despre containerul verde
sa nu va fie cu suparare ca indraznesc sa aduc si eu o mica sugestie. iubesc mult si chiar daca nu postez atat de mult, incerc sa citesc aproape tot si sa bag la cap.
nelamurirea mea este legata de containerul verde. la infiintarea lui mi-am zis "uite ce idee buna a avut administratorul site-ului! de acum vom avea un site curat si plin de informatii utile". am vazut ca, la inceput, multe dintre mesajele sterse (din greseala sau nu, ) contineau informatii inca utile, si mi-am zis ca pana ce moderatorii se vor obisnui cu ce mesaje merita si ce mesaje nu merita sa fie sterse va trece putina vreme, asa ca trebuie sa am rabdare. numai ca, zilele astea, am avut mai mult timp liber si am inceput sa citesc de la ultimele mesaje (“discutii generale”) inapoi. nemultumirea mea a fost ca am gasit foarte multe mesaje care ar sta mai bine in container (sau in alte forumuri) decat la "discutii generale", de exemplu. nu vreau sa incep acum sa dau numele mesajelor pe care eu le-am considerat nefolositoare si, deci, demne de a ne desparti cu respect de ele, dar sunt chiar multe si fara informatii utile. eu am crezut ca (,) containerul verde a fost creat special pt. a anunta forumistii ca unui anumit mesaj, in curand, ii vom spune "la revedere" definitiv si ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea, iar daca vrem sa il salvam pe calculatorul personal ne priveste. stiu ca sunt multe mesaje care nu au nici in clin nici in maneca cu forumul si asta nu insemna ca trebuie sterse imediat ce au fost postate (o sansa trebuie acordata ), dar sa lasi mesaje, vechi de 2-3 luni, care contin bancuri, chiar nu inteleg.
ce vreau eu pana la urma?! . o lamurire referitoare la modul in care sunt alese mesajele pt a fi sterse. na, ca am spus-o pana la urma .
o pt voi toti
Raspunsuri
Reliana spune:
Milana, mergi pe link-ul asta, si poate te lamuresti!
Va pupacim, o zi buna!
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
Reliana spune:
Scuuuuuzzzzzeeeee, am uitat link-ul:((((((((
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=4929
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci când vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16
admin spune:
Milana,
personal iti dau dreptate in totalitate. Tocmai de aceea am anuntat ca in curand vom lansa o actiune de "curatire" a forumului, care va atinge problemele ridicate de tine.
Pe de alta parte as putea spune ca moderatorii ar putea face treaba mai buna. Multi dintre ei chiar fac altii mai putin. Totusi, atata timp cat ei fac aceasta munca benevol... nu am mari pretentii. Si sa nu uitam ca unii au mai putin timp liber decat altii.
Inchei prin a-ti multumi pentru mesaj si prin a te ruga sa ne mai tragi din cand in cand de manecuta, mai ales daca observi astfel de situatii. In conditiile in care administrarea site-ului se combina cu multe alte activitati, avem nevoie de ochi ageri!
Florin
Otilia spune:
Mie imi e si frica sa mai trimit ceva la container ca sa nu-mi sara lumea in cap!...
Ca de ce si cum, ca tocmai mesajul ALA ar fi trebuit sa intre in eternitate etc...
@+...
Otilia & La Adelita (7 luni + 1/2)
milana spune:
va multumesc frumos pt. raspunsuri si intelegere .
intr-adevar, moderatorii fac o activitate benevola, dar mai ales o fac in timpul lor liber pe care l-ar putea folosi in alte scopuri, ceea ce este de doua ori de apreciat .
pe mine nu m-a deranjat atat de mult faptul ca pe site inca mai sunt mesaje inutile, nu imi este greu sa nu dau click pe ele, dar am senzatia ca adunandu-se mai multe ingreuneaza traficul. mie imi merge foarte bine netul, dar in timp ce alte pagini se incarca ca vantul, pt. , uneori, astept cateva minute bune . asta era mai mult motivul supararii mele: atatea mailuri care ar trebui sterse stau bine-merci si ingreuneaza forumul.
in legatura cu stelutele. am vazut ca subiectul este deseori dezbatut . intr-un fel ii dau dreptate lui "ddinicescu". cateodata ai senzatia ca unii posteaza mesaje doar de dragul de a mai castiga o steluta . dar, eu zic, ca trebuie sa existe un mod de a face cunoscut cine este mai "batran" pe forum si il cunoaste mai bine si cine nu. as aduce o mica propunere, daca imi permiteti: in loc de stelute, sa fie scrisa data la care s-a inregistrat fiecare ca membru + media mesajelor/zi (cum gasesti scris la profilul personal al fiecaruia). si uite asa scapam si de mania stelutelor (care mie imi plac ) si stim si cateva date despre celalalt. sper ca nu m-am intins mai mult decat ma tine plapuma , e doar o idee....
inca o pt. voi toti
pt. otilia - nu iti mai face atatea probleme. ar trebui sa ne obisnuim ca atunci cand gasim ceva care ne intereseaza in mod special sa salvam pe calculator sau in agenda personala. s-ar putea ca intr-o zi, cand vom dori sa gasim informatia pe sau pe orice alta pagina, sa nu functioneze netul. la asta nu s-a gandit nimeni?!