Naturiste si homeopate(8)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Multumesc mult fetele pt raspuns.....numai ca eu nu mai vreau bebe.....iau capsulele pt chistul pe ovar si pt fibroame, pt ca am inteles ca ele contin progesteron (care mie imi lipseste).Am introdus in amestecul meu de ceaiuri de luna asta si napraznicul.Iau cate 6 capsule pe zi.Este de ajuns?Miro mi-a spus sa iau 12 pe zi...mi s-au parut cam multe...dar daca mai sunt si alte fete de parerea ei atunci am sa iau 12 pe zi.
Multumesc mult.
Week end placut la fete.
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

motzunica,multumesc pentru raspuns!Problema e ca eu iau tratamentul in fiecare zi.Aseara nu m-am putut abtine si am baut un pahar cu bere .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

Buna fetelor!
Ce mai e nou pe la voi?
Eu sunt ca si pina acum cu o singura exceptie, mi s-au umflat sinii si ma ustura sfircurile.
Azi sunt 37 zile de la ultimul "presupus" ciclu.
Testul de sarcina de ieri- negativ, dar o sa fac din trei in trei zile pt ca nu am nici un simptom de ciclu.

Ultima speranta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Serj, iubita, din pacate nu stiu nici un homeopat in Iasi.
Dar promit ca ma intresez si iti dau de veste.
Pupici

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Am inceput tratamentul cu sepia ,dar am o nelamurire :pot sa fac si tratament naturist si homeopat in acelasi timp?Ma bate gandul sa ma apuc din nou de ceaiuri si tincturi .O fi avand ceva daca le fac pe amandoua ?

Mergi la inceput

Briantis, eu fac si trat homeopat si acupunctura si trat fitoterapeutic.Insa am grija sa am diferenta de 2 ore intre trat homeopat si cel fitoterapeutic.La mine ceva din toate trat astea asociate mi-au dat rezultate bune.Nu stiu care anume, de aceea spunea si Livia sa facem un singur trat ca pe urma nu stim care a dat rezultate.Dar zau ca nu ma deranjeaza acest lucru absolut deloc, sunt multumita ca am rezultate si stop cu celelalte intrebari de la care, de la cine.......
Multa bafta,
Miorita

Mergi la inceput

Fetele, in concluzie trebuie sa iau 12 capsule de napraznic pe zi inainte de masa?Sigur am citit bine ce a scris Miro?
Multumesc,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

lumit, m-am monitorizat inainte de a incepe trat. homeopat si dupa 2 luni dr. mi-a zis ca nu am ovulatie.
briantis, si eu fac tratament cu sepia si imi cumparasem si branca ursului, dar am intrebat-o intai pe dr. daca pot sa le iau in acelasi timp si mi-a raspuns ca mai bine nu.

Temperatura mea bazala azi dimineata era 36,8, nu prea pare ca as fi fost la ovulatie, nu?
cu toate ca sangerarea s-a oprit, daca era de la altceva ma gandeac ca nu dura doar 2 zile; voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor,nu am disparut dar am fost doua zile plecata din oras...
Elena,imi pare rau de test,poate luna viitoare...Oricum,eu greu mai inteleg ce se intampla la tine...Iti trimit un PM...sa nu-mi spui ca stai in Militari???
Serj,sper ca te simti mai bine si sunteti OK amandoi...
Dariana,bine ai venit ,te trec pe lista fetelor "homeopate".
Fabya,bine ai venit in randul "naturalelor",te trec imediat pe listuta! Sper sa iti fie de folos tratamentul Liviei si sa ne dai vesti bune in curand...
Miro,te-ai intors din concediu? daca da,da un semn...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
Stie careva cum se prepara sucul de telina (pentru barbati)? Am inteles ca se face din frunze si nu imi dau seama cum as putea sa scot sucul din frunze.
Va pup pe toate,
Crinuta

Mergi la inceput