Sus... in Scandinavia (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by lena
...la noi e ploaie cu spume, d-aia meseriasa de toarna en-gros vreo ora, de nu vezi nimik in jur.

Ahhh...pai si la asta semanam A plouat pina acu in vreo 5 reprize, cu bulbuci. O repriza a prins-o si Ilie mai acu vreo 10 minute, drept pentru care arata baietu' meu ca vaca lu' narancea :-)) Ii hidratat tot, asa ceva
Albito si io tot cu cetitul sint (auzi, da vecinii tai de tren ce-or mai zice cind o sa scoti la studiu, ghidul kama-sutra ilustrat???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlbaIulia spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Albito si io tot cu cetitul sint (auzi, da vecinii tai de tren ce-or mai zice cind o sa scoti la studiu, ghidul kama-sutra ilustrat???

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

He, he pe ala am incercat io demult sa-l printui , da' nu merge din cauza de incompatibilitate de caractere ...asa ceva!

http://community.webshots.com/user/albaiulia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

quote:
Originally posted by AlbaIulia

He, he pe ala am incercat io demult sa-l printui , da' nu merge din cauza de incompatibilitate de caractere ...

(btw, ca trasei cu ochiul la el zilele trecute; am ramas fascinata de-o pozitie in trei timpi si trei miscari . Inginerie extrema, nu alta...daca nu esti rapid si precis, pa, ai pierdut unghiu... Gata, ma duc sa-ncerc www.epicurious.com/recipes/recipe_views/views/232154" target="_blank">o reteta noua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Inginerie extrema ai zis, Lil'?. Ia sa ma documentez
Sa traiasca Iliutza!

I s-a spus "Sindrom Premenstrual" pentru ca "Boala Vacii Nebune" era deja folosit
Scandinavii stiu de ce
Jazz -poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

ce kama-supra ? dolofanelor, kama-supra va trebuie voua ? suntetzi si frumusele foc, nene, astea minuni si figuri...........
tu aia din judetzu alba, astie barbatitu cu ce umblii ? aaaaaaaa kama - supra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

in curand ne hidratam si noi, deja se strang norii

lil', ce-i aia cilantro? (mi-e cam lene sa caut)

dalba, faza cu cititul din dosar

lena, tu ce ai citit? tot ghidul?

narancea, pai ce rasa e aia? auzi, vaci pletoase! or fi fost incrucisate cu bizoni, sa nu li se piarda genele (bizonilor, zic)

citii mai inainte la jenerale despre intalneala de 10 ani de la teminarea liceului
si ma lovi melacolia ... asa ceva...

Mergi la inceput

offfffffff toata lumea face ceva, kama-sutra sau mai stiu eu ce, numa eu nu fac nimic........

vreau si eu kama-sutra .....

Mergi la inceput

I believe I will cry
I believe I will die
Shits happy every night and day
Turn my legs and go away
I believe I will cry
I see me crying under the open sky
I believe I will cry
I believe I will cry
Ohhhhhh I believe I will cry..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

unchiuletzule, nu face nimeni kama-sutra, lumea se pune la curent cu teoria, mai. poate lil', dupa ce iese din bucatarie, sa stie mai multe despre practica

tu, mai fa niste poze in natura, ca is grozave!

Mergi la inceput

eu tot fac poze........... da vreau si eu kama-sutra !!!!!!

vreau ! vreau ! vreau ! vreauuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!!!!!!

Mergi la inceput