Eu am facut analizele la Medsana. Se pot face si in alta parte, la clinici de incredere, dar mie mi-a spus ca are incredere maxima in cele de la Medsana, asa ca acolo le-am facut.
Il cunosc si pe dr Zguri, pt ca eu am nascut cu el (dr Protopopescu nu era in tara si m-a lasat cu el), este un medic bun si este mana ei dreapta. Mi-a facut cezariana si pot spune ca a facut o treaba foarte buna.
Multa bafta astazi, sa ne spui cum a fost si ce ai facut.
Anemona
merci anemona...
am fost la dr zguri azi...a fost foarte amabil...i-am explicat ca am programare la dna Protopopescu in toamna si ca am nevoie de analize.....dar mi-a povestit destule despre ce am de facut...si mi-a dat un car de analize...pentru sotul meu doar cateva...spermograma...spermocultura si LH...atat...iar pentru mine...foarte multe...dozari hormonale...analize de sange...teste de tot felul...cred ca-s vreo 20 de analize care trebuie sa le fac pana in toamna.....cat priveste cele pe care trebuie sa le fac in ziua a treia...le-am ratat...trebuie sa astept urmatorul ciclu...urmatoarele pot sa le fac oricand...mai putin progesteronul...pe care trebe sa il fac de mai multe ori...in zilele 25,35 si 42...din cauza ca am ciclul neregulat....si sa scriu zilele cand l-am facut...adica asa cum ai zis tu...
pupici...
oare daca iau maca si branza ursului....si eu si sotul meu...inainte de analizele pe care le avem de facut...spermograma...dozari hormonale...etc....fac bine?