La noi, la Galati sa veniti! (6)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
vilma spune:
Dragelor, stie cineva vreo croitoreasa, sau nu neaparat, dar sa aiba masina de cusut acasa si sa se priceapa cat de cat, pe undeva zona Piata Centrala, Centru, Mazepa? Am niste pantaloni care trebuie scurtati, am ajuns azi pana la capatul Galatiului (Micro 40) unde cica beneficiam de aceasta operatie gratuit, si, surpriza: Croitoria era cu totul si cu totul in concediu de odihna...:((
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Vilma, dar la croitoriile de pe Balcescu nu -ti e usor ? Sunt draguti domnii de acolo .
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
alinam spune:
Vilma incearca la croitoria aia de pe balcescu, mie mi-au fakut odata imediat operatiunea asta .....adika intr-un sfert de ora....chiar mai putin daca ai doar de scurtat.
Am fost la tanti doktor si bebe s-a intors cu capul in jos si nu mai vrea sa imi faka cezariana ...... asta e , in afara de asta, Laura am bafta ta , madam pleaka in concediu pana pe 18 septembrie ...adika cand eu o sa intru in saptamana 40 ........oare o mai vad??? sau ma apuca inainte ......ea a zis ca bebe ar trebui sa o astepte ....da eu stiu. orikum e naspa ca o sa nasc cu cine s-o nimeri , deci pana pe 18 septembrie nu ne mai vede doktorul . a si inca ceva e baiat cu ouale mari si cucu stramb.
LauraFlo spune:
Alina, imi pare rau ca patesti si tu ca mine, sau de fapt la mine s-a terminat totul cu bine.... Sa stii ca in general Mataca le nimereste si la data nasterii, la mine daca n-as fi avut problemele cu tensiunea as fi nascut ( normal nu cezariana ) cand ea era in oras, dar...n-a fost sa fie.
N-am inteles faza cu " sa nasc cu cine s-o nimeri " Nu poti vorbi cu alt doctor ? Parca te gandeai la Popa. Oricum primordial la nasterile normale este prezenta moasei, daca esti draguta cu ea, va face ce-i necesar sa -ti fie tie usor. Mama are o mamica din seria trecuta care lucreaza in spital si vorbim cu ea si rezolvam noi cumva.Sau poate fetele au relatii mai bune... Nu te agita ca toate se rezolva !
Mi-a placut descrierea ta la nebunie " a si inca ceva e baiat cu ouale mari si cucu stramb." De unde pana unde stramb ???? Lasa baiatul in pace, ca la cate fete sunt pe aici...Trebuie sa ne maritam si noi odraslele alintate si sensibiloase !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Fetelor stiti pe cineva care monteaza aere conditionate. Ca stam cu el in cutie ca n-are cine sa ni-l monteze. Iar cei de la firma care o asigura tot amana ca sunt full. Si eu mor de nervi
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
cookie spune:
Alina, ha, ha ha! cucul stramb! asta ce inseamna, mai? Cat despre oute mari, asta-i de bine, mai!
Lasand gluma la o parte, mai bine iti mai faci vorbele cu un alt medic, daca vrei musai cezariana. E bine sa ai varianta de rezerva. Si zici ca ea nu mai vrea sa-ti faca?
Ele, te-ai intors?
Ce face Denisa?
Din pacate, nu stiu pe nimeni sa execute treaba asta, da' daca vorbesti cu vreun baiat de la firma sa vina dupa program?
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
alinam spune:
da mai asa a zis tanti doktor cucu stramb ...... dar ea a zis ca e de la pozitie , insa pe ion al meu il framanta ca zice la un mom dat in mashina: cucu stramb, adika a vrut sa zica ca trage spre stanga sau spre dreapta , asta e normal
sa mori nu alta, ca parca la varsta lui se vede asta........
Da mai Laura chiar la tine ma gandeam cand mi-a zis cat sta in concediu. si e bun sfatul ar fi bine sa imi caut si o rezerva ... in caz de ...
Cookie problema este ca acum sunt intr-o mare dilema: eu cum nasc??? daca ajung la spital cu dilatatie mare si nasc in maxim o ora (vezi ce vise am) merita sa incerc normal.....daca nu ....
da, asa z zis ca nu mai e cazul de cezariana, eu am amutit da ion nu s-a pierdut cu firea si i-a zis ca eu vreau orikum cezariana (oare) si atunci mi-a sugerat sa merg la un oftalmolog sa ma scoata mai chioara decat sunt.
Ele nici la ora asta nu au venit instalatorii???
vladhana spune:
Alina,cezariana iti fac alti doctori si fara sa mai fie nevoie de oftalmolog.Eu am nascut cu Tapliuc si m-a intrebat atunci daca vreau normal sau cezariana.Si ce rau mi-a parut dupa 10 minute ca am zis normal...Si surpriza asta cu plecatul in concediu n-a avut-o numai Laura la Mataca,mai am o prietena care a nascut cu doctorul de garda,pentru ca ea era in Sinaia.Asa ca e mai bine sa-ti cauti o rezerva.Daca ajungi la spital cu dilatatie mare,cum iti imaginezi tu,nu mai ai nevoie de doctor.Moasa e ingerul tau.Si din cate am cunoscut eu,vreo 4 cred,in timpul petrecut acolo,sunt niste femei super.
Am fost in parc azi,ne-am facut curaj sa iesim printre tantari si am vazut parcul mai populat ca niciodata.Copii de toate varstele,blonzi,roscati...si am vazut si o frumusete de fata,cred ca avea vreo doi anisori,bruneta si cu un par lung,des si cretuliu,o frumusete ce mai...A remarcat-o chiar si Vlad,caci s-a dus la ea si ii dadea biscuitele lui,ceea ce nu s-a mai intamplat.Frumos!
Noapte buna,fetelor si maine o zi mai racoroasa!Hana
cookie spune:
Hana, am remarcat si eu ingerasul ala de fetita cu parul cret din parc... Sa inteleg ca eram aproape una de alta?
Cookie si bb Sabina
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/my_photos
vladhana spune:
Cred ca azi vom muri de cald iar.Sau s-ar putea sa ma insel eu,la mine,la et.4,e aproape in fiecare zi la fel.
Cookie,se pare ca da.Poate ne recunoastem intr-o zi,noi mergem aproape zilnic pe acolo.Hana