Copilasi de oct-noi-dec 2003 (62)
Raspunsuri - Pagina 4
carmen77 spune:
Marioan, ca ziceai de Croatia .. eu am alta sugestie pentru tine: Muntenegru. Au si nisip pe plaja, si apa super curata, minunata, preturi accesibile, aproape de Italia (poti da o fuga cu feribotul). Noi am fost in vara dinaintea nasterii lui Matei si eu am fost super incantata. Am si o gramada de poze, daca vrei iti trimie pe mail sa vezi cam cum arata locurile ... oricum, eu zic ca e o optiune interesanta. Pentru noi a fost aproape, ca stateam in Timisoara, si era mai aproape decat sa mergem la Marea Neagra, nu stiu cum o fi pentru voi ... dar oricum, noua ne-a placut maxim.
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
vikinga spune:
Anca urita intimplare..auzi la ei ca din greseala! ce timpiti! de neconceput! si chiar de era "vinovatul" asa procedeaza ei, regulmentul lor le permite? Bravo ca nu v-ati lasat! Bravo ca va aparati drepturile!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
carmen77 spune:
Scurt, am mai pus cateva poze cu mutritze de ale lui Matei ... in albumul alte fetzisoare ...
Matei
PozeNoi
Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003
liliana csaki spune:
Carmen, am vazut pozele, ce mare s-a facut Matei! Mi se pare mie, sau s-a lungit si a mai slabit nitel? Da' e la fel de frumos.
Pozele noastre
Poze noi
adameasca spune:
'neatza!
Carmen, ce frumos e Matei! Mi-au mers la inima pozele lui in dimineata asta mult prea agitata ptr mine.
Anca, sunt niste idioti jandarmii aia si parerea mea e ca tre dati in judecata si tre sa plateasca ptr ce au facut. Nici macar daca il gaseau pe cel care il cautau nu ar fi trebuit sa procedeze asa.... Ce mare s-a facut printesa ta. Sa va traiasca!
Vikinga, neaparat vreau poze cu Aldo surferul. Please, tre sa fie mortal baiatul. Spor la fitness.
Am fost ieri la medic cu rezultatele la analize. Mi-a prescris dr 2 preparate: ceva de badijonaj bucat ptr candida si niste picaturi de nas cu antibiotic, ptr stafilococul din nas.
Tata e mai bine, nu a mai facut asa o febra mare, continua tratamentul.
Iar am o zi cam tampita azi, sper sa mai am timp de forum.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
marioan spune:
Carmen e un scump Matei-stii tu ca seamana cu cineva drag mie.Multumesc pentru oferta dar trebuie sa vorbesc si cu sotul si intre timp se pare ca vom ajunge si o saptamana in Germania in Prien de Chiemese (o statiune tare frumoasa cu lac si munte)-la cumnata mea asa ca momentan iar am schimbat planurile, plus ca tati vrea sa schimbam masina cu una din Germania asa ca vom vedea si daca ne mai raman resurse financiare.
Paula sa ne spui ca analizele sunt super ok!!!Tinem pumnii.
Ileana ai grija de baieti tai!
Ven ce faci??? Mai e un pic pana luni...
Pupici.
catia spune:
rapid v-am citit si eu caci ii urmez venerei si invatz
anca bravo ca nu ati renuntat.poate asa invata si ro sa mai reactioneze!
ileana,cu stf merge tare greu chiar si cu tratament bine instituit asa ca rabdarica.iara al tau tatic dc are ceva viral poate sa mearga si cu ferbra mai mult.e f important sa fie consultat de cineva ok.hai ca vb la tel.da semn dc veniti la buc
paula cd mai iesiti zi-ne si noua.de iulia nu mai reusesc sa dau cred ca s-a suparat pe noi....
cd mai am timp mai apar.ce bine ca voi faceti planuri de vacanta
pupici
Ven spune:
Catia, pentru ce inveti? Spor mult la
Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross
Ven spune:
URAAAAAAAAAAAAAA!!!
Sunt cea mai tare!!!!!!
AM luat cea mai mare nota din judet, 9,20!
Pentru voi, fetele, care mi-ati tinut pumnii asa de bine:
Venera , mama lui Markus: -> ->
Dati-ne un vot! -> pe situl reclamamascata, pt. Markus Roth-Gross
ciuf spune:
Venera, felicitari, chiar ca esti cea mai tare cu asa medie. Jos palaria pentru o asa mamica.
Carmen, este un dulce Mateiutzu. Are niste trasaturi asa frumoase, ca exact cum spunea si Ileana parca cand ii vezi pozele ti se insenineaza totul in fata. Puneti-va pe treaba si mai concepeti un copil ca stiti sa faceti pui frumosi.
Anca, referitor la intamplarea patita sotului tau, ce sa zic, sunt niste magari care isi arata puterea prin pumni si atat, altceva nu au. Daca puteti, dati-i in judecata.
Laura, pune poze cu Aldo in costumul de surfer. Sa stii ca e o idee grozava chiar si pentru soare, ca sa nu-i arda pielicica. Parca i-as lua si eu unul lui Luca. Se pare ca al meu e tare sensibil la soare (il mosteneste pe taica-sau, deh ) si imediat i se face pielea rosie, cu toate cremele de i le dau. Asa ca daca ar avea si el un costumas din ala, ar fi tare ferit.
Ileana, sanatate multa puiului si taticului tau. Am primit PM-ul si l-am redirectionat. Multam mult.
Pe la noi nimic deosebit. Calduri mari. Luca vrea numai afara, pentru el nu conteaza ca e moarte de cald sau ca bate soarele prea tare.
Acum ne tot innebuneste cu Baloo. Chiar ca nu stiu ce metode sa mai adopt ca sa uite. Sta un pic afara si se trezeste ca vrea Baloo. Daca eu incerc sa-i spun sa facem altceva, incepe si se tavaleste pe jos. Ar sta ore in sir la TV. Asa ca toate polemicile mele ref. la copilul si TV s-au dus pe apa Sambetei.
Fetelor, mai spuneti si voi ce progrese mai fac copilasii vostri.
Va pup,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa