aveti incredere in bone????
Raspunsuri - Pagina 2
Siminaf spune:
Eu o mai verificam intr-un fel: o sunam de la servici pe mobil (noi nu aveam tel. fix) si, dupa ce vorbeam, ramineam tacuta si cite un sfert de ora, sa ascult ce se intimpla prin casa. Ea nu prea stia sa umble cu telefonul respectiv, asa ca eu ii explicasem ca daca-l lasa pur si simplu pe masa si eu inchid, el se inchide, sa nu-si mai bata ea capul.
Si a mers... am "spionat-o" de mai multe ori, aleator. Si a fost OK!
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
herra spune:
quote:
Originally posted by Siminaf
Eu o mai verificam intr-un fel: o sunam de la servici pe mobil (noi nu aveam tel. fix) si, dupa ce vorbeam, ramineam tacuta si cite un sfert de ora, sa ascult ce se intimpla prin casa. Ea nu prea stia sa umble cu telefonul respectiv, asa ca eu ii explicasem ca daca-l lasa pur si simplu pe masa si eu inchid, el se inchide, sa nu-si mai bata ea capul.
Si a mers... am "spionat-o" de mai multe ori, aleator. Si a fost OK!
si eu fac chestia asta!
uneori ma intreb daca nu s-a prins, asa o veselie se aude si un bebelus razand...
ma mai linisteste si chestia asta - daca s-ar purta urat cu copilu' cat stau singuri, nu cred ca ar rade la ea si s-ar intinde sa-l ia in brate dimineata, cand vine!
un alt sfat: daca alegi o bona, fa-o cu cateva luni inainte de a incepe efectiv munca; eu am stat cu ea acasa 4 luni; am inceput sa plec cate putin, apoi din ce in ce mai mult; incet-incet a invatat sa manance cu ea, am luat-o si cu noi la mare - sa n-o uite, dar si ca sa-mi tihneasca si mie...
bafta!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)