Bebelusi de septembrie-octombrie 2004(64)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Oare are ceva "webshots-ul" de nu merge? Ca am incercat sa vad si eu pozicile si-mi zice ca e "service temporary unavailable"...

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

buna dimineata !

La multi ani Alma , sorin , elysa, Iulia si nu in ultimul rand Lia!!!

andora-si eu patii la fel cu pozele dar cand am intr-at pe link-ul meu a mers...cine stie...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-20
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

LA MULTI ANI!,sarbatoritilor de azi si de ieri,ca eu nu am apucat sa intru ieri pe net...si azi m-am speriat ca ati umplut pagnile,ce viteza aveti!!!!!!!!!
Fug ca puiul iar a facut o criza de dinti,si acum mor de somn,dar ce sa-i faci...trec ele pana la urma!...de iar iesi odata
la toata lumea si o zi buna va doresc!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

La Multi Ani sarbatoritilor!

danina si eu i-am dat Milumil 3 fara sa-l intreb pe Capraru, am zis ca daca a trecut de 8 luni e ok dar cand am vazut ca nu-l satura si nici nu-l mai bea cu atata placere, l-am sunat pe Capraru si mi-a zis sa-l trec pe 2 inapoi (fara probleme) pentru ca 3 -ul este bun dar pentru copii mai mari. L-am trecut pe 2 si e super ok, chiar a luat mai bine in greutate cu 2 decat cu 3 care avea deja cereale si ma enerva ca nu puteam sa pun din cele pe care le folosesc decat foarte putine si de multe ori facea si cocoloase. Asa ca baga 2 fara probleme!

Am pus scaunul la albumul 9 luni +, nu-i prea buna poza ca-i facuta cu telefonul dar va puteti da seama ce am cumparat.

Elena noi am testat scaunul aseara si a fost super baita, s-a balacit la greu, a dat din maine si picioare, a butonat putin pe la chestiile alea colorate din fata dar nu s-a agatat de el.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am pus o poza, tot la 9 luni + si cu scaunul de baie, trebuie sa ma laud, nu?

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

La multi ani !

Sorin Alexandru

Elisa Nicola

Iulia Maria

Alma Bianca Aimee

Lia Marie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)
Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face !

Mergi la inceput

mihaela 73– nu e nimic rau in a face baie cu bebelina in cada.Si eu am facut baie cu ea de cateva ori in deplasari .Ii fac in scaunelul ei de baie pt ca e mai comod pt mine,dar cand vreau sa ma joc cu ea in cada facem baitza amandoua, bininteles, asistate de tati ca altfel nu mai reusesc sa o tin.
Mai incearca sa pui albumul!

Naty – felicitari!!!
Ia sa vazi distractie de acum.

Timea – felicitari piticei pt adormitul singurica.Nu o invata si pe fata mea?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema

Mergi la inceput

Andora – felicitari pt dintuc!

Simona – parca –parca iese dintisorul dar nu il trec in listuta pana nu il vad bine sau il simt la deget.Oricum nu mai facem febra deloc si nici nu mai avem probleme cu kk.

Andreea – vai de voi! Sanatate maxima sa va reveniti repede si masca de tifon ca sa nu ii dati fetii.
Stai sa vezi cand zice”Mami ,tu in carut ca eu imping”(asa zicea fata nasei cana a descoperit ca poate impinge si ea).

Mergi la inceput

Georgiana -sa folositi sanatoase scaunelele si sa le expoatati la maxim.
Lauda-te – ai cu ce! Sunt faine amandoua.

Danina – nu deschide pagina cu poze de la mare.

Ellen – tine-o tot asa si in 2 saptamani esti mai slaba decat vrei tu.Felicitari!!!

Noi am scapat de febra si de kk moale ,dar ne-am umplut de bubite de la caldura si inca mai plange noaptea in somn.Vai de noi, nu reusim sa ne linistim deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut!

Am inceput sa nu mai pot tine pasul cu cititul, aveti viteza la scris nu gluma.

Vizigotu si-a revenit cu burtica,a fost doar o diaree trecatoare. Acuma tre sa variem f tare meniul ca i-a disparut pofta de mancare din motive de monotonie, deci ne intoarcem la dovlecelu-dragostea lui cea mare.

Cu ce sa ne mai laudam? Pai nu=s cine stie ce progrese. De olita nu ma intrebati ca va injur. In rest e distructiv, face numai ce vrea, de regula ce nu are voie, se baga peste tot, papa cand are chef si doarme la fel. Inca nu merge singur in picioare dar de ce ar face=o cand e mai simplu in 4 labe.

Va pup in grup organizat si ma duc sa-i gatesc ceva.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput