Salutare la toata lumea. Am si eu o problema. De pe calculatorul sotului nu pot accesa site-ul DC. Imi arata ca se incarca, se incarca si.. nimic. Sotul are ca protectie Norton Internet Protection. Daca dau desable acestui program, reusesc sa incarc site-ul dar calculatorul o ia razna detot, se blocheaza, nu raspunde la comenzi. Mentionez ca pe alte site-uri daca intru, nu mi-a facut niciodata probleme. Nu vrea sa mearga nici cu Opera nici cu Internet Explorer. As vrea sa aiba rezolvare problema mea deoarece sotul pleaca pentru 1 saptmana la un curs de specializare si as vrea sa-i dau laptopul meu pentru ca in hotelul unde va fi cazat are si internet. Stiu, o solutie ar fi sa puna alta protectie dar nu vrea sa renunte sub nici o forma la cea de acum. Este ceva de facut, sa impacam si capra si varza?
Multumiri anticipate.
Oana D - saptamana 33
Foto
In principiu orice software de acest gen se poate configura. Cu alte cuvinte se pot dar drepturi de in/out pentru site-uri in mod particular. Ceva de genul www.desprecopii.com vreau sa il lasi in pace. Vorbeste cu cineva care se pricepe sa configureze softul.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro