Copilasi de oct-noi-dec 2003 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Paula iti tin pumnii pentru maine-Sa fie analizele bune!!!!

Ven joaca-te cu copilul ca apoi cand incepi scoala e mai greu profita acum la maxim!

Mergi la inceput

Tot eu!Voi ce parere aveti sa mai am curaj sa plec in Turcia in concediu acum dupa bomba asta? Asa ciuda mie ca am asteptat concediu asta atata si acum sunt debusolata ,sotul zicea ca poate mergem in Croatia dar aia nu prea au plaje cu nisip.Mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

bomba a fost la Kusadasi, eu am fost in Antalya sapt.trecuta si turcii nu pareau afectati...doar masuri sporite de securitate in aeroporturi...

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Marioan, de ce nu incercati sa mergeti in Bulgaria, de pilda la Albena? Se spune ca e o statiune excelenta pentru familisti. Si cred ca e mai ieftina decat Turcia...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

fetili, ma scuz ca nu am mai intrat demult, dar in ultima vreme ni s/au intamplat oarece chestii ciudate:
- sotul meu a fost batut cu bestialitate de jandarmi la Yilele Ploiestiului, eveniment la care era organizator, nu am vrut sa scriu despre asta pentru ca o buna perioada de timp am fost in stare de soc, nu imi venea sa cred ca se intampla asa ceva in R., am facut plangere penala la parchetul militar si procurorii s/au apucat de dosar numai dupa ce am stat pe capul lor sapt.intregi si i/am amenintat ca merg la CEDO
- cand m-am mai linistit cu chestia asta, bunica mea (ea m-a crescut) a avut un accident vascular cerebral urat rau, o perioada nu se stia dc va supravietui...dar a scapat si acum se recupereaza...
-apoi am plecat in concediu la mare cu sotul si cu bebelina si in Antalya singura (a fost o excursie castigata, eu si inca 19 pers.)
-ironia sortii, acum sotul pleaca la Izmir in interes de serviciu...noi suntem ca neoamenii, pleaca unul in turcia si dupa o sapt.altul...

acum m/am mai linistit, cand am venit din concediu am avut o groaza de pb.de rez (facturi, etc...)ca eh, am fost plecata cam mult...

noroc ca bebelina sta la socrela, ca e in concediu in iulie, dar in august tb.sa stau eu cu ea, ca socrela deabia in sept.mai are ceva concediu si apoi sper sa isi rezolve iesitul la pensie ca nu ma pot intoarce la servici pana nu rez. ea asta ca nu am cu cine sa las maimuta...bona nu am gasit pe gustul meu si oricum sunt mai linistita sa stea cu socrela...

Mergi la inceput

Multumesc pentru sugestii Ileana si Anca. Dar sotul meu are ceva contra Bulgariei , de ce nu stiu iar mie tot gandul la Turcia imi sta. Ma tot gandesc ca nu lovesc astia de 2 ori in acelasi loc. Am ales Kusadasi ca e mai ieftin adica gasesti hotel de 5 stele fata de 3-4 in Antalya. Se pare ca pana la urma o sa fugim week-endul urmator pana la Mamaia pana luni .Si apoi mai cautam pentru concediu.

Anca multe s-au mai adunat pe capul vostru... sper ca acum e totul bine. Faza cu sotul e groaznica... si cica vrem in UE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uki spune:

Pai da, si in Bulgaria... hoti la greu, ca de altfel e foarte frumos...

si in Croatia e frumos, dar ai dreptate, nu prea e nisip, dar se compenseaza, e super, mai ales Coasta Dalmatiei...

oricum Mariana, vacanta frumoasa!!!

Ileana, iar??? - sanatate!!!

Pupici de la noi

Mami Gabriela si fetitzuca Mariuca(31 dec 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Anca, da' cum naiba de a luat bataie sotul tau de la jandarmi? Ce motive au avut? Ca mi se pare incredibil ce povestesti tu... Si tie curaj si putere, ca trece si perioada asta grea.

