Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 47
Raspunsuri - Pagina 14
Mishulina spune:
Cata sa va traiasca bebelina si dati-ne si noua "reteta"!
Motzule,nu poti afla mai multe de planta aceea? Cum se cheama,de ex....
Ina
megbeng spune:
UTOCATALINA, FELICITARI DRAGA MEA!!! 

m-ai impresionat pana la lacrimi, pe cuvant...pentru ca ai un nick mai deosebit (sau cel putin asa imi suna mie) te-am retinut de la primele mele intrari pe aici, te-am urmarit mult timp la aspirante, acum mai intru sa vad ce faci la burtici....iar acum iata-te cu cea mai grozava veste: e fetita
si e sanatoasa! ma bucur din tot sufletul pentru tine, pentru voi si va doresc sa aveti parte numai si numai de bine!!!

mishulina, o colega de grupa a vut o rana pe col si a cauterizat-o...i-au facut anestezie generala, nu a prea durut-o dupa, a stat in spital doar vreo 3 ore dupa ce s-a trezit, dar i-au zis sa nu faca sex o luna :(
...mai, da cum naiba a aparut rana aia intr-o luna??? nu te duci sa mai ceri o parere?
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;121/st/20050820/e/my+wedding%21%21%21%21/dt/8/k/5c62/event.png
utocatalina spune:
Fetelor va multumesc din suflet
...aseara nu am putut sa dorm de emotie
...ce sa mai zic? Niciodata nu am fost asa de fericita ca ieri...si Dan, sotul era gituit de emotie...doctorul ne-a testat intai si ne-a intrebat ce vrem..amindoi am zis fata..Si el:"dar daca e baietel?" I-am zis lui Dan:"e clar, e baietel" La care doctorul a zis: "ba e fetita"...am crezut ca ne cresc aripi la amindoi
...Megbeng
cu adevarat Bianca este lumina mea..imi dau lacrimile numai cind ma gindesc ca sanataoasa si frumusica e..doctorul a zis ca seamana cu sotul
..si sa fi vazut cum se scarpina in cap Bianca cind se uita Dan la ea!
Iti multumesc si tie si fetelor alaturi de care am asteptat, am sperat, m-am consumat, dar am si reusit..sunt sigura ca treptat toate veti trece la gravidute si apoi la mamici pentru ca sunteti niste femei deosebite si pentru asta va iubesc!
Am pus poza Biancai de la 15 sapt. la cafeluta la ecografii!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Irina71 spune:
Utocatalina, felicitari !! Sa-ti traiasca bebelina si sa va bucurati de ea ! 

Ce este eco morfologica, asta ? O eco normala, pe burtica, doar ca iti masoara bebele si-i vede sexul ?
Mishulina, cred ca motzunica se refera la planta "Maru' Lupului" - am auzit si eu ca e f.f. buna, dar e toxica in concentratie mare .... acuma nu stiu la uz extern .... dar daca o bei, sa nu faci infuzie concentrata, da ?
Fetelor azi e ziua de nastere a sotului ... si i-am zis in sfarsit ca sunt insarcinata ! (eu n-am zis la nimeni, doar voua !). A cascat niste ochi : "de-aia te ingrasasei tu asa ? " 
Si noi tot fetita ne dorim 
Martea viitoare (pe 2 august) am programare la dr. Dantes aici in Constanta. Dupa calculele mele voi avea 9 sapt si 2 zile .... sper sa-i aud inimioara ... sunt VARZA de frica .... ca de-aia n-am spus la nimeni - daca e de rau, sa stie cat mai putine neamuri despre asta !
Va pup pe toate. 
Irina. 
Multe poze cu mine
utocatalina spune:
Irina mercic..la eco mrofologica il masoara pe bebe, placenta, tensiunea pe artere, pliul nucal, cordul si sexul etc....este foarte importanta..sa te programezi si tu din timp pentru o eco din asta la 14 sapt...stai linistita ca va fi bine la eco..la multi ani pentru sotul tau si sarcina usoara!
Cafeluta draguta
Bianca
15+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Mishulina spune:
Buna dimineata tuturor!
As fi vrut sa nu ma mai trezesc in dimineata asta....Am dormit "dusa" si fara vise ca am fost "rupta" de oboseala,era mai bine asa...Sau sa ma trezesc fara "cosmarul" ala de rana...Mi-au dat o hartie in care imi arata cat e de mare....Auziti,cica "leziune intinsa,secretanta,suprainfectata"

