Copilasi de mai 2003 (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

SAluatre fetele!!!

Imi pare rau Cristiana ca nu am reusit sa fecm plaja impreuna ...((( DAr ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem si sa mai schimbam doua trei vorbe!!! Oricind sinteti bine veniti la noi si sper ca alta data sa avem mai mult timp de stat impreuna!

Alycia si Korinna poate mai trageti o fuga pe la mare ! Imi pare rau ca nu am mai dat de voi!

Eu am fost foarte ocupatata mai toata vara asta mai ales ca pe la jumatatea lui septembrie ne-am facut rezervari sa plecam in Canada si am vrut sa las toate prin Romania la locul lor! Nu spun ca am si inchiriat un partament in Canada intre timp!
Acum cind eram pe ultima suta de metrii si mai aveam de vindut si masinuta sotul a luat o decizie finala ...NU MAI PLECAM IN CANADA!!! Pentru mine a fost un soc mai ales ca el a fost motorul principal cu emigrarea , cu toate drumurile Canada- Romania . Acuma il mai las sa mediteze la hotarirea pe care a luat-o si vedem apoi ce mai avem de facut!

In rest nu ne laudam cu prea multe! Francy a scapat de pempersi ziua . Noaptea mi-e teama deocamdata sa-i scot!
Ne ies in sfirsit si noua caninii!!! DE cind ii astept!!! Toti patru !

Hai mai Ange incepe frigul deaja????

Alina daca ajungi pe la mare te rog sa-mi scrii!

VA pup!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Buna mamici!
Si la noi a venit toamna. Ploua si e urat si racoare, nu chiar 10 grade dar 20 e putin pentru aici si pentru luna asta.
Hotararea de a merge la Albena se clatina bine. Nu numai din cauza vremii ci mai mult din cauza sotului care isi extinde afacerile si nu prea mai poate pleca in vacanta. Cat de curand va trebui sa ma duc cu el sa-l ajut.
As vrea totusi sa mai ajungem la mare anul asta, macar eu cu fetele. Sa vedem daca reusim, parca nu ma impac cu ideea ca nu o sa mai vad marea inca multe luni de acum incolo... macar un we acolo .
Ange, nu stiu cat costa in Caraibe, dar Albena nu e deloc ieftina, cel putin nu mai ieftina decat Turcia sau Grecia. Totusi e mai aproape si mai sigura, si e o statiune pentru copii, cu multe locuri de joaca si totul amenajat si pentru ei (toate piscinele au si zona de copii). Nu stiu axact cat costa, am vazut preturi cam de 40.. 40 si ceva/persoana/noapte.. cred ca cu demipensiune, adica mic dejun si cina sau pranz (la alegere). Iese cam la 6-7-8 sute de euro pe sejurul de 8 nopti. Se pare ca pentru copiii mici nu se plateste dar eu pentru Alexa tot trebuie sa mai iau 1/2 loc.
Oricum, ramane pentru la anul Albena.
Nici eu nu intrevad vreo sansa sa scapam de pampers noaptea. Nu stiu cum sa fac din moment ce ea bea la culcare minim 250 ml lapte. Aseara a urlat o juma de ora dupa un supliment dar nu i l-am dat.
Dimineata bea cu cana cu gaurele lapte cu Nesquik sau alta cacao instant. Ziua bea apa si cu sticla si mai putin cu paharul, trebuie sa mai lucram la asta.
Acum asculta "Cutiuta muzicala" si danseaza si canta, canta mai ales "Mac, mac.. sau ham ham... sau Oac oac, Chitz chitz..).
De vorbit vorbeste din ce in ce mai mult, aproape orice, asa cum poate ea dar eu inteleg in mare masura. Cand nu inteleg e suparare mare ca o pun sa repete si apoi daca ii spun ca nu inteleg ce spune incepe sa tipe si sa repete la infinit pana plange. Nu concepe sa nu o inteleg dar nici nu se straduieste sa pronunte mai bine. Dar cand pana la urma inteleg e foarte fericita de realizare.
Mai pun si eu poze proaspete: Cautati si voipe langa "Ica tunsulica" ca nu stiu sa pun alt album la semnatura. Pupici!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Ica tunsulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

abia mi-a venit de la munte si mi-a plecat gagalicea la tara cu buni.iar is cu plansu in varfu nasului...dar satucul e unul de deal, pitoresc cu aer pur si departe de orase.