Uki, in afara de stafilococ nu are nimic Luca. Nu face febra, nu are muci, nu tuseste. E ok.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Ileana sanatate lui Luca si bunicului. Mai daca e asa grav, n-ar fi rau sa fie internat. Tata a avut un inceput de pneumonie si i s-a spus ca daca nu se interneaza si nu face tratamentul ca la carte, boala recidiveaza la prima raceala si mai urit. S-a internat si nu a avut alte probleme dupa.Anca ce intimplare urita...! Ingrozitor mai! Sa fie batut chiar de jandarmi???? Vazut pozele de la mare, frumos concediu! Si ce mare s-a facut Alexandra! Si frumoasa foc!Ven bine ca ai scapat! Succes la rezultate!Marioan eu te inteleg ca eziti..E tare aiurea sa calatoresti in ultimii 2 ani prin europa. E greu de gasit o locatie "sigura" pt vacante. Si cind mai ai si copil dupa tine chiar ca te gindesti de o mie de ori inainte. Eu tre sa merg in italia in august si sigur o sa am stomacul in git! Traim vremuri terorizate...la maxim. mama lor de idioti!Aldo a avut o tuse seaca acum vreo sapt, ne-a dat dr un sirop ca sa ajute la expectorare, ca avea ceva la plamini. Pina la urma am ajuns la antibiotic si noi..El se simte bine nu are nici o treaba insa dr zice ca trebuia sa ajungem la antibiotic pt ca la plamini se aude ca ar mai avea ceva. nu e grav dar na..Aici e o vreme imposibila, acum da soarele acum ploua torential. I-am luat lui Aldo un costum de surfer. E absolut bestial! Nu am mai vazut ceva mai dragut pina acum. va dati seama costum din ala negru din neofren cu aplicatii pe lateral in rosu asa cum au surferii profesionisti, dar in mini size. E bun costumul asta cind mai mergem pe mare cu barca, marea asta e mai tot timpul rece. Pun poze cind imi repar aparatul ca l-a busit aldo rau de tot.Eu tot asa cu fitnessul si sauna. ma cremiuesc cu tot felul de nebunii. Incep sa vad asa usoare rezultate. Nu-mi vine se cred ce atrofiati imi erau muschii la burta! De aia cind ma ingrasam 3 kg se vedea asa un colac urit.. Pai normal eu facem la o sedinta de fitness vreo mie de abdomene, minim 500. si acu ma ia cu lesin numai dupa 150! Ehei pun eu fundu' la miscare ca nu se mai putea!pup fetelorVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

fetele, singurul motiv spus de ei a fost ca A FOST CONFUNDAT!!!!

s-a intamplat asa:
sotul meu a fost organizator la festivalul motociclistilor, care s-a desfasurat in cadrul yilelor ploiestiului. sambata seara au avut concert pheonix si baietii din trupa au vrut ca pe melodia "liber" sa fie fundal sonor o motocicleta care ambala mototrul (asa e melodia si s/a cantat live), impreuna cu un prieten sotul meu ducea motocicleta catre scenta cand au fost apriti de un grup de jandarmi, sotul meu era pe seaua din spate a motocicletei si cand au fost opriti el vb.cu cineva din spate, tipul de pe seaua din spate a incercat sa le explice jandarmilor ca tb.sa duca mototul in fata, tembelii de jandarmi nu pricepeau si i/au luat pe sus pe amandoi (sotul meu s/a socat ca nu stia ce se intampla), i/au dus in spatele scenei in boscheti si i/au luat la bataie (adica pumn in fata, picat jos si aplicat bocanci corectionali in ficat si spate...), norocul sotului a fost ca era imbracat in piele complet, in geaca si pantaloni de motor, care sunt considerate echipament de protectie (este o piele f.gorasa) ca altfel cared ca il omorau...intr/un final (cam 15 min) a scapat si s/a dus la comandant sa ii ceara socoteala, acesta i/a spus ca a fost confundat cu un alt baiat care facuse ceva scandal cu putin timp inainte...au incercat sa ne determine sa nu depunem plangere si procurorii militari trenau ancheta, dar m/am burzuluit rau de tot la ei si acum asteptam trimiterea in judecata a jandarmilor...oricum va iesi show mare, cred ca ne vedeti la televizor...

Mergi la inceput