au nevoie de hainutze

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Pt. teos2004: pe 17.08, inainte sa plec in concediu, am pus la posta un pachet cu hainutze pt copilasii despre care ai scris tu. Imi poti spune daca au ajuns cumva? ai cum sa afli? eu sper ca da, ca de intors nu s-a intors pachetul...si sper sa le fi fost de folos.
Din pacate am trimis tot ce mai aveam ramas mic de la fetitele mele, asa ca momentan nu mai am altceva si pentru copilasii despre care a scris Laura Nicole, dar o sa-i am in vedere pe viitor.

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 4 luni) si Ramona (3 ani si 3 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madis spune:

quote:
LauraNicole Posted - 26/07/2005 : 17:21:42
--------------------------------------------------------------------------------
Mi-am permis si eu sa postez aici despre o familie de care stiu de la propietara app in care locuiesc eu cu chirie .Mama a murit anul trecut si au ramas 4 copii :baiat si fata la liceu , baietel de 3 ani si fetita 1 an .Tatal lucreaza si de copiii mici mai vede o vecina in afara de cei mari . Cu mancarea o duc cum o duc ca sunt oameni gospodari si au pasari si ce mai au prin curte dar e nevoie de hainute pentru cei mici .Tanti Viorica , propietara mea , le duce mereu cate ceva ce am putut aduna de ici de colo , ori de cate ori merge la tara .Eu nu mai am hainute pentru ca bebita mea are abia 10 luni iar cea mare are 8 ani .

Avem o adresa pentru familia de mai sus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

quote:
Originally posted by madis

Avem o adresa pentru familia de mai sus?

Nu inca dar o pot afla de la propietara cand va mai veni la mine .Eu sunt in Bucuresti si le pot colecta eu mai intai daca e nevoie neaparat .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput