Copilasi de iunie-iulie 2003 (58)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Dragele mele,

Am sunat la Traffic. Nu e simplu.

Daca sunt mai mult de 10 persoane, trebuie sa ma duc sa dau un avans de 1 milion, pe care il recuperam din ce consumam. Oricum, consumatia minima e de 350.000 lei/persoana.

Daca sunt sub 10 persoane, rezervarea se face telefonic.

Ma gandeam sa sun sa fac rezervare de 10 persoane si om mai vedea acolo. Problema e cu suma de 350.000 lei, sa nu fie prea mult pentru unele dintre voi. Ce ziceti?

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Am facut rezervare pentru 10 persoane (pe "doamna Cristina").

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

OK, speram sa fie mancarea buna ca sa avem pe ce sa cheltuim banii .

Eu ma duc astazi cu Stefi la un control. Nu are nimic deosebit, dar vreau sa fiu eu linistita cu privire la suspiciunea de rahitism, asa ca am decis (la insistentele soacrei, ar trebui sa recunosc ) sa mai cerem parerea unui medic. Am auzit intre timp ca si faptul ca merge cu picioarele spre interior ar putea avea legatura cu asta... nu stiu ce sa mai cred. Si vreau sa il intreb si de buric, la noi inca sta un pic in afara, ca pe vremea cand avea hernie. Buricutele copiilor vostri stau complet inauntru, ca la adulti?

Aseara a facut pipi la olita de doua ori in interval de o ora. Am impresia ca inca nu este in stare sa se "tina", asa ca ma intreb daca nu e prea devreme sa trecem la olita. Ma gandesc ca ar trebui pauze de macar 3 ore intre iesirile la baie, nu?...

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Kehleyr,

La ce medic te duci cu Stefania?
L-am intrebat si eu pe prof. Jianu (ortoped) cum sa fac sa vad daca e rahitic Tudor si raspunsul a fost:
"Analiza de sange. Oricum daca e rahitic are niste semne clare (coaste evazate, ti se zbate obrazul -a zis altfel dar nu imi vine acum in minte, etc.) Nu e bine sa dai copilului calciu aiurea, cum recomanda multi doctori, intrucat suprasoliciti rinichii... ). "

Tine-ne la curent.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

hai ca mi-am facut si eu timp sa dau niste telefoane si mai completez lista:
1. Crisa
2. Andra
3. Elena
4. Cgaby
5. Gio
6. Bibi
7. Magda
8. Kehleyr
9. Bobi
10. Carmenutza
11. Aditzu + Crisfilip
12. Adi ( a vorbit Crisa, poate vine)
13. Nicol (a vorbit Crisa, poate vine)

si cu semnul intrebarii:
15. Marta (?)
16. Amik (?)
17. Magdone (?)
18. Ioana Sora (?)

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_ltd spune:

fetelor, sunteti niste dulci ca ati pus intalnirea pe maine. Io va multumesc, pt ca joi nu as fi putut.
Va urez toate cele bune sarbatoritilor si vb maine.
Noroc cu Crisa ca m-a sunat, pupici multi, ca m-as fi ofticat sa ratez intalneala. Va pup si sper sa ma eliberez curand si sa va scriu. am si ceva poze de pus, ma rog...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crisotexa

Kehleyr,

La ce medic te duci cu Stefania?
L-am intrebat si eu pe prof. Jianu (ortoped) cum sa fac sa vad daca e rahitic Tudor si raspunsul a fost:
"Analiza de sange. Oricum daca e rahitic are niste semne clare (coaste evazate, ti se zbate obrazul -a zis altfel dar nu imi vine acum in minte, etc.) Nu e bine sa dai copilului calciu aiurea, cum recomanda multi doctori, intrucat suprasoliciti rinichii... ). "

Tine-ne la curent.

Pupa Crisa

Ma duc la dr. Mateescu. Este un pediatru in varsta si legendar , de pe vremea parintilor nostri. Am mai fost la el o singura data cand avea Stefi o luna, si mi-a placut foarte mult, meticulos si cu mult bun simt.

Am fost si noi la Jianu si el a zis ca sa nu ma stresez cu mersul pana la 3 ani. Noi nu i-am dat calciu aiurea, stiu ca poti ajunge la alte aiureli. Iar cu "coastele evazate" e discutabil, ca asa au zis cei de la Salvare, dar pediatra mi-a spus ca este vorba numai de o pozitie defectuoasa a ei. In fine, o sa va spun ce am facut, la ora 1 ma duc.

