Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catty, sa te auda D-zeu!
Si eu sunt un pic ma "tampitica"acum si, desi cu mintea stiu ca sansele ar fi munime dupa 2 teste negative, ceva in sufletul meu ma face sa sper in continuare...nu ma duc sa-mi fac test la sange, mai astept sa vad...
Temp este in continuare 36.7, deci nu a mai scazut.
Stai linistita cu temp, este ok, eu am ovulat si la 36.6...
Utocatalina, m-ai linistit cu endometrul...multam!

Va pupacesc pe toate.
Un ingeras care va iub si vrea si el 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Catalina, este ingrozitor de dureros ce se intampla! Am urmarit toata evolutia sarcini si am sperat ca va fi bine pana la urma.
Dumnezeu a vrut altfel si vrerea Lui este peste puterea noastra de oameni.Asa a fost sa fie ...
Esti o fata puternica si curajoasa si sunt sigura ca data viitoare vei avea exact bb-ul pe care il doresti.Trebuie sa fii tare !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Dragele mele dragi,
Macar o mica bucurie azi - am putut intra pe forum.
Va multumesc din tot sufletul pentru sprijinul pe care il simt, chiar daca sunteti fizic la distanta.
Am multa lume in jurul meu, in special sotul meu pur si simplu e langa mine tot timpul, mama, pe voi dar ... parca am ramas dintr-o data singura. Nu vreau sa par melodramatica dar va rog sa ma credeti ca ma ajuta sa va scriu voua ce simt.
Ma simt vinovata, foarte vinovata pentru tot ce mi se intampla. Gandindu-ma inapoi tot imi zic cate lucruri as fi facut altfel .. . Dar nu mai pot face nimic.
Astept cu infrigurare dar si putina resemnare ziua de luni si parca imi e ciuda ca nu mai simt nimic. Nu ma mai doare burta, nu o mai simt incordata, nu mai curge sange, nu ma mai dor sanii, nu imi e foame, nu imi e sete - sunt amortita.
Vreau numai sa treaca ... daca voi mai avea puterea sa o iau de la inceput nu stiu acum. In orice caz, trebuie sa vand fiolele de menogon pe care le am pentru ca expira in 2006 asa ca daca stiti pe cineva dati-i adresa mea de mail catalina@aisb.ro.
Inca o data, va multumesc, stiu ca nu e aici subiectul pentru povestea mea si sper sa nu va descurajez dar chiar va simt alaturi. Tuturor celor ce au spus o rugaciune pentru mine, sa va intoarca Domnul inzecit.
Cu drag,

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Catalina,draga mea,noi suntem alaturi de tine!
Revino-ti cat mai repede,si te rog eu mult, nu te invinovati de nimic!Incearca sa intelegi ca asa a fost sa fie! Asa a vrut Dumnezeu!
Nu este nimic din ce-ai fi putut face tu,ca sa iasa bine!nu puteai sa previi asa ceva, asa ca nu te mai gandi la prostioare si incearca sa fii optimista!..iti zice una care a patit-o cam ca tine si stie ce-ti umbla prin cap in asemenea momente!!
Daca nu te superi,am dat anuntul tau legat de Menogon si fetelor de la FIV;s-ar putea sa fie mai multe care au nevoie.

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catalina, scumpa mea, sa nu cauti sa te invinovatesti cu absolut nimic, nu uita pui ca nu esti singura: in jurul tau sunt atatia oameni dragi tie care te iubesc si ar face totul ca sa te vada zambind in momentele astea... bucura-te ca exista ei in viata ta. Peste cateva luni o sa ramai din nou si totul o sa fie bine, si atunci chiar ca viata ta va fi plina. Pana atunci trebuie sa te ridici, sa te refaci si sa lupti cu acelasi curaj... iar Dumnezeu nu va sta degeaba!
Uite un pentru sufletelul tau atat de greu incercat!...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns barbye spune:

Fetelor inj. nu le-am inceput ptr. ca nu are cine sa-mi le faca.La mine jos e un cabinet dar costa 6 lei/ injectia mi s-a parut mult si am 2 pe zi.Asa ca diseara cand ies cu catelul la plimbare m-a interesez pe la vecinii....poate gasesc pe cineva.
Stiti cumva daca incep sa fac gentamicina si fac luni analizele; Listeria, CMV, Rubeola, Toxoplasmoza, Ag.HBS, Ac. anti HVC; Clamydia sec. igG IgM ies modificate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne, nu intru o zi din cauza si ce-mi vad ochilor?! Catalina imi pare ingrozitor de rau pentru ce ti se intampla. Sa dea Domnul sa te vindeci si sa poti trece cat mai repede peste asta, ca sa o poti lua de la capat.

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Lumit, haios de tot, mai ales cum stati amindoi cu picioarele in sus. Trebuie sa aplic si eu, suna bine!!

Mishulina, am sa fac testul azi, nu pot sa plec fara sa stiu… Ai grija de tine, incearca sa iesi din butoi, incepe o noua luna! Cind incepi monitorizarile? Faci si stimulari? Iti tin pumnii tare-tare!!! Ce perfuzii faci?

Motzunica, multumesc de incurajari!! Sa vedem ce va fi. Oricum va fi, va fi bine. In plus, nu voi fi acasa in perioada in care e posibil sa-mi vina rushii, asa ca va trebui sa fac eforturi sa fiu OK. Imi va fi dor de voi!!!!!!!!

Miha, concediu placut. Cind vii inapoi?

Iepurica, sper ca a fost totul bine. Te pup si ai grija de tine!!!

Amely, ingeras, andicu, Laura Ioana, barbye scuze daca am uitat pe cineva, dar am o gramada de strins...

Catalina, draga de tine!!! Mi-au dat lacrimile cind am citit…. Imi pare atita de rau! Nici nu am cuvinte! Incearca sa fii tare… cit se poate. Ce incercare grea… Mii de imbratisari!

Fetelor, plec simbata in delegatie, pina simbata viitoare, am un chef de n-aveti idee….Abia astept sa ma intorc si sper sa treaca repede zilele!!!

Va pup pe toate-toate la gramada!!!!

_
"After all, tomorrow is another day!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Cata te pup si fi tare...viata merge inainte si trebuie sa gasesti forta, pe care stiu ca o ai, de a merge mai departe!

Cafeluta draguta
Simburica mititica13+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Off Catalina, am plins cind ti-am citit mesajele..Cel mai important acum e sa nu te mai invinovatesti. Suna a placa dar..asa a vrut Dumnezeu, oricit te-ai fi luptat tu..
Vreau sa te gindesti la povestea Tiei care, dupa un FIV reusit a pierdut sarcina (parca tot gemelara a fost la inceput) si apoi Dumnezeu a binecuvintat-o cind nu se astepta!!! Te rog , gindeste-te la asta de fiecare data cind esti jos de tot...
Si eu una nu voi inceta sa ma rog si pt tine, trebuie sa continui cu incredere!
Intra aici de cite ori simti nevoia, de aia suntem aici sa ne ridicam una pe alta!
Te sarut,

Mergi la inceput