Lumy, saru mana de poze, sunt tare dragutze!le mai procesesz si o sa le pun pe site impreuna cu altele de la mare.

dana, imi pare rau ca nu mai mergeti in Bulgaria am auzit ca e f fain si servicii de calitate.insa contrar asteptarilor am fost f multumita de servicii si pe litoralul nostru anul acesta.adevarul e ca si preturile sunt f piperate...

Alina concediu placut si distractie faina!

pupicei

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMario spune:

Daiopri unde-s pozele , parca ziceai ca pui ceva poze.

Lumy doar 2 poze de la mare cu Carrie ?

Danad am vazut pozele tale supeeerrrrrrrr imi plac foarte mult.
Ce de minastiri la noi ce frumos e. Aici e un pic altfel nu-s minastiri sint multe predici la televizor cu religie si duminica cind te duci la biserica este cineva care are grija de copil sa poti sta linistit la slujba.

Noi azi am fost la o expozitie CNE am vrut sa-i arat si copilului meu oi,porci,vaci sa nu creada ca-s extraterestri:)
M-am distrat de minune Josh vorbea cu toti porci si vitelusi si nu intelegea de ce nu-i raspund.Cel putin un vitelus mai mai ca l-ar fi luat acasa ii dadea sa manince il mingiia.

Si azi a fost prima zi in care nu avrut sa se dea in nimic decit in niste masinute pe care le conducea el (am pus niste poze la CNE)
De acuma a descoprit ce placut e sa conduci.

Vroiam sa va intre ai vostri merg de mina prin oras ca Josh nici nu ma baga in seama el merge inainte si eu in spatele lui :) dar se tot uita sa vada sint dar nu-i place sa mearga cu mine.

Va pupici
Dana si Joshua
http://community.webshots.com/user/dana_josh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy spune:

Scuze pt doar cele doua poze Dana Mario ...((( Am facut un nou album ca cel dinainte s-a umplut si am uitat sa dau noua adresa!

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov100

http://community.webshots.com/user/luminitafeodorov

Lumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

fie-mea e tot la tara, ii place la nebunie, terorizeaza puisorii, stresseaza cainele si matele, e non stop afara!mi-e dor de nu mai pot de ea!

asa ca azi doar cu sotu!(ca e ziua mea)

va doresc o saptamana frumoasa!

cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si doua luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Lumy..maine dimineata plec la mare..in eforie nord.Sper sa putem sa ne vedem.Stau pana duminica.Am nr tau de tel.Am sa incerc sa te sun eu.
in rest ce sa va mai zic.Sunt tare necajita cu stefan.Respira numai pe gurita.Deloc deloc pe nas.Nu stiu ce sa mai fac.Am sa merg la un oftalmolog.

Cam astea noutati.
Va pup !!!Si o sa revin de lunea care vine!...CU POZE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

La multi ani! Cristina, multa sanatate si bucurii deasemenea.

Ionela, Maria & Elena 26 mai 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

La multi si frumosi ani, Carrie! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Carrie La Multi Ani si tot ce iti doresti.
Tare mari au mai crescut copii nostri. Si imi sunt dragi cu totii de parca sunt ai mei:)
Dana Mario, am apucat sa pun cateva poze.
Va invit sa ne vedeti:
http://community.webshots.com/user/daiopri

Numai bine tuturor

P.S.: Parpa, unde esti mama?

Mergi la inceput