au nevoie de hainutze
incep acest subiect cu multumiri adresate celor care au fost alaturi si au raspuns si subiectelor anterioare , pentru ca nu este prima data cand va scriu si va cer ajutorul.
o mama mi-a cerut sa o mai ajut cu haine si lucrusoare pentru copii.familia ei locuieste la tara, la 30 km. departare de bucuresti.ea munceste foarte mult ca sa-si intretina familia, vine de acasa cu fructe, legume si le vinde prin zona unde locuiesc eu, dar se descurca destul de greu.are mai multi copii, dar pentru cei mici nu mai are hainutze, respectiv fetitza de 1 an si jum. si baiatul de 3 ani . ar avea nevoie si pentru iarna de haine mai groase, ghetute, o geaca. copiii arata mai mici, sunt asa, mai slabuti.
mi-a dat numele si adresa ei , dar astept intai raspuns din partea celor care pot sa o ajute.
va multumim mult de tot
Raspunsuri
anky spune:
As avea eu niste hainute pentru fetita.Daca imi dai o adresa o sa i le trimit prin posta.
Anca,Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
Laura T spune:
Si eu as avea ceva hainute, da-mi PM cu adresa unde as putea sa le trimit.
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 3 luni) si Ramona (3 ani si 2 luni)
poze_cu_fetele_mele
teos2004 spune:
adresa este urmatoarea:
com. Dascalu Creata, sat Gagu, jud. Ilfov, pentru Nastase Florica
imi pare rau, dar nu cunosc codul postal al judetului
va multumesc mult de tot, si numai bine
anky spune:
un nr. de casa,ceva?.Poti sa afli si codul postal?
Anca,Cristian Lucian 12.05.05 si Bianca Melissa 02.02.03
teos2004 spune:
codul postal este : 077077
casa unde locuieste nu are nr. la fel si celelalte case din sat.
pachetul sau recomandata ajunge la posta din comuna si cei de acolo o vor anunta . la tara se cunosc toti intre ei, mai ales ca ea merge lunar la posta sa ia alocatiile copiilor.nu vor fi probleme.
pandi spune:
Avem si noi haninute la dispozitie ...multe ...
Se duce cineva sa le duca direct sau sa le trimitem prin posta...
Eu vorbesc de cateva cutii cu hainute trimise de prin olanda...
Astept idei sugestii
LauraNicole spune:
Mi-am permis si eu sa postez aici despre o familie de care stiu de la propietara app in care locuiesc eu cu chirie .Mama a murit anul trecut si au ramas 4 copii :baiat si fata la liceu , baietel de 3 ani si fetita 1 an .Tatal lucreaza si de copiii mici mai vede o vecina in afara de cei mari . Cu mancarea o duc cum o duc ca sunt oameni gospodari si au pasari si ce mai au prin curte dar e nevoie de hainute pentru cei mici .Tanti Viorica , propietara mea , le duce mereu cate ceva ce am putut aduna de ici de colo , ori de cate ori merge la tara .Eu nu mai am hainute pentru ca bebita mea are abia 10 luni iar cea mare are 8 ani .
mami,tati si cu printesele noastre
http://www.unesco.co.uk/
teos2004 spune:
pandi, multumim.cred ca ceea ce vor primi de la anki si laura t. e suficient. vezi cazul de mai sus...mai sunt si altii care au nevoie...
Freia spune:
intrebare: mai aveti nevoie de haine pt aceste familii? ca sa stiu cum impart hainele care le am.
multumesc
Freia si Alexa
LauraNicole spune:
Pentru cei pentru care am scris eu mai este nevoie ca bietul om se descurca foarte greu .Azi , propietara app meu va veni la mine ca sa-i platesc chiria asa ca voi mai discuta despre ei cu ea .
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm