Cat de mult te poti insela?
Raspunsuri - Pagina 2
Aprilie spune:
Oana,noroc ai avut ca si-a dat arama pe fata acum,cit inca nu-i tirziu.
Tragedie era daca va casatoreati si aveati copii.Suferinta copiilor , asta era ceva ce ti-ar fi rupt inima....acum, tu nici macar nu-l mai iubesti,chiar daca nu-ti dai seama.
Orgoliul tau e f. ranit,doare rau, si-ti inchipui doar ca e dragoste.Nu mai e !
Un caz oarecum asemanator am cunoscut si eu, acum vreo 25 de ani.Era vorba despre fiica unui director gen f. cunoscut la Cluj (la uzinele Unirea).Tipa avea un prieten,s-au logodit si urma nunta la Melody Bar (parintii mei au fost invitati, fiind vecini cu bunicii miresei si cunoscindu-se de o viata).
S-au trimis invitatii, au sosit rude de la Bucuresti,cu cadouri, cazati la hotel,in asteptarea nuntii.
Vineri s-a produs "bomba", au anuntat pe toata lumea ca nunta nu mai are loc!
Ca orice minune, a tinut un weekend,pe urma totul a intrat in normal.
Dupa vreun an a unoscut un alt tip, cu care s-a maritat,bine,merci.
Toata lumea a fost socata pe moment dar am aprobat si admirat decizia, la urma urmei, nu e tirziu nici in fata altarului, INAINTE DE A SPUNE "DA", sa te razgindesti, daca-ti dai seama ca faci o greseala.
Ca si in "Patru nunti si o inmormintare", unul din filmele mele preferate.Sigur ca motivele sint diferite de fiecare data dar asta e mai putin relevant.
Fruntea sus, lasa lacrimile si mergi mai departe.
Nici prin cap sa nu-ti treaca sa te mai impaci cu individul.
Lasa-l in plata Domnului, mirele teu te asteapta,undeva...il vei gasi cu siguranta !
Mult noroc itit doreste Aprilie
Viata e scurta.Daca n-o putem face lunga,atunci macar s-o facem lata.
oana80 spune:
M-ati intrebat ce s-a mai intamplat.
Dupa o saptamana m-am mutat, dupa 2 mi-am schimbat si serviciul. Din intamplare ne-am intalnit acum o saptamana. Mi-a zis ca e linistit, ca vrea sa fie singur, liber.
Mi s-a parut un strain si nu mi-a facut rau intalnirea noastra. nu-mi mai pare rau de cei 4 ani pt ca a fost frumos, a fost prima iubire pt amandoi.
dar intr-adevar, daca atat a fost sa fie, atat a fost.
mie, in schimb, mi-e teama ca tot timpul o sa-mi fie teama ca cel de langa mine se va schimba peste noapte, sau poate chiar eu. dar pana la urma nu poti fi prea sigur de nimic, nu? oamenii sunt foarte schimbatori.
oana
scarmanus spune:
Oana, sa nu-ti fie frica, trebuie sa treaca inca putin timp ca sa-ti recastigi dragostea de si increderea in oameni. Am avut un singur lucru de comentat: oamenii nu se schimba, noi nu-i vedem de multe ori asa cum sunt ei in realitate.
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
nushulica spune:
barbati de genul astuia nu merita NIMIC dar nimic eu cred ca-l omoram cu mana mea ..dar cum dragoste cu sila nu se poate asta e...mergi mai departe mai sunt barbati pe lumea asta
cat de mult te poti insela???ai vazut si tu dar in general un om stabil nu se comporta asa adik daca s-a stabilit un lucru atat de serios pai asa sa fie nu te sucesti
karol spune:
Nasoala situatia.Privirea inainte si mergi mai departe fara sa privesti inapoi.
Nu uita ca un sut in fund e un pas inainte.Poate ca e mai bine asa..Ai grija de tine.
marilena_ral spune:
Anul acesta pe 17 iulie trebuia sa cununam o prietena foarte veche. Pregatirile au curs, la fel ca si la tine: rezervare restaurant (pentru care s-a dat peste cap), rochie de mireasa, invitatii, formatie, tot tacamul. In mai se gandeste soacra mare ca totusi baiatul ei nu este pregatit sa se insoare si ca mai poate astepta vreo doi trei ani. Baiatul mamei i-a dat dreptate si i-a spus viitoarei sotii ca este inca prea tanar si vrea sa mai copilareasca. Paradoxul care este? Prietena mea anuleaza rezervarea la restaurantul respectiv, formatia si toate celelalte. La restaurant, pentru data ramasa libera in urma renuntarii lor, face rezervare o alta pereche de tineri care doresc sa se casatoreasca. Toate bune si frumoase pana in saptamana nuntii. In ziua de luni a saptamanii cu pricina suna ginerele la restaurant si anuleaza si acestia nunta. Deci, stai linistita ca nu esti singura. Pe tine te felicit ca ai renuntat la el. Fraiera asta de prietena a mea este si in ziua de azi cu el. Imi vine sa-i sparg capul dar n-am ce-i face. Vezi-ti de viata ta. Orice sut in fund este un pas inainte. Eu am fost cu un tip 10 ani. Toata lumea se astepta sa ramanem impreuna, dar n-a fost sa fie. Cu sotul meu ne-am hotarat sa ne casatorim la 4 luni dupa ce ne-am cunoscut. Ne-am cunoscut in octombrie si in iulie ne-am casatorit. Si nu se compara. Este super bine si sunt foarte fericita, linistita si multumita. Acum ca am si un copil ma simt si implinita. Multa bafta si fruntea sus.
lady79 spune:
Buna Oana
Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru in urma cu 3 ani.Nunta pregatita cu tot tacamul, invitatii,restaurant...Numai ca incepuse sa scartaie ceva. Cand am pus problema mi s-a zis ca poate ar trebui sa mai asteptam un pic, sa nu ne grabim....asta dupa 3 ani jumate de relatie , din care 2 de logodna...auzi tu...sa nu ne grabim. Ma rog, ideea e ca, am descoperit imediat dupa, dansul avea o aventura. Intelegi tu? Incepuse sa-i circule mai repede sangele prin vene si, ce si-a zis omul: de ce sa renunt eu la asa ceva? Credea ca se poate si cu nunta amanata, si cu mine ascultataoare acasa si cu amanta fierbinte. Ne-am despartit, n-am mai vrut sa aud nimic de el,am suferit cam 1 an jumate dupa.... Respingeam toti barbatii cu care ma intalneam, mi se parea ca toti sunt la fel. Am si inceput sa lucrez in alt mediu si am cunoscut acolo barbati de cariera pt care era un fel de moda sa aiba si amanta. Chiar mi s-a "propus" si mie sa devin amanta dar am zis pas. Chiar si in ziua de azi, cand am o relatie frumoasa si stabila, cu un viitor care sa contureaza frumos, ma mai gandesc cateodata, ce ar fi daca mi s-ar mai intampla asa ceva... Barbatul din viata mea nu mi-a dat nic un motiv de indoiala pana acum dar tot exista ,acolo ascuns, un mic semn de intrebare...
Mai ales cand, zi de zi, viata imi demonstreaza ca relatiile interumane sunt din cele mai compleze, diverse si intortocheate...
Deci, capul sus, lasa-l trecutului si vei vedea ca viata merge inainte. Intamplarea te-a maturizat mai mult decat iti dai seama acum. Vei vedea asta in relatiile tale viitoare.
sinzi_ana spune:
TRage aer adanc in piept si fii fericita ca nu te-ai legat de un asemenea om care nu e in stare sa isi asume responsabilitati!!!
Orice nou inceput este binevenit si acum ai mai multa experienta ceea ce te va impiedica sa mai gresesti altadata!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Poze la munte si la mare
Poze noi!!
lgireada spune:
Eu am o vorba preluata dintr-un film celebru, ala cu pariul pe un milion de dolari cu Demi Moore si robert Redfort, am un lapsus, imi scapa titlul filmului.
Daca iubesti pe cineva, lasa-l sa plece. Daca se intoarce la tine, va fi al tau pt vecie, iar daca nu, inseamna ca oricum nu l-ai avut niciodata.
E cruda, dar atat de reala!
Aaaaa, mi-am adus aminte: Propunere indecenta
Liliana
Briantis spune:
Oana ,stii vorba aia "un sut in fund e un pas inainte" ?
Bine ca ai scapat de un asemenea individ.E clar ca nu te merita.