.Cand si de la ce naiba m-am procopsit eu cu asa ceva? Cand am cerut lamuriri mi s-a spus ca poate fi generata de o multitudine de cauze ce nu stiu daca puteau fi controlate sau evitate de mine: schimbare brusca de pH (foarte probabil),de natura virala etc.
Megbeng si pe mine me surprinde viteza cu care a evoluat dar sunt totusi 7 saptamani de atunci si exista si la inceputul lui iunie o "mica pata rosie" care nu ridica (cica)probleme...ma intreb daca manuirea fierataniilor alea pe care le-au bagat in mine la histerosalpingografie nu or fi produs rana...
Anastezie,sincer nu cred ca am norocul sa imi faca,de obicei oamenii au "placerea" sa ma chinuie "pe viu",tot trecutul meu medical e presarat cu chinuri de-astea....
Cata,am analizat ieri cu sotul expresia "disperati de fericire" si am ajuns la conclusia (personala,neimpartasita de sot) ca eu nu am de unde sa stiu ce inseamna si nici nu voi afla vreodata ,eu tocmai traversez o perioada de "disperare de..dispreare"! Cum e cu caseta video? V-a dat-o dr,ati cerut-o voi? Se plateste separat? Ati dus voi "blank-ul"? Stiu ca intreb "in gol" dar eram curioasa,asta e alt lucru pe care ni-l doream f.mult dar nu cred sa-l apuc....
Andicule
La multi ani (cu intarziere) fericiti impreuna,mai aveti 99 pana la "nunta de aur" ![]()
Irina,multumesc pentru lamuriri,am sa caut planta aceea! Frumos cadou a primit sotul tau de ziua lui,La multi ani,sa iti traiasca amandoi(si sotul si bebe) si succes la echo,sa ne ti la curent,da?
Ina
ingeras26a spune:
Utocatalina, m-ai facut sa plang...este impresionant mesajul tau si oricum sunt si eu intr-o stare mai emotionala...ce mai, este UN MIRACOL, acestea sunt cuvintele. Felicitari si las-o sa se scarpine, daca asta are chef sa faca:)) Cred ca traim toate minunea alaturi de tine, cel putin pana cand o sa avem si noi parte de ea...
Andicu, La Multi, Multi Ani in continuare si sa fiti fericiti!
Am facut si noi luna asta (pe 4 iulie) 8 ani de cand suntem impreuna...
Irina, ce dar frumos i-ai facut de ziua lui! Du-te la echo si tine-ne la curent, ca asa ne-a obisnuit Utocata...nu sta numai la gravidutze, mai vine si pe la noi!
Mishule, imi pare tare rau de rana ta...dar ce la ce?? nu se poate rezolva cu medicamente / ovule etc, decat cu cauterizare?
Fetelor, am vb cu barza pentru toate, bineanteles...nu scapam nici una dintre noi, stati linistite si aveti rabdare...Eu sunt in z5 a CM, mai am de luat maine 2 pastile de Flamexin si 2 (1/zi) de Clostilbegyt (Clomifen), dupa care ma duc la monitorizari si incep sa sper iar!
Va pupacesc si va pretuiesc tare mult! Nu stiu ce m-as face fara voi!
Un ingeras care va iub si vrea si el 2
!
MirelaV spune:
va astept la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54023" target="_blank">Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 48
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46967&whichpage=6" target="_blank">Racusori
Amely spune:
Mishulina, unde ti-e optimismul fata frumoasa? se poate? bineinteles ca o sa apuci momentul ala mult visat, si atunci sa vezi ce-o sa mai razi de ce prostioare spuneai... Pui, j'de mii de femei au rani pe col (si eu am avut!) si se scapa repede de ele, in plus, exista cum zicea si Motzu, varianta naturista (in care au am mare incredere). Totusi, parca nici mie nu-mi vine sa cred ca poate fi atat de infectata si de mare rana, sa stii ca n-ar strica o a doua opinie. Apropo, ca ti-am zis ca am avut si eu: de fapt, MI S-A ZIS ca am rana pe col, acum vreo trei ani, ca trebuie urgent cauterizata, eu nu m-am dus de frica, iar dupa trei luni dr. Puia (Giulesti) imi spunea - fara sa-l intreb eu - la un control, ca am un col curat ca lacrima, nici urma de vreo rana! de aici deduc: ori am fost mintita (ca sa mai scoata si dr.-ii un ban cu cauterizarile astea), ori s-a vindecat singura... Eu nu zic ca la tine s-au inselat, dar e posibil sa nu fie totusi o rana chiar atat de mare cum zic ei. Si chiar daca e , intr-o luna ai scapat.
fata curajoasa si sa nu cumva sa mai plangi! uite si o
!
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."