Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Motzulina,te-as ajuta cu placere,dar in privinta
analizelor hormonale sunt total pe dinafara.
Cum problemele mele n-au fost de natura hormonala,
medica mi le-a dat sa le fac de-abia acum o luna,
cand am si ramas din nou,deci,n-am mai apucat sa le fac.
Urmeaza sa ma lamuresc peste inca o luna cum e si cu astea.
Pana atunci,FETELOR,care stiu,in ce zi se face prolactina?
Noapte buna tuturor si somn usor fara canicula (ca eu cam sufar de
cald de vreo 2 nopti)!

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

motzunica,eu cu prolactina ma lupt,asa ca am tot masurat-o.Pot sa-ti spun ca endocrinologul ma trimitea sa fac analiza in ziua a 14-a,in schimb Tutunaru mi-a spus ca valoarea prolactinei nu este influentata de un anumit moment al ciclului.Cred ca dr.T are dreptate,caci mie mi-a iesit aceeasi valoare in doua perioade ale aceluiasi ciclu.
Catalina,chiar nu gasesc cuvinte...Imi pare tare rau!Sa te ajute Dumnezeu sa treci cu bine de acest hop!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Catty, draga mea nu stii ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin atitea suferinte! Dar nu te lasa, o sa treaca, crede-ma! Trebuie sa lupti, sa nu te dai batuta!

Ai sa vezi ca ai sa reusesti pina la urma! Iti doresc sa treaca toate cit mai repede si mai usor si sa revii cit mai repede printre noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Fetelor, imi cer scuze ca am dat asa buzna la "endometru" dar cind am citit ce a patit Catty nu am putut sa nu-i raspund. Sper ca ma primiti si pe mine

Am mai scris la alte capitole si eu de la Catty am aflat de forum.

Motzulina, dr. T are dreptate: nu are importanta in ce zi se dozeaza prolactina. Astia de aici mi-au spus ca trebuie insa luat singe pe nemincate (ca la glicemie), de ce nu stiu.

Amely, endometrul trebuie sa fie mai mare de 8 mm, mai bine mai apropae de 10 mm, deci la tine e foarte bine.

Multi pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Servus la toata lumea si multumesc de raspunsurile pe care m-i le-ati dat.
Mishulina, cred ca ai inteles gresit. Acum vreo 3 ani cind am inceput pentru , am fost la o alta ginecologa(nu asta de acum)si mi-a spus ca trompa pe partea stinga era infundata sau nu o puteau gasi. Dar acuma(miercurea care a trecut) am fost sa mai fac acelasi test la o diferita tehnicianca si i-a spus ca amindoua trompele sint in buna stare si sanatoase.

Catalina,imi pare enorm de rau pentru ca o trebuit sa treci prin asa ceva. Mergi cu Dumnezeu inainte, si am sa fac o rugaciune in plus pentru tine si familia ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NADYA spune:

Inca o intrebare daca se poate, sint in z-9a=>36.39C. CM este gelatinos,culoare alb-galbui cu o tendinta spre maroo cu roz si se intinde ff mult. Cum ati definii asta?

Imi cer scuze daca suna prea nu stiu cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catalina, m-a intristat profund vestea , e greu...greu.
Daca te doare si sangerezi, poate e bine sa iei calmante, au si un efect "anestezic", crede-ma, pe mine m-au ajutat sa trec de primele zile care sunt cele mai dureroase (si nu doar fizic)... Si eu cred, la fel ca Andicu, ca la urmatoarea sarcina Dumnezeu te va ajuta sa nu mai ai nici o problema si sa nasti un bebe sanatos. Ai grija de tine...
Motzunica, tu unde faci analizele hormonale? si cam cat costa?
Alexia, ceva vesti?
Cate un pupicel pentru fiecare: Mihaela, Mishu, Andicu, Iepurila, Catty, Mirela, Princess, Lumit, Catrinel,Ingeras, Nadya, Danutza, si toate burticutele...

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna dimineata fetelor,

In primul rand, Catty, imi pare atat de rau, m-ai facut sa la propriu.:((((( Sa te ajute D-zeu sa treci cu bine peste asta si sa faci un bb sanatos cat mai curand. Nu uita inca, ca in acest moment sanatatea ta este pe primul loc.
Se pare ca asta e ziua vestilor proaste, dar a mea nici nu mi se mai pare asa in comparatie cu ce i s-a intamplat Catalinei...
Mi-am facut un test Barza (din a doua urina) azi z32 (2z intarziere), z13DPO, si a iesit negativ. Ar fi trebuit sa se pozitiveze pana acum, deci, chiar daca rushii se lasa asteptati, mi-am pierdut orice speranta...asta este, mai incercam
Va pupacesc pe toate mult.
Aveti grija de voi.
Un ingeras care va iub si vrea si el 2, dar nici acum n-a fost sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Doamne Catalina, e INGROZITOR ce ti se intampla ! Grea incercare. Cata nedreptate... Nu am cuvinte. Iti inteleg suferinta.
Ma la bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa treci cu bine peste toate astea.

Sanatate multa !

Relya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua la toata lumea,
Catalina este cumplit ce ti se intampla. Mi se rupe sufletul pt ca stiu si eu cum este. Sa ai speranta, si apoi cerul sa cada asupra ta si sa stii ca nu mai poti face nimic . Iti tin pumnii si ma rog pt tine sa ai forta necesara sa treci peste toate. Noi suntem alaturi de tine, nu uita asta, desi nu stiu cat de mult te poate consola acest lucru. Oricum cred ca toate in acest moment ne rugam pt tine.
Danutza_c aici oricine este binevenit. Toata lumea intelege si stie cat ne este de greu. Macar asa ne mai "racorim" si noi un pic si gasim sprijinul necesar pt a trece mai departe si a ne spune "E si maine o zi".
Stiti, acum imi vine in minte refrenul de la o melodie care suna cam asa "E si maine o zi/ Poate voi reusi/ Visul sa-mi implinesc/ Mi se pare firesc/ E si maine o zi". Cred ca asta ni se potriveste cel mai bine la toate, nu?
Ingeras26a nu te lua dupa testul de urina. Ti-am mai spus, si cred ca stii si tu, ca rezultatul difera de la o persoana la alta, iar testele astea au o exactitate de 90%. Deci sfatul meu este sa te duci si sa iti faci analizele la sange, iar daca nu ai bani mai asteapta vreo 10 zile si mai incearca. Intre timp, stai linistita, nu face efort, si nici "plostioare" daca simti tu ca nu ti-e bine si poate da Dumnezeu si luna asta este cea mult asteptata. Multumesc mult pt gandurile tale bune si sper ca totul va fi bine si pt mine pana la urma.
Fetelor, inca ceva, v-am spus ca ieri temperatura mi-a crescut de la 36.4 cat aveam luni, marti si miercuri la 36.8, iar astazi este 36.7. Ce o insemna si asta? Voi ati mai patit asa ceva? In fiecare dimineata tin termometrul in jur de 3 minute. Trebuie tinut mai mult? Sa fie asta un semn ca se apropie ovulatia?
Scuze daca par mai "tampitica", dar eu nu stiu ce sa mai cred in momentul de fata.
Intre timp va pupicesc pe toate, si ca sa nu uit pe cineva nu o sa va nominalizez, si Tuturor celor care pleaca in concediu sa aiba parte de tot ce isi doresc si sa se intoarca cu forte proaspete pt incercarile din lunile viitoare.
Pa- Pa si Toate cele bune!

catalina

Mergi la inceput