Sus... in Scandinavia (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

cit boaba de fasole.....

http://community.webshots.com/photo/399396265/399396265bkXUnk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

narancea, q.e.d!!!
( Mai da-te , bre, cu niste crema pe miini, ca esti deshidratat, nu alta )

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

nuuuuuuuuuuu inainte sa prind broastele am cules nuferi si am stat cu labele in apa hahahahaha

deshidratatzi sa le zici la vecinii tai nu mie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

noa buna sara si de la mine!

lilanda, demential video. am ras cu ion de ne-am prapadit. numa' asa va puteti transforma in canguri de apa.

pentru cine m-a intrebat: ma duc tot in industria auto, la biroul export. e palpitant mai ales ca se lucreaza mai mult de 90% pe export, dar nu e chiar ceea ce mi-am dorit... asta e, ca mai bine de-atat si ca satisfactii profesionale si ca satisfactii materiale nu gasesc pe-aici. e una din firmele cele mai ravnite in oras.

arborico
, bine c-am venit de la mare...

mai vin, ma duc sa mai vad odata video-ul de la lilanda.

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

si daca cazi cu aia in mijlocul lacului, te mai sui pe ea pina in kil hahahahaha............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

chiar asa, daca cazi de pe ea ramai cu buza umflata si cu chestiunea aia pe fundu' lacului.

io nu ma mai pot opri din ras...si faza cu deshidratarea...cred ca sunt in mijlocul unei crize de ras...am plecat...

Andreea & Tudor (9 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

muahahaha, ce piticanie de broasca gasii varu' narancea pe la el p'acolo! ce-i aia vere, broasca sau bataie de joc? pai la frantzuzii mancatori de broaste nu le-ar ajunge nici pe o maselutza, le-ar manca ca pe seminte la cinema!
Lilanda, sa-mi zici cand iti cumperi chestie d'aia ca venim si noi s-o incercam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bon jour pipal, am venit sa va anuntz ca mai exist (barely - adica de abia )

am vorbit cu Albitza si a zis ca la ei se inchiriaza

in rest nu am nimic de comunicat, v-am citit din doi in doi asa ca nu comentez ca nu sunt sigura daca am inteles bine. se pare ca broastele mici se angajeaza la masin-export, lilanda se face cangur, altii revin, unii sunt dezhidratati la mana, altii in parc, cam asta am inteles eu. Ah, si pe plaja e mal si alge. Important de stiut

va pup, (imi) revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

soro, in ce lume traim!

fasole in forma de broasca si danezi in forma de canguri acvatici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

...si teroristi parfumati!

arborico, sa cauti mai cartea aia, serios, o sa-ti placa si o sa mori de ras (nu stiu exact daca'i zice "Confederatia Imbecililor" sau "Confederatia Idiotilor" in romaneste. Eu am citit-o de 2 ori, mai intai in romaneste si dupa aia si in ingleza, asa mult mi-a placut)

Hai No-Rock!

Mergi la inceput