Copilasi poznasi de ianuarie-februarie 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Buna seara.

Magda
Sanatate multa! Sa ne tii la curent cu starea sanatatii voastre.

Ramona
Bine ati revenit!

Eu am avut o zi super (va spuneam ca azi nu lucrez). Am mers la cumparaturi, la film, am dormit si am stat pe net.
Din pacate spre seara, aceeasi bona la care aveam numai cuvinte de lauda pana acum, de data aceasta a inceput sa comenteze cererile mele si "regulile" mele ref la copii. Ca sa va reamintesc, acum nu f mult timp a cerut marire de salariu desi intr-un an i s-a dublat fara nici o cerere salariul.
Of, imi e asa ciuda pe cei care nu stiu sa aprecieze ce au...

Arturicii sunt bine. In seara asta au facut baie pentru prima data fara scaunelele de baie. Am pus pe fundul cazii covorase antiderapante si a fost mare fericire.

O seara faina,

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna mamici,

va salutam si noi de la gradi, a mea gaza doarme iar eu ma dau pe net

Pina cum gazuta mea s-a acomodat tare bine, papa la masa cu copilasii, cel mai mare in grupa are 4 anisoti iar cea mai mica e Ilinca, e o rasfatata, in grupa sunt 6 copilasi.
A inceput sa doarma si la gradi, asta a fost o mare problema, dar incetul cu incetul se obisnuieste ea...am inceput chiar sa dispar pentru 30 minute, chiar o ora din raza ei de actiune, ma striga dar nu mai plinge ca a invatat ea ca mami ei revine mereu.
Aici la gradi noastra asa e sistemul, sta mama cu bebele pina se acomodeaza cu mediul si fetele noi, sa nu traumatizam copila si zau ca dupa o saptamina de gradi mari progrese vad.Acum ma gindesc ca depinde enorm de copilas, a mea era tare lipita de mine, sperioasa,(pina la 1 urla la persoanele straine)plingaciasa.

Ramona ai o fetita tare desteapta

we frumos!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele,
Initial, lui Sebi ii curgea nasucul. A luat Ketof si Eurespal + Pivalone (puf-puf pt suc).
Apoi(dupa 4 zile cu tratamentul de mai sus), a facut rosu in gat (cu febra): am inceput sa-i dau Ceclor (antibiotic).
Dupa 2 zile, s-au intamplat varsaturile + diaree + febra +raguseala(amigdalita). Acum facem injectii cu ampicilina.
Va rog sa ma credeti ca doar dupa prima injectie, nu i-a mai curs nasul si i-a revenit vocea!!! Azi a doarmit pe timpul zile de doua ori: 4+2 ore!!!!! In schimb, nu a mancat nimic in afara de cateva linguri de zeama de la supa. A baut ceai de menta la greu.
Cam asta-i situatia lui Sebi. Cred ca pana luni va fi ok.

Eu am fost la Proctoline. Situatia hemoroizilor mei era destul de nasoala, dar tratabila. (Am si vazut pe monitor hemoroizii interni, iar cei externi -2 permanenti- sunt atat de mari, n-aveam nici o alta sansa de a scapa de ei). Sunt la Conf Dr Iusuf. Consultatia a fost 600mii lei. Tratamentul costa... 600 $!!!!
La prima sedinta, am simtit ce-mi face, dar nu m-a durut nimic. Am ajuns acasa, intre timp mi-a venit si ciclul (dureri de burta ca de obicei) si... am avut scaun, desi ar fi trebuit sa evit pana maine.... De durere si de frica, mi-a venit rau in baie.
Mama si sotul meu nu stiau ce sa-mi mai faca... eu eram chircita toata... In fine, am luat o fiola de algocalmin, am baut muuuulta apa si stand cuminte in pat, mi-am revenit. Acum ma simt relativ bine, avand in vedere situatia. Voi continua tratamentul si sper ca totul sa fie ok pana la Revelion (sedintele de tratament se tin cam la 3 saptamani).
Speram ca la anul sa ramanem din nou "insarcinati" si totul sa fie ok!

Ramona, pt Maysa vorbareata! Si Sebi leaga cuvinte, dar nu chiar asa :
afaiããã aide!
megem mani! (mani=buni)
alo, Andeea, pajããã! (vorbeste la telefon sa mearga cu Andreea la plaja!)
tatiii nu e...
afaiã plouã

Emilly, ce bine e la voi la gradi!!!!