Elena, acum ti-am vazut postul, ce bine ca mai dai un semn, ne era dor de tine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor. Mai intai, la multi ani sarbatoritilor de saptamana asta!
Catalina e tot plecata, se intoarce la sfaristul saptamanii. Abia astept. Nici Cata nu face inca la olita... Sper sa reusim macar pana in primavara. Acum cateva luni, eram disprata ca nu face la olita, dar mi-a trecut.
Maine vin si eu la intalnire. De fapt, vad ca nu e sigur daca miercuri sau joi. Eu prefer miercuri, acum cum vor cele mai multe.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

La multi ani Taisia si Razvan. Sa fiti cuminti, sanatosi si frumosi.

Magda: Iti doresc sanatate, sper sa nu fie nimic grav.

Kehleyr: Inca nu ne-am luat, cautam intens o casa , dar e cam greu sa gasesti ceva ce sa ni se potriveasca. Oricum o sa rezolvam si problema asta.

Mihaela: Eu una nu mai citesc nimic din lipsa de timp. Citesc doar forumul cind apuc, in rest …dupa cum banuiesti. In privinta jocurilor. Eu nu mai incap de cite jucarii sint aici, dar as prefera sa stea mai mult afara la aer dict in casa, mai ales acum vara. Lui Cristi ii plac jocurile in care sa construiasca ceva si ii mai place sa povestim si sa ne uitam in carti si reviste.

Maria m m: Felicitari pentru examenul luat. Eu sincer va admir pe voi care mai si studiati in timp ce ingrijiti copiii.

Amik: Nu mai chinui fata si mai ales nu te chinui pe tine. Daca nu vrea sa stea pe olita inseamna ca nu e pregatita, ori o fi o faza trecatoare. Pune-i scutec si las-o asa pina cind o sa vrea ea sa faca la olita. Mai incearca peste o saptamina, daca iar nu vrea mai da-i timp.

Acum dupa ce s-a intros de la mare nici Cristi nu mai sta pe olita asa de des ca inainte. Poate ca si din cauza de bunca...fuge de ea si se lipeste de mine. Sper sa se obisnuiasca sa stea si cu ea ca ma sufoca si ma ia cu nervi.

[b] Cornelia: [/]b Sa-ti traiasca micutul crestin si sa-ti aduca numai bucurii.

In legatura cu intilnirea : o sa trecem si noi pe acolo, dar nu cred ca ne asezam la masa din cauza copiilor, o sa vedeti voi. Din experienta mea de la botez va zic sa nu comandati paste ca nu-s prea bune ( taietei nefierti complet si sos minim - poate asa se fac dar mie nu mi-au placut). In schimb am mincat piept de pui cu cartofi nature si aveau si un sos alb cu ciuperci…erau tare buni dar nu am reusit sa maninc tot din farfurie din cauza copiilor…si acum ma gindesc la portia aia.
Apoi mie imi plac si papanasii de acolo.
Am mai mincat ciorba de vacuta. A fost buna, acuma depinde si de gusturi. Daca vreti sa luati de burta sa va asigurati ca e proaspata ca sa nu patiti ceva.
In privinta bauturilor nu va recomand nimc ca nu ma pricep, mie nu-mi place nici berea , vinul numai daca e slab si dulce ( eu ca si copiii).

http://www.geocities.com/bebe_iunie_iulie_2003

si mail pentru poze
bebe_iunie_iulie_2003@yahoo.com

Nulla dies sine linea!

Mergi la inceput

Am fost la control si, asa cum banuiam, nu e nici o problema. Nu are rahitism si problema de la picioare se va regla in timp. Mi-a explicat ca majoritatea copiilor au asa ceva (parca talus varus se numeste), doar ca la 80% se manifesta cu varfurile inspre exterior, nu inspre interior.

Ca sa verifice evolutia normala, mi-a pus niste intrebari, care mi s-au parut interesante asa ca vi le zic si voua:
- daca urca si coboara scarile, singura sau tinuta de mana
- daca da cu piciorul in minge (asta nu face)
- daca se imbraca si se dezbraca singura, macar partial, sau incearca
- daca stie 20 cuvinte diferite, chiar daca le spune stalcit
- daca isi recunoaste numele
- daca stie sa arate ce vrea - un obiect - sau sa ceara - papa, apa etc.
- daca raspunde la comenzi - aduce obiectele, de exemplu (bine, cu conditia sa vrea )
- daca manifesta interes sa repete cuvintele cand i le spui
- daca imita gesturi
- daca bea singura din canita
- daca incearca sa deseneze anumite lucruri - asta e celalalt capitol la care stam prost

Nu m-a intrebat nimic de olita. A zis ca vara sa nu ii dau vigantol si nici alte suplimente de vitamine, numai toamna, maxim 10 zile, preventiv, dar nu neaparat...

Hai ca sunt la al 4-lea mesaj pe ziua de azi, va las pana maine .

Ioana, intalnirea a ramas pe maine, miercuri.

Mergi la inceput