Florinel are nevoie de noi -II -

Florinel are nevoie de noi -II - | Autor: Achamot

Link direct la acest mesaj

COSMARUL CONTINUA...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=26522&whichpage=1&SearchTerms=florin%2Civascu
De curind am primit urmatorul mesaj:

Diana Maria, am vazut pe acest forum ca multi dintre voi v-ati impliat in cazul lui Florinel Dan Ivascu, copilul din Giurgiu bolnav de leucemie, mai precis diagnosticat cu anemie aplastica severa. Ma numesc Violeta Grigore si sunt redactor la ziarul local Informatia de Giurgiu, prin intermediul caruia am sustimut o campanie umanitara anul trecut pentru a ajuta cu bani la transplantullui Florinel. Acum , insa, am primit vesti triste despre baietel. Tatal lui, Marian Ivascu, m-a contactat de curand pentru a-mi cere din nou ajutorul. Florinel s-a simtit bine cateva luni, dar acum este din nou internat la Fundeni. Numarul globulelor este in scadere, iar splina i-a fost scoasa deoarece prezenta o inflamatie. Starea sa se mentine ameliorata numai datorita unor oamni care ii doneaza de doua ori pe saptamana globule rosii. Tatal mi-a spus ca aparatele prin care aceste globule sunt prelevate, numite kit-uri, costa 300 de dolari bucata. Am contactat mai multe organizatii si autoritati pentru a face o noua incercare de strangere de fonduri pentru Florinel. Ma gandesc ca poate si voi ati putea sa repuneti pe tapet cazul baiatului din Giurgiu. Va multumesc.

NIHIL SINE DEO !