Spray-ul de gandaci raid dauneaza la bebe?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Ma bag si eu in vorba, poate ajut cu ceva. Am avut problema asta si nu erau vecinii de vina, chiar erau oameni f. curati, dar la subsol se aciuiase un cuib, erau imensi, parca erau dopati. Fa niste investigatii printre ceilalti vecini si vezi daca au si ei, apoi chemati o firma care sa inceapa cu subsolul, e mediul ideal pt ei.Oricum vezi ca mutanti astia sint tare rezistenti

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

S-ar putea sa fie o problema mai mare decat crezi. Adica, gandacii astia scarbosi, odata ce apar, se imprastie in tot blocul. Eu zic sa vorbesti cu administratorul, sa faca o dezinsectie in tot blocul, ca degeaba cureti tu locul, daca la vecini raman- vor veni iar si la voi. Cat despre Raid, eu n-as da cu el pe jos, mai ales ca la varsta la care e bebele tau, poate intra foarte usor in contact cu substanta activa din spray, care daca e asa inofensiva, cum omoara gandacii? Eu cred ca nici o substanta de genul asta nu poate fi folosita cand bebelusii pot ajunge cu mainile pe ea. Dar cel mai bine vezi si ce scrie pe eticheta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Noi am folosit Regent, se gaseste la farmaciile veterinare. A fost supereficient. Noi n-am dat pe jos, ca Andrei mai sta pe jos si mai pune mainile pe acolo si mi-a fost teama. In schimb am inmuiat in solutia obtinuta (apa + regent), bucatele de paine pe care le-am lasat in dulapuri, pe sub chiuveta, in locuri mai ascunsse ca sa nu ajunga andrei la ele.
Ei, acum nu mai vad nici un gandac prin bucatarie. Au disparut cu totii. Am vazut o gramada morti pe jos prin bucatarie.
Ideea e ca ei chiar mananca din bucatelele acelea de paine, am vazut cu ochii mei.
Spray-urile Raid nu sunt bune de nimic. Si eu am folosit fara nici un rezultat.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Tocmai ce vroiam sa deschid si eu un subiect despre asta!!!
Cand am venit din concediu, am gasit un gandac mare in castelul de joaca a lui DAvid printre bile, cred ca ramasese blocat acolo, era viu...
Aseara am gasit vreo 3 gandaci in baie...
In seara aasta am dat cu spray RAid cu spuma si am inchis usa de la baie si geamul de acolo...
Dar sunt speriata tare, pt ca la dormitor eu nu am usa si e in vecinatatea baii...David doarme...ce sa fac???????????? La el in camera e geamul deschis...oare sa il iau de acolo sa il duc in sufragerie care e la un hol distanta de baie????
Mama si erau niste gandaci mari si scarbosi, mutanti...si am dat cu spary pe unu si nu a murit, pana la urma l-am calcat si asa a decedat...
Am sa incerc si eu cu pastilute...
Desi acum nu mai vad ncii un picior de gandac...nici viu, nici mort dupa ce am dat cu Radi, s-o fi dus vestea printr ei???

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
La Brasov

La marea Neagra

Parada modei

Voineasa

Mergi la inceput