Bebelusi de martie - aprilie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Nu reusesc sa postez.Daca vreti va trimit pe mail....e bestiala, mie mi-au dat lacrimile...

Pupici

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox, Raluk, Carmissis - multumesc pt raspunsurile legate de lapte, joi cand ma duc la Medicover o sa intreb si doctorita, si apoi ma gandesc cum abordez problema

Mamacita, stiam eu de ce ti-am spus chestia cu umplutul Pampersului. Irina face de 2 ori pe zi kk, dimineata si dupa-masa, dar cand suntem pe drumuri (cum am fost ieri) mai iese nitel din ritm si face doar odata. Insa dupa aia.... Azi tocmai s-a facut pana'n gat! Si ma gandesc cu ciuda: cum naiba sa o feresc de infectii urinare, cand ea se umple de kk? Eu o schimb si spal imediat, dar ce sa fac, sa o pandesc cu borcanelul??? Se face din fata pana sus la fundulet, unde i se termina pampersul... Dr mi-a zis ca n-am ce sa-i fac, asta e, sunt cu ochii si urechile pe ea, sa nu cumva sa stea cu kk.

Gata, piticul a adormit, cred ca va dormi pana la 12, ma duc sa fac ordine prin casa.

Daria, n-am apucat sa te vad ieri ca am fost la tara, dar azi e reluare la 14.30 si ma infiintez in fata televizorului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Neatza!

Scriu si eu scurt, pt ca apoi plecam de acasa , avem ceva treburi de rezolvat. Tati ne-a pacalit ca de azi e in concediu, si de dimineata l-a chemat la serviciu, asha ca plecam singuri, cu catel cu purcel, il voi lasa la sora-mea 2 ore pana imi rezolv problemele.

dariaevelin v-am vazut la televizor. Sunteti f draguti toti, dar mai ales Brien. E tare scump. Seamana cu tine, mie asha mi se pare. CAm scurt au aratat de la voi! Voi nu ati primit nimic? Am vazut ca la ceilalti ducea Teo un televizor.

mamacita, cum a fost intilnirea cu mamicile? Ati gasit ceva de petit pt Alexutu?
Interesant o alinta mamanati pe aia mica. Demi ! vine de la DeliaMelisa nu?

zuzunachi, apa pt prepararea laptelui nu trebuie fiarta (daca e plata) , trebuie numa incalzita la temp la care poate fi bauta de bebe(37 grade, sper ca nu spun prostii, ca eu o incerc pe mana). Cel putin pe laptele praf al meu asha scrie, ca se prepara cu apa racita.

rrox3, mersi de explicatie, suna logic. Cred ca s-a mai vorbit da nu mai retin! Voi ce apa plata folositi?

Gata, va pup ca ma duc sa-l hranesc si apoi sa plecam!

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

carmissis,din cauza asta am pus si eu problema tv,caci l-am surprins pe Alex cu ochii in tv;al nostru fiind din acela lat,si pe mine ma oboseste(mai putin pe tati,care si-a dorit f.mult asa ceva si care oricum vede fff.bine).De cand am citit articolul pe care vi l-am postat si voua si care apare si in franceza pe net,il ferim.Nefiind obisnuit cu tv,nu protesteaza.
rrox,"La multi ani"ptr.cele 4 lunisoare si felicitari,ptr.o fetita chiar e mare.Eu ce sa mai zic,al meu la 3 luni astazi implinite are 7900g;cred ca a mai si crescut,il voi masura diseara.Pana una alta,azi a fost un circ intreg,caci ne-a sfatuit pediatrul de data asta sa-i recoltam direct in recipient.Stiind ca dupa baita mai intotdeauna ma aleg cu o "blagoslovire",ne-am gandit sa-i facem baita dimineata(caci asa trebuie dus la lab)si sa-l pandim.Zis si facut.El foarte fericit si nedumerit de intorsatura programului,noi pandindu-l dupa baie si...nimic.Ei,asteptand noi asa,ptr.ca are un colt de unghie la picior care s-a cam incarnat si e degetelul rosu,aseara nereusind sa-l taiem,ne-am gandit ca acum ar fi o buna ocazie.Eu incercam sa-l tin si tati cu ochii buni sa taie coltul.Era cam fighting pe acolo,caci pana si degetelul din talpita imobilizata de mine il misca,asa ca nici gand sa reusim.In schimb,cand eram noi mai concentrati la unghiuta,hop,bolta de pipilica pe mine.M-am repezit la recipient si am mai prins...trei picaturi.OK,hai sa incercam metoda zuzunaki:ii dau sa manance la pielea goala,tati pandeste la iesire.Iar copilul nedumerit,iar copilul fericit(tzitzi can nu ceruse,asta da pomana).Nu a mai iesit insa nimic.Asta e,mai incercam maine.Cand sa-l imbracam,hop,iar o bolta,iar prindem numai trei picaturi.Deci,ramane cum am stabilit:maine.Pana la urma,m-am gandit,ptr.ca imi recoltasem mie de dimineata,sa ducem la lab,sa vedem intai rezultatul meu,caci daca imi iese si mie aceeasi tulpina de Escherichia Coli,atunci e a laboratorului,nu a mea,caci eu cert nu am infectie urinara.La adulti stiu prea bine diagn.si eu nu am nici un simptom cat de mic si susceptibil.Si atunci recoltam la bb si ducem la alt lab.
Cam asta a fost distractia noastra pe ziua de azi,acum mai stau putin sa nu scot copilul cu porii deschisi afara si apoi plimbarica.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

zuzunaki,pofta buna mancaciosului!
oanamc,daca mai ai mail-ul meu,trimite-mi si mie,te rog,definitia mamei;daca nu,ti-l trimit din nou.
andira,cred ca ai dreptate,daca e sa faca ,face infectie,n-avem cum sa-i ferim.Bine ca mi-ai zis de reluare,caci ieri la ora aia a fost cursa de F1 si nu-l dezlipim pe tati de tv.Avem si alte tv.prin casa dar,lasand la o parte ca si eu voiam sa vad emisiunea pe cel lat,bb era cam indispus si trebuia sa se joace cineva si cu el.
ligia,a fost foarte bine la meeting,mamicile foarte volubile,taticii s-au intretinut cu de-ale lor(masini etc.),iar de petit n-am indraznit,caci fetitele de pe acolo erau tare mititele si gingase si daca apuca uriasul meu sa le atinga praf le facea.Asteptam sa mai creasca si ele,sa invete sa manipuleze principala arma feminina:gura.Sa aiba si ele cum sa se apere,nu?Si sa invete si Alexutu sa le atinga doar cu o floareSi apoi,mami ne-a povestit de Leti,noi o asteptam intai pe eaDemi intr-adevar de la Delia Melissa vine;ea e o papusica mititica si cuminte,cu ochi frumosi ca ai mamicii.Speram sa ne mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mamacita sa traiasca Alexutu grasunelu la cele trei luni implinite azi...La multi ani.

Loreen cu Biancasi Delia

Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

N-am mai apucat sa citesc cam de o saptamana ce ati mai scris, ca am fost un pic cam ocupate...Ai mei sunt la tratament in Baile Felix (ce departe s-au dus, nu? din Oradea in Felix) si noi doua ne-am postat in fiecare zi la ei, numai seara am venit acasa sa facem baitza si sa dormim, in rest aer curat din Baile Felix!
DAr promit sa citesc tot ce ati scris pana acum.

Dariavelin te-am vazut la Teo!Sunteti o familie foarte frumoasa!Iar de Brian nici nu mai vorbesc...tot e puiul mamei, seamana leit cu tine!E o scumpete de copil, si ce i-a mai zambit lui Teo!!!E fan Teo, nu?Pacat ca au aratat doar atat de putin...Am vazut cum te-a luat Tanta de mana, cred ca ai avut niste emotii...Dar dupa cat am observat eu, ideea cu camasa le-a placut foarte mult!

Mamacita LA MULTI ANI! pentru Alexutu...sa cresteti mari, frumosi, si sanatosi si sa fiti toata viata fericiti!La 3 luni are 7900g,?asta da!Alexandra mea are 3 luni si o saptaman, dar n am ajuns inca acolo, suntem pe la 6000g , cel putin atat avea acum o saptamana..Deh...fetele trebuie sa tina la silueta lor, nu?

Ma apuc de citit ce ati mai scris...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita, La Multi Ani pt Alexutu'!!
Cu fiecare 25 ale lunii ma apropii si eu de faimoasa varsta de 30 ani...
M-a distrat aventura voastra cu colectarea, cred ca pustiu' vostru e un smecher si jumatate! Eu totusi sunt convinsa ca e sanatos, un urias ca el n-are cum sa fie bolnavior!
Cu infectia urinara ma gandeam ca ia e-coli de la fundulet, si ce alte bacterii mai sunt pe-acolo. De fiecare data cand ii desfac pampersul si o mai vad cu kk si in fata, mor!!! Daca dr zice ca n-am cum sa evit asta, kk in fata, adica, ramane doar panditul...

Ce fain ca ati iesit in parc cu totii / toatele!!
Adriana a avut o intiativa de-asta si pt fetele din Buc, excelenta idee, poate ne mobilizam si noi. Rrox, ce zici?

Am plecat sa-i dau sa haleasca, ca-i calare pe degetel!

Mergi la inceput

oanamc,daca voi nu vreti sa ne cunoasteti,si nu veniti la mare,s-ar putea sa venim noi la Timisoara in octombrie.Glumesc ca nu vreti sa facem cunostinta,sper ca nu te superi...
In oct.ar fi un Curs al nostru organizat de Federatia europeana de Anestezie,dintr-o serie de cursuri pe care le-am urmat pana acum si nu as vrea sa-l ratez pe asta.Ne-am gandit ca Alexutu ar avea 5,5 luni si,daca ne ajuta D-zeu sa iasa treburile cum ne dorim,in toamna vom avea o alta masina,mai mare,asa ca am putea sa calatorim.sa vedem si care e starea drumurilor.Oricum,ideea e tentanta,chiar daca sunt atatea variabile la mijloc.Inclusiv cu statul cumintel in masina,caci de unde pana acum imediat ce il puneam in scoica adormea,acum sta treaz,ba de multe ori,daca e prea cald,si cu mult scandal,caci AC nu putem sa-l dam f.tare de teama sa nu raceasca.Asa am patit azi,aveam o treaba si am zis sa-l luam si pe el,dar dupa 5-10 min.s-a incins in scoica (aici e foarte cal,in ultima sapt.si sapt.care vine e raiul turistilor pe litoral)si da-i plansete de mergea bietul tati in zigzag.Drept care am renuntat la idee si s-a dus tati singur,dupa ce ne-a lasat acasa,sa rezolve ce era necesar.
Ideea e ca mi-ar face placere sa ne intalnim.
Multumesc fetelor pentru urari
loreen,am incercat sa-ti vad pozele de la botez,dar nu se deschide albunul.E vreo smecherie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

Iarasi pe fuga.Nu stiu ce are Brien dar urla ca dracu'.Am cedat nervos si am urlat si io cu el. Ieri l-am lasat ,peste zi , la bunici si ,cred ca ,greseala principala a fost ca l-am "predat" dormind.Si s-o fi speriat cand s-a trezit in alta parte,fara noi.Zic socrii mei ca a carait de numa' la ei. Iar aseara,cand l-am luat inapoi...sa nu va zic! Pica de somn,dar nu vroia sa doarma.Se uita fix la noi,ca si cand i-ar fi fost teama sa inchida ochii ca vom disparea din nou.Si azi....face isterii,lucru total iesit din comun la el.Poate asta-i felul lui de a ne certa.
Emisiunea am vazut-o si noi ieri.Intr-adevar au dat destul de putin,fata de cat au filmat aici(1 ora fara oprire).Dar trebuiau sa faca cumva sa includa 5 familii,orasul si 2 vedete intr-o ora,ca restul sunt reclame.Noi am avut 8 minute si au fost si familii cu 3 min.
Am fost tare suparata ca au taiat ffff mult,inclusiv de la reactia de primire.Apartamentul nostru e f mare si in filmare parea micut.Si ca eu am ramas cu 5 kg in plus fata de cele 45 kg cate aveam inainte de sarcina.Iar la TV se vedeau 15 in plus.:(( In fine.
Televizor nu ne-au adus...pentru ca avem deja 3 Tv, 2 compuri prin care e tras Tv.NE-am gandit si noi la asta si ne amuzam ca ne-ar fi trebuit totusi unul pentru baie...
Va pup si promit sa revin daca se calmeaza bebe.

Daria si Brien

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/my_photos

Mergi la inceput