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

mav santate maxima lui Sebi si la mami lui!!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Emilly, deja azi ma simt mai bine!
Sebi tot nemancat este..... dar cred ca va cere cand va simti foamea, nu? Ca doar el nu tine cura de slabire....

Vic & Sebi (04.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

salutari mamicilor si piticilor !

Sunt foarte dragalasi copiii vostri ! Si stiu atit de multe lucruri!
Al meu e un fel de Speedy-Gonzalez .Daca ar fi dupa el ar sta toata ziua numai afara.Cum se trezeste ma ia de mina si ma duce la usa .Nu-i mai trebuie nici mincare , nici haine sau sandalute .

Acum doarme si e asa de haios : ride in hohote prin somn !

Nu vorbeste , mai bine spus nu inteleg nimic din ce boscorodeste el acolo . In schimb intelege tot ce ii spun .Ce imi place mai mult e ca atunci cind ii zic ca nu are voie sa faca un anumit lucru sau sa puna mina undeva ,vine si imi ia mina mea si mi-o pune acolo unde nu e voie .

Acum trece si el printr-o perioada in care refuza mincarea , dar asta din cauza caninilor .Nu vrea decit lapte , suc , ceai si cu mare greutate citeva lingurite de ciorba ,iaurt sau fructe . In schimb daca ii dau grisine ,fornetti ,piine nu ma refuza .

Mie imi este din ce in ce mai greu sa ies cu el afara sau sa ma duc la cumparaturi impreuna cu el , pentru ca nu mai sta in carut , iar situatia mea de nu imi permite sa mai fac mult efort . In plus mai e si caldura asta ...off. Dar mai avem 2 luni si scapam
Asa ma amagesc eu ,dar sint constienta ca imi va fi si mai greu . Sint tare curioasa insa cum va reactiona Mihnea cind isi va vedea fratiorul .

Multa sanatate Mirunei si lui Sebi !

Gabi , 30 sapt si Mihnea ( 3 ian 2004)

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiachirila spune:

Buna la toata lumea!!!!!!!!
Scuze ca nu reusesc sa mai intru pe forum, dar cu serviciul si apoi cu dragos afara nu mai reusesc. Adorm seara odata cu el. Acum suntem ceva mai odihniti caci am fost in concediu la mare. Dragos a fost foarte incantat desi in prima zi nu a vrut sa intre in apa.
Au crescut copiii nostri ca nici nu im vine a crede. Sunt niste scumpi ca de obicei. Poate reusesc sa pun si eu niste fotografii noi, ca nu am reusit de mult, mult tare.
Dragos are gura plina de dinti si masele, si incepe sa vb ceva mai clar, adica sa intelegem si noi cate ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Buna seara si de la noi! Am intrat sa ne laudam ca in sfarsit Albastrel merge de-a busilea, si merge bine. Se chinuie sa urce scarile( si mori de ras). In rest: a invatat sa faca "te rog" (impreuneaza manutele) si atunci cand vrea ceva te roaga, tuseste/stranuta cu mana la gura, saruta mana doamnelor( atunci cand aude "sarut mana"), sufla nasul in servetel, si mult late lucruri haioase...In schimb, totnu vorbeste, decat pe limba lui!Dar ajungem noi si acolo. Deocamdata suntem preocupati de mers.
Ma bucur ca a reaparut Andra...
cam atat de pe la noi. Chiar daca nu scriem, va urmarim in fiecare seara. Si apropos de muscat, si Andrei musca dar ii dau cu ignore...
Am pus poze de la mare. Daca doriti sa revedeti...
O seara faina,

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana77 spune:

Pfii, ce de lume noua!!!
Bine ati revenit!!!

Adlemi, superrrr Andrei Albastrel cretzofonel!!!
M-am delectat cu pozele! F fain baiet! Preferate sunt cea cu baloanele si cea in care se da Pirat!

Ioana,
mama Arturicilor YANN & PHILIP
_28.01.2004_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata!!!
Noi am pentrecut un week-end frumos!! Sambata dimineata ma fost la biserica, dupa amiaza am dormit, iar seara am fost in parc, iar duminica la Water Park. A fost super, Albert a stat numai in apa, eu m-am dat pe tobogane pana am obosit. O sa pun poze!!

Ce frumos e Albastrel!!! Multa sanatate ii dorim!! Osa mearga el cat de repede!!! Felicitari pentru performante!!

Gabi, ma bucur ca Mihnea e bine !! Pan la urma de la ce au fost bubitzele??

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput