Copilasi de iunie-iulie 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

fetelor..mai am o saptamana...abia astept sa treaca! sa scap...cu bine!
stef e de o saptamana fara pampers si nu a mai avut accidente. are pampers doar noaptea. sper sa scapam si de el curand.
pupici tuturor si o saptamana buna!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

salutare!
Iar am ramas o saptamana singurei, ca Ovidiu e la Constanta; Noi o s afim la Eforie Nord in perioada 6-15 august asa ca daca mai e cineva pe acolo in pers resp chiar sa-mi spuneti, nu neaparat in Efoerie. Oricum imi fac ganduri pentru concediul asta si pentru cum va manca la mare avand experineta nasola de anul trecut. Am mari emortii la modul cel mai serios!
Dana nu am gasit inca cartea dar ... nu pot sa nu spun ca parca in ultima vreme s-au intensificat toate nenorocirile lumii; ma ia cu fiori! Parca lucrurile se petrec cu o viteza uimitoare, parca suntem in cadere libera

Magda nu mai stiu de tine! ce mai faci? cred ca iti prieste totusi fara pui ca nu prea mai dai pe forum!
Azi am fost in parca la tobogane si deplasarea pana la parc a fost foarte interesanta daca spun ca am mers cu roaba de plastic, evident, in care ne caram lopatelele si coarda de siguranta pentru leaganul roata; bine ca tori copilasii erau interesati de roaba satfel incat deplasare a durat ceva, nu gluma! Balti si altele erau destul de interesante noroc ca trecea doar roata prin ele.
fetelor am o interbare: stiti ceva jocuri care sa lucreze cu nuantele de culori?! vreau sa-l invat culorile mai bine ca asa ... pe imagini dispersate parca e mai greu.
Acum Flaviu merge foarte bine pe tractoras , stiind sa ocoleasca gropile sau sa tina masinuta coernt la stg si dreapta, cred ca il dau la pilotaj ca pe mine m-a convins ca se pricepe!

sa va zic o patanie nostima dar care ar fi putut fi cumplita:
samabata , Ovidiu baga masina cu spatele iar Flaviu o impingea chipurile din fata ; era el foarte incantata si canta de bucurie cand deodata aud niste tipete dar care nu staim de unde vin! eu tocmai inchideam portile curtii cand vad ca totusi ca plansul nu inceteaza si alerg speriata ca poate a cazut copilul sub masina... cand colo, el cazuse bine dar intr-o gura de canal (cam 1,20m) (ca taica'miu daduse capacul de o parte si a uita sa-l puna la loc). L-am tras de mana repede afara sa-l linistesc si am inceput sa fac glume pe marginea canalului ca sa ii mai alung teama si tremurul, ca saracutu nu stia ce s-a petrecut.... oricum a cazut in picioare si foarte tare nu s-a speriat, el incerca sa se catare sa iasa si atunci s-a apucat de tipat cand a vazut ca nu poate; oricum aveam niste nervi pe taica'miu de... Partea nostima a fost ca a incercat sa povesteasca ce s-a petrecut; s-a cunoscut ca nu am intrat si eu in panica la plansul lui. ca altfel nu cred ca-l mai linisteam din spaima si plans.

De pampers nu am scapat insa in w/end l-am lasat liber si de fiecare data cand voia sa-si dea drumul venea si cerea olita; cel mai greu este la KK! aici nu reusesc sa-l fac sa stea pe oala. Aveti idee cam cat de des tb sa faca pipi astia mici? bine e si in functie de ce bea dar mie una mi se pare ca parca face pipi prea des!
Va doresc un inceput de saptamana splendid!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Jasmina si Briana Gabriela!!!

Fetelor, poate reusesc si eu sa va spun doua vorbe, ca in ultimul timp, nu am intrat decat pt. urari de la multi ani . Dar nu azi, ca sunt rupta de oboseala si plec sa fac nani devreme .

Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Fetelor,

reclama la "Aqua magic" din mamaia. Supeeeeeeeeeeeeeeer!!
I-a placut lui Tudor asa de tare ca numai despre asta vorbeste. Piscinute cu apa putin adanca, o groaza de atractii cu apa (tobogane, fel de fel de manivele si pusti cu apa, o galeata imensa care se umple la fiecare 5 minute si varsa apa pe un acoperis - asta a fost atractia majora pentru Tudor, un rau curgator pe care te dai cu colacul, o discoteca cu jeturi de toate inaltimile - alta atactie mare pentru Tudor s.a.m.d). Am reusit sa-l adorm pe un sezlong, la umbra unui copac si am petrecut toata sambata acolo.
Intrare 300.000 lei/adult, intrare libera/copii pana in 3 ani si 150.000 lei/copii pana in 1,5m inaltime. Puteti sa mai luati cate ceva de baut si mancat cu voi, dar aveti grija unde le puneti ca mai controleaza bagajele mai mari.

Ce s-a bucurat Tudor cand ne-a vazut... abia astept sa il aduc acasa. Doamne, ce bine e sa ai curte. Alta viata...

Marta, ma bucur ca esti bine. "La portita" te poti duce si in septembrie. Mi-a zis Petru ca e super locul.

Pojo, Doamne prin ce ai trecut. Bine ca n-a patit nimic Flaviu, ca era destul de adanc canalul.

Si nu in ultimul rand "La multi ani" pentru Emma. Multa fericire alaturi de parintii tai dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

la multi ani Emma! sa fi sanatoasa si vesela! pupici din partea noastra! petrecere frumoasa!
stefan face pipi cam la om ora. daca nu zice el, il intreb eu...si imi spune daca vrea sa faca sau nu! deocamdata vad ca e bine!noi avem probleme cu somnul!dar, deh...nu poti fi cu toate, nu?
pupici tuturor.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet spune:

Mamicile cu 2 copilasi-la cate saptamani de sarcina ati nascut al doilea copilas.Se spune ca al doilea copil vine mai repede.E adevarat?

Ama(DPN 10.08.05) si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrueduard spune:

La multi ani Emma! Iti doresc sa fi sanatoasa, cuminte si fericita!
Nu stiu ce sa ma mai fac cu Alex ! Are amandoi genunchii zdreliti si a cazut iarasi azi si si-a rupt coaja de la o bubita mai veche. Cred ca ii cumpar genunchiere ca nu se mai poate asa. Mi se rupe sufeltul cand il vad asa si stiu ca dor bubitele astea.
Eu mai am de petrecut o singura saptamana cu puiul meu si incep serviciul.
Nici nu ma simt prea bine ca ma doare rau o ureche si azi la 15 am programare la doctor. M-a apucat de vineri seara si sambata am si avut o nunta , dar nu am avut chef de nimic acolo.
Va pup si mai vb!

Magda si Alex(1 anisor si 11 luni)

http://community.webshots.com/user/edyalex
http://photos.yahoo.com/magdacorlea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

La Multi Ani ! Ema sa cresti mare si frumoasa si sa ramai tot la fel de vesela si de simpatica,

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Emma!!!!!! Multa fericire tie si familiei tale!

Magda, sanatate tie si mai putine cazaturi lui Alex. Din aceleasi motive, Maria a avut o perioada in care in fiecare dimineata plangea ca ea vrea pantaloni lungi!!!

Pufulet, copiii mei s-au nascut in aceeasi zi (miercuri), exact cand implineam 39 de saptamani, la ora 11!!!! Chiar glumeam ca daca ma gandesc si la al treilea, stiu exact cand s am aprezint la spital . Pupici si curaj!

Gaby, si noi la fel : nici un accident de mai mult de o sapt., dar probleme maaari cu somnul!!! Va ziceam aseara (pe la 12 ) c ama duc s ama odihnesc. Ce m-am mai odihnit . Maria s-a trezit la ora 2!!! si a adormit abia acum, la 13. M-a terminat. A plans, a ras, a cantat, a facut gimnastica!!! (la ea in patut, la noi in pat), l-a trezit pe Stefan!, mi-a facut creierii varza! Partea buna e c aazi doarme la pranz, dar era normal, posibil ca ea sa creada ca e somnul de noapte. De la 1 an jumate, Maria nu mai doarme la pranz decat in mod exceptional, iar noaptea doarme aprox. 10 ore. Nu e mult prea putin pentru un copil de varsta ei???

Pupici lui Flaviu nazdravanul si lui Tudor plimbaretul!!!!

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madishor spune:

Salutare dragi mamici!

Ca de obicei in viteza, asa ca o sa raspund pe scurt:
1. Roseolla infantum, zisa si 'febra de 3 zile' sau 'exantem subit'. Incepe cu febra mare si foarte rezistenta (~40 C). Febra tine 3 zile, dupa care scade brusc (poate sa scada si mai repede) si pe urma se umple de pete rosii-rozalii care dispar in maxim 2 zile. De obicei e prost diagnosticata pentru ca in afar de febra nu ami are alt simptom. Apare pana la varsta de 3 ani.

2. Copilasii batausi - eu ma incapatanez sa nu intervin in certurile copiilor decat atunci cand "e groasa". Am convingerea ca in felul asta invata sa interactioneze mai repede. Partea proasta a teoriei e ca presupune ca ma voi prinde din timp cand trec partile beligerante la atac, ceea ce nu se intampla intotdeauna. A doua parte proasta e ca intotdeauna se va gasi o bunica suparacioasa care se va rasti la mine ca imi las copilul sa traga de jucaria nepotului ei, dar daca ma gandesc bine, oricum se gasesc "bunicute" d'astea frustrate sa zica ceva despre orice.

3. La cate saptamani am nascut. Primul copil la 41 de saptamani, iar al doilea la 42 saptamani - nastere indusa - bebe puturos. Oricum la primul semn fugi la spital, pentru ca, in general, al doilea copil vine cu acceleratul.

4. Aqua magic - suna minunat dar doctorita nepotului meu din Constanta spune ca a avut o gramada de ciuperci luate din Aqua Magic => mergeti cand se schimba apa.

5. Mihaela - in perioada respectiva ar trebui sa fim si noi la mare - daca il suportam pe taica-miu mai mult de o saptamana suntem in Constanta, daca nu fugim in 2 mai. Telefonul meu este 0724 312 001.

6. Invatarea culorilor - noi le invatam cu cuburile - construim impreuna si eu ii tot vorbesc despre cubul albastru/rosu/etc si i le cer pe culori. Mai sunt si carti de invatat culorile, am luat una in franceza de la libraria "Noi", dar a fost facuta praf inainte sa isi atinga scopul.

pe curand, madishor

Mergi la inceput