestesc ce se intampla.

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Buna seara fetelor, am ajuns si eu de la Munte/deal...ne-a prins o ploaie pe drum...altceva e important...o sa pun pozicile pe care le-am facut si eu imediat.
Roserb foarte rau ai facut ca ai plecat, pentru ca Maria s-a cam giugiulit cu baietii dupa...cel putin pe al meu l-a PUPAT (NU SPUI UNDE).Data viitoare eu zic sa o pazeasca mai bine Mihnea ca daca nu o fura smecherii astia.
Pe noi si pe Maria nu ne-au "muscat" dusmanii ca noi suntem mai tziganei, vorba Andreei.
Vio !!!!! ce faceti ????? ? sunt indiscreta ?
Raluca si Onitza si restul care ati fi putut fi prezente sunteti tradatoare de gasca.Sa nu va mai prind !!!(la chiulangeala )

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

quote:
Originally posted by raluca.gabriela

Avem scaun de masina, luam patut si carut, acu stau sa ma gandesc daca ii iau premergatorul (de doua zile a descoperit mersul cu spatele si daca o si aplauzi... nu-i mai ajunge casa ) sau scaunul de masuta, cu care e "la inaltime" ...
Vreau sa o tin afara toata ziua, sa stea sub vita, sa o plimb pe dealuri, sa ii tin ligheanul cu apa la soare , ehe... Vreme buna sa am!
Va pupic si promit sa ajung in Bv la un net sa va povestesc ce se intampla.

POZELE MAMARUTZEI!!!
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
mamica de Mamaruta

Pai daca vrei "s-o tii pe afara toata ziua", la ce sa mai iei premergatorul. Eu din experienta mea cu mersul la Moreni, pot sa-ti spun ca va fi in centru atentiei si va sta mai mult prin brate .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Paxela, nu ne speriem noi asa usor. Si apoi eu nu am nervii tociti cu asa ceva, e ceva nou pentru mine. Eu chiar n-am vazut pana acum copil asa smecher ca Silviu la masa.

Ana a fost rupta de somn. A dormit de la 5 la 8 si dupa aceea normal ca nu mai vroia somnic. A adormit pe la 11.30 cu mare scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Paxela, nu ne speriem noi asa usor. Si apoi eu nu am nervii tociti cu asa ceva, e ceva nou pentru mine. Eu chiar n-am vazut pana acum copil asa smecher ca Silviu la masa.

Ana a fost rupta de somn. A dormit de la 5 la 8 si dupa aceea normal ca nu mai vroia somnic. A adormit pe la 11.30 cu mare scandal.

imagineazati ca acasa am reusit tot la modul ca in parc sa ii dau 140 ml bine cu cantecele cu broaste pe monitor cu o lingurita de ceai una de piure si tot asa dar tot printre urlete
macar a mancat si el ceva

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Gata am pus pozici uitati-va aici : http://community.webshots.com/photo/402481421/402493633TqoLru

Nota : Bianca (Roserb) si-a luat singurica titulatra de sefa bebelusilor, nu am inventat eu...era asa scumpa, ii pupa si aranja in front pe toti..

familia nebunica
Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ROSERB, MIKI... super pozele... da mi-au placut rau de tot si comentariile...

Imi pare tare bine ca am mai reusit sa cunosc si alte fete din grupul nostru... Intalnirea a fost reusita, mai putin tzantzarii care mi-au lasat niste urme... (am acum niste galme la fiecare intzepatura , cat monezile de 1.000 de lei, si ma mananca raaaaaaaaaaaaauuuuuuuu). Am vazut numai copii frumosi- unu mai frumos ca altul , Bianca m-a cucerit total, iar mamicile... de nota 20 (daca aici pe forum sunteti toate de nota 10, in realitate, cel putin cele pe care le-am cunoscut- sunt de nota 20, si sunt sigura ca e valabil si pt restul fetelor pe care nu le-am cunoscut personal). Abia astept urmatoarea intalneala!...

Dupa intalneala am fost la Eliza si am inceput sa invatz italiana... Nu mi se pare deloc greu, mai ales ca si Eliza face sa mi se para totul f usor... Sa vad la sfarsit ce ramane!... Fii-miu a fost, cu mici exceptii, f cuminte (uimitor). I-a placut tare mult in patul lui Alex... si l-a linistit atmosfera de la Eliza... Pe drum la intoarcere a adormit baiatul meu, l-am bagat in casa-dormea, am plecat la Cora- dormea, ne-am intors de la Cora- dormea... In total a dormit fii-miu vreo 3 ore...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Fetele... mai astept propuneri pt denumire de firma (expertiza, consultantza si evidentza contabila)...Pleeeeeeeeeeeeeease!!!!!!... Am doar 2 propuneri!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=6" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miki, super pozele si comentariile

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.sunt noua pe aici.am un baietel razvan nascut pe 01.11.2004.incerc sa recuperez tot ce ati scris.am de lucru.va doresc o zi buna

albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)

Mergi la inceput