Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Kita o sa-l pozez imediat ce se scoala. Cei doi de jos deja sunt marisori, asta care tocmai a iesit inca nu se va vedea in poza (e doar gingia sparta si un colt mic iesit care se simte mai mult la mana cand il ung cu Calgel). Eu nu stiu sa-ti raspund la faza cu gingiile. Iti spun doar cum a fost la noi, daca vrei. Lui i-au aparut intai cei doi de jos, se vedea cate o liniuta dreapta, alba pe gingia de jos dar mai in interior, spre limba, chiar ma miram ca ii ies asa in spate. Totusi au iesit unde trebuie. Gingia nu a fost zdrentuita, pur si simplu intr-o zi, cand il dadeam cu Calgel m-a taiat si asa m-am prins ca a iesit. La al doilea a fost putin mai rau, in sensul ca era cam marait si cand ma musca de deget am vazut sange pe deget, chiar m-am speriat ca asa tare m-a muscat incat mi-a dat sangele...era insa al lui. Astia de sus sunt cei 4 centrali care se pare ca vin impreuna, se vede gingia umflata rau, si chiar usor vanata pe alocuri, iar in dreptul celor doi din fata se vede si ceva albicios-galbui prin gingie, dar nu mai e liniuta cu ca o umflatura (dintele). Si la asta care a spart azi a iesit un pic de sange si se simte la mana. Nu stiu daca am explicat f. bine, o sa pun si poze in seara asta, numai sa ma lase sa ma bag in gura lui...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Cory, sa povestesti neaparat. Te mai descarci...
Ana Maria, e greu intr-adevar sa pui un copil mic la cura si eu mai cunosc exemple. Si nici nu mi-ar placea sa-l strige "grasule" prin scoala, din pacate copiii sunt destul de necrutatori din punctul asta de vedere si poreclele prind repede. La cat de micut a fost Victor la nastere a recuperat f. repede si bine, e chiar inalt acum, eu zic sa stai linistita. Prematurii sunt f. f. luptatori si in general cresc repede si bine. Important e sa fie hranit sanatos si echilibrat ca fiecare copil are ritmul lui de crestere. Eu stiu o mamica in parc cu un baietel nascut de 4 kg. si care la 5 luni avea 6 kg. iar doctorul (unul f. bun de la Emilia Irza) i-a spus sa nu se nelinisteasca si sa alapteze in continuare fara sa-i dea completare ca e mai important sa pape doar san decat sa se ingrase, si ca recupereaza el la diversificare. Asa a si fost, la un an era absolut in medie, daca nu mai bine. Pana la urma in lunile urmatoare cei mai grasuti ca bebelusi vor lua mai putin iar cei slabuti vor creste in continuare intr-un ritm mai accelerat (cel putin asta e teoria, sa vedem practic) astfel incat spre un an diferentele de greutate tind sa se estompeze si vor ajunge toti cam in jurul aceleiasi greutati.

baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Andrutza, naspha situatie... Multa bafta sotului tau pt gasirea unui nou job!

Tomasa, pai in ritmul in care-i cresc dintisorii, pana-l intarci, te papa bebe Tudor...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Chiar Dana si mie mi se pare cam grabit la acest capitol. La altele nu este prea precoce ca sa zic asa, doar la . Lui Eric la cate luni i-au iesit? Noi am dat din colici direct in dinti, speram si eu intr-o pauza. Sau poate vrea baiatul sa-mi dea de inteles ca ar manca si el o friptura, mai stii? Eu il inteleg ca s-a saturat de zeama chioara.
Cred ca pozele lcu dintii si gingiile le pun abia maine ca sunt franta...el s-a culcat dar nu cred ca il tine mult.

baietelul meu minunat
la mare
papacim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Scuze ca nu am mai citit si scris, lucrez si eu un pic. Lui Seb ii ies inca doi dintisori, cei din mijloc sus, i se vad prin gingie albi, sunt gata sa iasa, cred ca zilele astea. O sa il numim Bugs Bunny, doi dinti jos si doi sus pe mijloc. Si a mancat si iaurtel(unul intreg) de fructe si inghetata azi, daca il vedeati cum tragea de cornet, muream de ras, parca era un copil mare. Dar nu era rece, ca era topita. Are mami un copilas cu apetit, ca mine0. Apropos, Dana, am slabit 3 kg pana acum cu Monty , si de o saptamana si ceva cu abateri destule. Va multumesc ca va ganditi la noi. Pupici!

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si orbii o pot vedea."

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/oana_george14/my_photos
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/georges142004/my_photos
http://community.webshots.com/user/sebastieng10
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Neatza,
Tomasa, lui Eric i-a iesit primul dintisor la 9 luni fara 3 zile.

Oana, ma bucur ca lucrezi, poate se sparge odata ghinionul si la tine, eu asa iti doresc... In cat timp ai slabit 3 kile -intr-o saptamana si ceva???
Te rog si eu ceva: mai da-mi o data linkul acela cu retete Monti, ca nu l-am retinut.

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Buna dimineata, mamici.
Dupa mult me-me si me-ma spuse la plans si nervi, copilul meu spune acum clar Ma-Ma de cateva zeci de ori pe zi. Probabil ca nu constientizeaza el prea bine ce spune sau cum imi umple mie sufletul de bucurie de fiecare data cand il aud, dar, e un inceput. Taica-su, invidious, ii repeta ta-ta, ta-ta, pana la epuizare.
Oana, spor la lucru si la cat mai multe zile lucratoare. Ca sa iasa banu`, nu?
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

'Neata fetelor,

Irina, Ines are fetita. Dar nu e generatia noastra, e mai mica cu cateva luni. Pacat ca nu ati prins vreme buna la mare. Nu poti pleca tu cu bebe o saptamana la o pensiune la munte? Eventual cu mama ta daca e "available"? ca sa ai ajutor...

Ana-Maria, multumesc de raspuns. Si eu iau razatoare de sticla, sa ii pot face mar ras cu biscuite sau cu cereale, morcov ras sau suc. Cu supa nu stiu, cred ca sar peste supa cateva zile.

Kita, fii-mea mai mult de 130 ml lapte nu mananca la o masa... deci totalul cred ca iese mai mic decat la tine... Dar ca greutate era ok pt vartsa ei, avea 7.4 la 6 luni.

Andrutza, multa bafta. Nici nu mai vorbi cu nasa Simonei, nu merita... pacat ca n-ai nimerit o nasa de suflet pt. copil... Draga mea, eu mi-am pus toate neamurile in cap si la nunta si la botez, dar nasii sunt prieteni cu noi, colegi de fac.

http://community.webshots.com/user/megg2005

Megg si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Dana asa-i ca-i minunat sentimentul.....?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Buna, mai apar si io pe aici.
Amaya, Kita si Ubi v-am trimis carticica, sa imi spuneti daca ati primit-o.
Andrutza, curaj scumpa ca o sa rasare soarele si pe strada voastra. Aveti o minune de copil.
Tomasa, felicitari pt dintisori!!! Noi inca suntem stirbi.
Mai fetelor mai spunetimi o data unde gasesc regimul ala monti, pleasee!!!
pupici

Mergi la inceput