Bebelusi de mai-iunie 2005 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

red rose - cand vezi ca " se duce pe partea cealalta " intoarce-o pe mana , cu fata in jos - ca la baia - si bate-o pe spate .
Si daca-i asa haplea pune o tetina cu gaura mai mica .

Eu,el(Alex-5ani)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.si ea(Freya-11.05.2005)http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=4f42&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=8e19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

La multi ani la bebicii care fac azi 2 luni si multe pupice de la Maruta.
Beatrice cum ti-am mai zis mie ciclu inca nu mi-a venit.
Anky am sa imi pun sterilet cu cupru ca eu contraceptie hormonala nu mai pot avea .Eu sunt operata de fiere si de aici am mici probleme.Acuma nu stiu ca pe 2 august ar trebui sa mi-l pun dar daca nu mi-a venit ciclu nu stiu daca mi-l pune sau nu.Multumesc de oferta cu hainute dar sa stii ca am destule .Cu intalneala nu stiu cum sa facem ca stam destul de departe una de alta,iar eu nu conduc si sincer nu ma prea descurc in olanda dar oferta ramane valabila si ne intalnim odata.Cu sucul de morcov l-am dat la recomandarea medicului ca nu ii trece infectia din gurita.
Bun venit noilor mamici si sa va creasca pui mari si frumosi.
Red Rose cum ti-au zis si fete schimba laptele poate nu ii prieste sau nu il da prea cald.
Si acuma despre noi .Ieri mi-a facut un pic de febra sun medicul si imi zice ce ma agit atata ca asta nu e febra37 cu 7.Asera s-a mai linistit.Eu cred ca raman fara lapte si sunt sigura ca e numai de la oboseala si de la nervi .Imi vine sa urlu da asta e.

Loreen bafta la botez.

mai citesc ce ati mai scris si poate mai am ceva de adaugat de nici ultimul neuron nu ma mai ajuta.

multi pupici de la
Marilena si Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

voi cum v-ati masurat taliile, ca eu daca pun cm la talie am 88, dar daca mai cobir 1 -2 cma, peste burtica bat suta!!!

azi i-a facut si emei vaccinul de 2 luni. a plans la piciorul drept. am luat-o in brate si abia am potolit-o ca a intepat-o si in stangul. vai cat a mai plans mititica. mi s-a rupt sufletul. cred ca au iesit dr si asistenta singure de la mine din casa pt ca eu nu mai stiam p ce lume sunt. o tineam pe ema in brate si plangea asa de tare..:(

adina

noi3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Pai talia o masuri deasupra buricului, iar daca pui centimetrul mai jos este o alta masuratoare care la mine ii zice: beste burta... si acolo evident este mai mult!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Daria si Alex!

Vroiam sa va mai spun si eu una-alta, dar ati scris asa de mult ca nu am facut fata cu cititul.

Anky, chiar ma gandeam la tine. Te inteleg, stiu cat de greu, si pe mine ma ajuta mama zilnic.

Va rog, s aimi spuneti si mie cum e cu sterilet Mirena (Anky, Roisin, parca si tu erai hotarata pt. el). Eu sunt cam disperata in momentul asta ca astept a doua menstruatie d eceva zile... Am toate simptomele, dar nimic. Imi e si frica sa ma gandesc prea mult.

Red rose, eu cred ca aluat f. bine in greutate. Maria varsa exact cum spui tu, intai la fiecare masa, apoi mai rar. S-a linistit abia cand am inceput diversificarea, dar si la mine mereu era cate o balta pe covor . Doar ca lua f. bine in greutate si dr-ul mi-a zis ca nu are nimic. Posibil sa fie din cauza ca e prea lacoma. Maria s-a nascut cu 3 kg si la 1 luna avea 3.300 . Dupa ce a dat de mancare, a inceput sa ia f. mult in greutate, si la trei luni avea 5.800!

Dupa vaccin, Stefan a avut cateva zile in care a mancat foarte putin: cate 50-70 ml. la o masa. Posibil s afie si reactie de la vaccin.

Nici acum nu mananca f. mult la o masa, in jur de 100 ml. Cateodata mananaca 150, dar alta data 70. Tot astept s aisi faca un program, dar nu prea are de gand. Noaptea doarme bine, azi s-a trezit si el la 6.30. O zi se trezeste mai tarziu, alta la 4. Nu conteaza cand a avut ultima masa si cat a mancat, cred ca important e cat e de obosit.

Corni, meniul a fost 400.000, dar a cuprins doar aperitiv (combinat cald/rece), friptura (la alegere piept de pui, ceafa sau cotlet de porc), garnitura (legume+cartofi prajiti) si salata. In rest, am adus noi totul: bautura, fructe, prajituri, cafea... Am putut aduce orice am dorit. In plus, am cumparat pt. aperitiv piept de pui si ciuperci, din care ne-au preparat ei o rulada. A fost ok masa, dar pe caldurile alea, accentul s-a pus pe bautura. Invitatii au putut sa comande absolut orice in plus, dar iti dai seama ca nimeni nu a exagerat . In final, ne-au permis sa cumparam si sa aducem bautura care s-a consumat peste ce aveam noi. A mai ramas cate o specialitate, pe care am achitat-o. Pt. noi a fost bine, pt. ca vroiam sa nu fim stresati de faptul ca am cheltuit f. mult, sa ne putem simti bine. Nu am avut pretentii ca invitatii sa "plateasca" masa, ca doar nu era nunta. Bineinteles, ca nu a scapat Stefan necadourisit .

Initial am vrut sa facem la Astoria, unde era totul mult mai frumos, de la vesela si fete de masa la chelneri , dar am renuntat si ma bucur ca am facut alegerea asta.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutare fete frumoase si bebici cuminti si iubiti!
Nu am mai reusit sa si scriu doar am citit in ultimele zile.
Cartolinah, multumesc mult pentru ca te-ai oferit sa-mi dai trigonella, dar nu stiu cand as putea reusi sa ajung sa ne intalnim. Mi-am rugat sotul sa faca un efort si sa meraga sa-mi cumpere. Multumesc inca o data. Dealtfel nici nu s-au mai ivit probleme cu laptele in ultimele zile. Filip a renuntat la masa de la ora 16 singur singurel, asa ca mananca la 18 apoi mergem in parc pana pe la 21-21:30 si cand ajungem acasa baie si masa pe la 22:30 intre timp chiar am vreme sa halesc si eu si lapte a fost destul de mult. Adica de saturat se satura sigur si se trezeste la 6 dimineata. Oricum o sa-mi cumpar ca sa am in casa daca mai apar probleme. Eu faceam si o mare greseala din comoditate. Cum dadea semne ca adoarme la san trageam concluzia ca s-a saturat si il puneam sa doarma. GRESIT! Din cauza asta imi cerea la 2 ore si eu ajungeam de nu mai aveau sanii timp sa produca. Acum il tin iar cate o jumatate de ora si nu-l las sa doarma si e super bine. Asa ca fetele care aveti probleme cu lapticul poate va ajuta experienta mea.
Red Rose, nu te speria cu kilogramele lui bebe. Nu toti au sarit de 5kg mai sunt pitici in zona: 2 luni si 2 saptamani si avem 4.900. Nu a sarit din grafic nici macar o data: in fiecare saptamana ia fix 200g nu cumva sa sara cu fro 10 in plus. Asa ca nu esti singura...
Sufletzica, bine ai venit! Imi pare rau ca ai trait asa o incertitudine inainte de nastere. Eu am nascut cu Dr, Tutunaru si stiu in ce panica am intrat cand mi-a zis ca pleaca din tara taman cand aveam eu DPN, daramite sa mi se spuna cu 2 zile inainte ca ups, sorry, s-a inchis maternitatea...
Inesuca, si tie bun venit!
Bai gagicilor! Voi cu lista de pofticioase si care vreti sa slabiti cum da Dumnezeu... vreti sa ma omorati??? Eu ma caznesc de 3 saptamani sa tin monty, dau jos un kil, il pun la loc si voi va intreceti in inghetzatzi? Nu e fromosssssss!
Io vreau pe lista de tortura de azi promit solemn ca tin monty fara abateri ... grave ... in plus am inceput niste exercitii usoare la domitzil: se kiama aspiratoare si moape. Si dans modern cu Filip in brate. Am 1.70 inaltime si 88 KG, in talie am ... 98 cm, la burta 108, coapse 115. GATA! M-am dat in fapt: m-am masurat si m-am facut de kko la tot internetu' nu mai am scapare decat sa dau jos.
Adina, eu la talie am masurat talia (acolo unde este cea mai ingusta portiune), iar la burta am masurat sub buric unde este cea mai mare dimensiune a zonei, la coapse = fund
Carolinah, eu zic ca este permis monty in timp ce alaptam. Singurul lucru la care am renuntat definitiv este faina alba (painea) pe care eu o inlocuiesc cu cereale integrale dimineata, sau paine graham.

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Androix, you're in!

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Carolina, -pe mine m-ai trecut? Sau am rabdat degeaba de foame, de-mi
venea sa rod si sticlele din frigider?

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sa va intreb ceva pe mamicile cu copilasi mai cheliutzi, ca Andrei al meu. Am vazut ca face niste cojite pe pielea capului. E cazul sa-l dau cu ceva sa se curete? Sau e normal asa si sa-l las in pace?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Gabitza si al meu mai face dar foarte rar ce-i drept. Mie mi-a recomndata asistenta care vina sa-l vada ca in apa de baie sa pun cateva picaturi de ulei, ca se inmoaie pielea capului. Si sa stii ca functioneaza ca nu a mai facut!

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex:
http://lilypie.com/baby1/060522/1/15/3/+1/.png

Beatrice

Mergi la inceput