Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Si noi am pus scaunu de masina pe mijloc, ca ne-am gandit sa vada si copilu ceva din drum.

Despre tort si eu sunt antitalent la torturi, da l-am facut singura si a iesit fain si a fost si bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hi,hi,Adela ..inseamna ca tu esti de partea noastra...de pe continentul asta..

Mergi la inceput

Cred ca in ceea ce priveste compozitia....eu o sa fac asa: un strat piscoturi, unul budinca de vanilie, unul de fructe (ananas, capsuni etc) apoi frisca si se repeta...ASa macar stiu ca nu are ce sa nu-mi iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

mda...acum am gasit si reteta de pasta de zahar si niste tortuir super pt copii
nici eu n-am usa, dar n-am securizat nimic, el se plimba pe-acolo cand vrea...

philip&andreea

Mergi la inceput

Pe noi ne-a "omorit " MP..ca ea nu poate sa-l lase ca-i periculos.....Pupi nu umpla in sertare?? M-a inebunit...MP...ca mie una mi se pare normal s-o faca....
So..voi lasati copii la bucatarie sa cotrobaie prin sertare?

Mergi la inceput

ba daaaaaaaaa. da a cam inceput sa se plictiseasca de sertare...hehehehacum bate televizorul...

philip&andreea

Mergi la inceput

pune un gate, ca s-o linistesti pe mp...

philip&andreea

Mergi la inceput

asa ma gindeam..dar la cum il stiu eu...o sa stea ca un catelul la card si o sa plinga....si tot nu am rezolvat nimic...
mai are o pasiune...aparatul de apa...

Mergi la inceput

e normal sa fie curios...iti dai seama cate lucruri au ei de desoperit...

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

La noi securizarea bucatariei a constat in blocarea a 2 sertare si punerea unei mochete pe jos, ca ma lua cu rau gandul ca ar putea sa cada cu capul pe gresie (la cat e de artist in cazaturi...). In rest, nimic. Si patruleaza pe acolo la greu, deschide usi, isi ia oale, bate in ele, trage de butoanele de la aragaz, ceea ce nu e bine, verifica daca pisica are papa, si multe altele.
Si mie mi se pare absolut normala dorinta lor de explorare si de aceea il si las, acolo unde se poate, chiar daca tre sa strang dupa aia oale si altele. Regula este (tocmai pentru ca nu e securizat), sa nu fie singur. Eu inca nu imi permit sa il las singur intr-o camera si eu sa-mi fac de lucru in alta, decat rareori si pentru putin timp.

Oricum sunt mult mai relaxata decat soacra-mea (asta ca sa fac o comparatie cu MP), care daca sta cu el, nu ia deloc mana de pe el. Copilul stie sa mearga, dar ea inca il tine de manute. Si 90% din locurile din casa si din lucrurile pe care le-ar putea face sunt cu "nu-i voie". Asa ca saracu e tare constrans cand e cu ea. Eu il las mai liber. N-am reusit sa ma inteleg cu ea in privinta asta, zice ca ii e frica sa il lase. Adevaru e ca daca plec undeva si il las cu ea sunt foarte linistita ca nu pateste nimic.

Mergi la inceput