Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (87)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Faina jucaria..are si Luca...hi,hi..dar nu-l intereseaza...asta asa ca sa te oftic putin :)
Ma uit la poze acum..
Andrea multumim ...pt gindul bun.. Si eu am condus asa....aici pt a fii "safe" car seat-ul se pune cu spatele si intre cele doua scaune..deci dreapta nici stinga.. Dupa un an se pune cupilu cu fata..vad ca in Ro nu face nimeni asa...
Eu ma pling ca-i frig ...voi de furtuna..si apoi canicula...
Andreea B ..ti-ai facut cont?

Mergi la inceput

Andrea ma intrebai cum este la inot..sincer ..este foarte mic si nu constientizeaza....lui ii place apa si atit (oricum este ceva fata de altii care urla 30 de minute cit tine lectia..)..si este interesat de copii din jur...ca acum a descoperit si el ...copii...aici cresc izolati ..nu ca Ro...parca vad ca ma intreaba ce sint aia copii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, si philip se plictiseste imediat de jucarii, de aia preferam masinuta. acum ma gandesc daca n-o sa fie prea cald ca sa-l plimb in ea si va trebui sa asteptam toamna. ei, dar dimineata tot tragem o tura..

philip&andreea

Mergi la inceput

Andreea de la ce virsta la ce virsta este buna masinuta?

Mergi la inceput

asa e, olivia. philip e super incantat cand vede copii, cu conditia sa fie mai mari ca el. duminica, in parca, fugarea un copilas de 2 ani de numa'-numa. iti venea sa-l mananci. plus ca ala mai avea si o sticluta cu niste suc de portocale in ea si pupi e pofticioooos....

philip&andreea

Mergi la inceput

pai nu ti-am dat linku' ieri? sau l-ai pierdut?
12-36 months

philip&andreea

Mergi la inceput

da' la cat e pupi de slabut cred ca incape si mai tarziu. numai sa nu se mai lungeasca...vad ca asa are tendinta, sa se dezvolte numai pe verticala

philip&andreea

Mergi la inceput

Super faza cu Pupi...am uitat sa va zic si eu una...la inot...dupa lectie , sint mese pe care-i schimbi pe cupii...si linga Uka era o fetita care primise biberonul cu lapte..s-a uitat Uka al meu si cind s-a infipt odata..i-a luat sticla...hi,hi...daca el are mama nebuna care-i da la ore fixe :)

Mergi la inceput

linkul l-am salvat dar nu am avut timp sa studiez..eu nu stiu unde s-o mai pun .....

Mergi la inceput

las' ca-i bine asa...cand veti trece la laptic de vacuta o sa va fie mai usor. stii ca nu-i recomandat sa bea mai mult de 2-3 cups pe zi, ca nu-i mai ramane loc de solide. pupi mananca f bine ce-i gatesc eu (adica sa putem manca si noi), asa ca ne-am luat adio de la borcanase. deh, suntem maricei de-acum. el parca ar mai renunta la un biberon, dar n-as vrea inca, pt ca el bea 170 ml odata, asa ca ar bea sub limita daca-l scoatem si pe asta. mai asteptam. a, si canita cu pai are un succes nebun. drept, o folosim deocamdata doar pt apa, suc diluat si ceva formula in timpul zilei

philip&andreea

Mergi la inceput